Oana Cârmaciu la CulTour: despre experiențele trăite în sistemul de învățământ și amintirile din copilărie

Publicat pe 24.09.2020 la 13:57 Actualizat pe 24.09.2020 la 14:01

captura CulTour

https://tvhappy.ro/cultour/ioana-blaj-la-cultour-despre-viata-de-liceu-si-sistemul-de-invatamant-actual-431270.html

Oana Cârmaciu a povestit alături de Criss și Vlad despre amintirile din copilărie și poveștile hazlii de pe băncile școlii.

Mie mi-a plăcut destul de mult perioada școlii.

Oana susține că a fost dintotdeauna genul de copil căruia nu i-a fost teamă de școală, din contra chiar, era un copil lipsit de inhibiții și plin de viață. În clasa a V-a s-a transferat la o altă școală, unde a întâlnit-o și pe cea mai bună prietenă a ei.

Actrița ne-a povestit cu zâmbetul pe buze de strategia pe care, ea și cea mai bună prietenă, și-au stabilit-o pentru a copia în voie. “Eram un copil care învăța la toate materiile, motiv pentru care cea mai bună prietenă a mea mă băga la înaintare mereu”.

Nu am știut niciodată cum să copiez

A făcut tot felul de năzbâtii în timpul școlii, obișnuia să se răzbune pe toți băieții când aceștia erau nedepreți cu fetele. Relația dintre ea și prietena ei din liceu a fost una specială, erau tot timpul împreună.

Oana o admiră pe fosta profesoară de istorie din generală. Aceasta afirmă că era o femeie cu un har aparte de a preda, era dornică să te facă să întelegi și să creeze un cadru interactiv pentru elevi. Doamna profesoară de istorie a învățat-o pe Oana cum să învețe, de fapt, cum funcționează acest proces și cum să-și pună rotițele în funcțiune.

N-am avut niciodată 10 la purtare

Frumoasa actriță ține minte și acum felul în care și ea și ceilalți colegi erau meșteri în ceea ce privea falsificatul scutirilor. Le era foarte frică de doamna dirigintă, care era o femeie strictă și iute de mână în ale suna părinții.

În vacanțe avea un program destul de încărcat, mergea în cantonamente, la mare cu mama ei, și de multe ori dacă se comporta exemplar, mergea și în excursiile organizate de școală.

Am fost un copil care s-a distrat.

Și-a exprimat mereu părerile și dorințele, motiv pentru care a fost catalogată drept un copil mai rebel și libertin, lucru care a încântat-o dintotdeauna.

Urmărește interviurile cu vedetele tare preferate la CulTour, de luni până vineri, de la 17:30, la Happy Channel!

Citește și: Ioana Ginghină la CulTour: despre perioda de când era elevă și schimbările din viața ei Ioana Blaj la CulTour – Despre viața de liceu și sistemul de învățământ actual

În articolul

Oana Cârmaciu la CulTour: despre experiențele trăite în sistemul de învățământ și amintirile din copilărie

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

Cele mai noi

Cuisine • la 15:02
Gogoși pufoase la cuptor cu glazură
Happy Films • la 14:22
Happy Channel dă startul sezonulul rece, cu cele mai bune filme de Crăciun
Happy People • la 11:52
Gabriela Spanic se confruntă cu una dintre cele mai triste perioade din viața ei
Happy People • la 11:31
Jacky Bracamontes, apariție spectaculoasă pe covorul roșu la Billboard Latin Music Awards
Happy People • la 11:07
Juan Soler, de nerecunoscut la vârsta de 54 de ani
Cuisine • ieri la 15:22
Sushi vegan delicios cu legume