Cautare: 337 rezultate dupa tagul "sorin bontea"

Chef Cătălin Scărlătescu își folosește amuleta. Echipa lui chef Sorin Bontea, dezavantajată

acum 31 zile

La începul celei de-a doua probe de la Titani la Cuțite, chef Cătălin Scărlătescu își folosește amuleta pe echipa lui chef Sorin Bontea. Iată cum au reacționat concurenții.

Visul ascuns al lui Sorin Bontea: Îmi doresc un băruleț în Caraibe. I-am propus soției să vindem tot

acum 32 zile

Sorin Bontea vorbește la Xtra Night Show despre marea lui dorință. ”Îmi doresc un băruleț în Caraibe. I-am propus soției să vindem tot”, a declarat celebrul chef.

Sorin Bontea, dezvăluiri de familie: Îmi place mult pâinea. Mama mea vrea să-i gătesc pizza

acum 32 zile

Sorin Bonteaa vorbit la Xtra Night Show despre preparatul lui favorit. ”Îmi place mult pâinea. Mama mea vrea să-i gătesc pizza”, a declarat celebrul chef.

Chef Sorin Bontea, proaspăt întors din Asia, a sosit în platoul Chefi la cuțite: Florin, Cătălin, îmi era foarte dor de voi! Am ajuns acasă!

acum 32 zile

Chef Sorin Bontea, câștigătorul emisiunii Asia Express, sezonul 3, este primit de colegii lui de la Chefi la cuțite cu îmbrățișări și multe felicitări.

N-o să-ţi vină să crezi pe cine au nominalizat Fodor şi Bontea, câştigătorii finalei Asia Express

acum 39 zile

Dan Capatos a prezentat la Xtra Night Show nominalizările celor două echipe finaliste înainte de plecarea în Asia!

Fodor şi Bontea, detalii din finala Asia Express: "A fost o diferenţă de 20 de minute între noi şi Speak şi Ştefania"

acum 39 zile

Sorin Bontea și Răzvan Fodor sunt marii câștigători ai sezonului 3 Asia Express. Cei doi au povestit la Xtra Night Show despre momentul de pe scenă, unde au fost declaraţi invingători

Gongul de final s-a auzit! Sorin Bontea şi Răzvan Fodor sunt câştigătorii sezonului 3 de la Asia Express - Drumul Comorii

acum 39 zile

După mii de kilometri cursa s-a încheiat! Finaliştii au ajuns la capătul unui traseu care a ţinut pe toată lumea cu sufletul la gură! Sorin Bontea şi Răzvan Fodor au dat gongul de final!

Vedetele au fost nevoite să aranjeze mai multe obiecte de mobilier în stil Feng Shui

acum 39 zile

După uriașele crize de nervi de la misiunea cu pătratul Tangram și după ruleta cu alimente bizare, concurenții care luptă să câștige marea finală a sezonului 3 Asia Express află că trebuie să aplice niște principii feng shui pentru a aranja obiectele din încăpere, într-un anumit...

Finaliştii din Asia Express trebuie să descopere mai multe coduri pentru a avea acces la întrebările de pe o tabletă! "Mi-e frică de Fodor şi Bontea de mor!"

acum 39 zile

Prima misiune are loc la Consiliul municipal din Taipei! Finaliștii primesc patru fotografii cu locațiile unde vor găsi indicii despre codul pe care urmează să-l descifreze!

Marea Finală din Asia Express Sezonul 3 a început! Răzvan Fodor: "Cred că ne vor aştepta 12 ore de chin"

acum 39 zile

Chef Sorin Bontea și Răzvan Fodor, Speak și Ștefania sunt echipele ce se vor lupta în această seară pentru marele premiu de pe Drumul Comorilor.

Vedetele și provocarea titirezului uriaș. Sorin Bontea: Nu mai plecăm de aici până dimineața!

acum 42 zile

În Asia Express, sezonul 3, episodul 33, concurenții trebuie să învârtă un titirez uriaș. Iată cum s-au descurcat. ”Nu mai plecăm de aici până dimineața!”, a spus Sorin Bontea.

Sorin Bontea și Răzvan Fodor, prima echipă finalistă: Reactoarele 3 și 4 nu pleacă în cursa pentru Ultima Șansă!

acum 47 zile

Numărul de monede a decis care este prima echipă care ajunge în ultima etapă. Sorin Bontea și Răzvan Fodor nu mai iau parte la cursa pentru Ultima Șansă.

Momente emoționante la Asia Express! Concurenții primesc scrisori chiar de la ei: Sorin, prietenia noastră s-a închegat și mai tare!

acum 47 zile

Concurenții de la Asia Express au parte de momente emoționante. Cei opt participanți primesc scrisori de încurajare chiar de la ei.

Ulciorul cu vin, o probă epuizantă pentru Sorin Bontea și Răzvan Fodor: Am cărat în jur de 25 de kilograme timp de o oră pe scări

acum 48 zile

Sorin Bontea și Răzvan Fodor vorbesc despre experiența din Asia Express, mai ales momentul în care au fost nevoiți să care ulciorul cu vin pe scări.

Vorbe grele cu grețuri la Asia Express! Sorin Bontea și Răzvan Fodor au avut cea mai dezgustătoare experiență: Nu ai cum să mănânci ouăle alea fermentate!

acum 48 zile

Sorin Bontea și Răzvan Fodor vorbesc despre experiența din Asia Express, mai ales momentul în care au fost nevoiți să mănânce capetele de rață și renumitele ouă fermentate.

Monopoly, varianta Asia Express! Sorin Bontea: Să vină banii!

acum 49 zile

Speak și Ștefania, Sorin Bontea și Răzvan Fodor, Alex Abagiu și Radu, sunt echipele care participa la jocul de "Monopoly" ce le poate asigura un loc în marea finală.

Concurenții Asia Express, afaceriști de ocazie: bucătari, vânzători ambulanți, make-up artiști și spălător de parbrize

acum 49 zile

Speak și Ștefania, Sorin Bontea și Răzvan Fodor, Alex Abagiu și Radu, Adda și Cătălin sunt echipele care pleacă în cursa ce le poate asigura un loc în marea finală. În Taichung, concurenții vor trebui să demonstreze că sunt afaceriști buni. Pentru că vor primi niște bani și...

Sorin Bontea și Răzvan Fodor, bucătari de ocazie în Taichung

acum 49 zile

În Taichung, concurenții vor trebui să demonstreze că sunt afaceriști buni. Pentru că vor primi niște bani și va trebui să-i investească așa cum vor ei, iar scopul este să facă cât mai mulți bani.

Sare și nervi! Speak și Ștefania, la un pas să cedeze nervos

acum 49 zile

Speak și Ștefania, Sorin Bontea și Răzvan Fodor, Alex Abagiu și Radu, Adda și Cătălin sunt echipele care pleacă în cursa ce le poate asigura un loc în marea finală. Unul dintre acestea este Muzeul de Sare din Tainan, înțesat de piramide din sare, în care concurenții vor fi...

Concurenții au cărat sare cu cârca! Speak, criză de nervi: Mor cu judecătorii ăștia!

acum 49 zile

Speak și Ștefania, Sorin Bontea și Răzvan Fodor, Alex Abagiu și Radu, Adda și Cătălin sunt echipele care pleacă în cursa ce le poate asigura un loc în marea finală. Unul dintre acestea este Muzeul de Sare din Tainan, înțesat de piramide din sare, în care concurenții vor fi...

1
2
3
4
5
»