Marius Rizea la CulTour part I: dezvăluiri din noul serial și câteva amintiri din copilărie

Publicat pe 28.09.2020 la 14:21 Actualizat pe 29.09.2020 la 11:20

captura Tv Happy

Marius Rizea a oferit un interviu celor de la CulTour prin intermediul căruia a povestit cu drag și poftă despre perioada lui de elev și despre câteva picanterii din noua producție a Ruxandrei Ion.

Cu toate că perioada școlii primare a fost serios umbrită de nepasta sistemului comunist care se afla în decădere, Marius tot păstrează în suflet câteva amintiri dragi despre școală.

Actorul ține minte și acum aranjarea în bănci care se făcea la începutul fiecărui an, acele bănci pe care acesta le descrie nostalgic: „Erau scorojite și îndoite. Fiecare copil își lăsase o amintire pe ele.”

Deși a trecut ceva vreme de atunci, acesta încă ține legătura cu două dintre colegele lui din clasele primare. Marius consideră legătura dintre ei una foarte puternică.

Părinții actorului au fost foarte implicați în educația acestuia, mai ales tatăl lui. Acesta din urmă ținea morțiș ca Marius să meargă imecabil la școală, să fie bine apretat, pregătit și cu lecția învațată. Artistul a șocat în prima zi de școală prin recitarea completă a „Luceafărului”. De asemenea, tatăl lui a avut un rol important în ceea ce urma să fie viitoarea lui carieră în actorie.

Profesorul Stilea, fost antrenor la Lotul Național, a avut un impact foarte mare asupra talentatului actor.

M-a modelat și ca om, și ca actor.

Iar profesoara de limba română, doamna Capșa, a sădit în Marius încrederea de care aceasta avea nevoie pentru a urma drumul actoriei.

A fost primul om care mi-a dat încredere în mine.

Citește și: Oana Cârmaciu la CulTour: despre experiențele trăite în sistemul de învățământ și amintirile din copilărie Ioana Ginghină la CulTour: despre perioda de când era elevă și schimbările din viața ei

În articolul

Marius Rizea la CulTour part I: dezvăluiri din noul serial și câteva amintiri din copilărie

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

Cele mai noi

Cuisine • la 15:22
Sushi vegan delicios cu legume
Happy People • la 14:23
Buse Meral, superba actriță din “Ține-mă de mână”, trăiește o frumoasă poveste de dragoste
Happy People • la 13:11
Mario Cimarro are 49 de ani, dar pare că nu a îmbătrânit nicio secundă. Cum arată acum actorul
Cuisine • ieri la 13:49
2 rețete simple și delicioase ușor de întins pe pâine
Happy People • ieri la 12:40
Au trecut 22 de ani de la premiera "La Usurpadora". Cum arată acum copiii simpatici care au jucat alături de Gabriela Spanic în telenovelă
Happy People • ieri la 11:40
Marlene Favela, protagonista din telenovela "Gata Salvaje", are o fetiță adorabilă. Micuța are 1 an și este deja vedetă pe Instagram