Cautare: 307 rezultate dupa tagul "sorin bontea"

Chefi la Cuțite. Chefii, greu de impresionat: Sorin Bontea: Astea arată a coloane romane

acum 164 zile

Elimonări pe bandă rulantă. Cei trei jurați din emisuinea Chefi la Cuțite sunt greu de impresionat.

Irinel Columbeanu, surpriză uriașă la Chefi la cuţite! Chef Bontea: "Nu mă aşteptam la asta!"

acum 171 zile

Cei trei chefi vor fi surprinşi nu doar de unii dintre cei mai talentaţi bucãtari, ci şi de personaje cu totul şi cu totul speciale. Este şi cazul lui Irinel Columbeanu, care a venit la Chefi la cuţite cu un preparat pe bazã de crab, cu care şi-a propus sã îl înveseleascã pe chef...

Simona Pope a jurizat lupta din bucătărie pentru cea de-a zecea amuletă! Cine a fost declarat câştigător?

acum 171 zile

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu și-au reluat locurile la bancurile de lucru în lupta pentru cea de-a zecea amuletă. Dacă până în acest moment astrele i-au surâs lui chef Bontea, cel care conduce și clasamentul avantajelor detașat, colegii săi de platou par...

Chefi la cuţite. Victor Satmari a avut parte de o copilărie de coşmar: "Tata ne bătea fără motiv. A dat foc la casă din cauza alcoolului!"

acum 178 zile

Victor face parte dintr-o familie dezorganizată, părinții sunt surdo muți. El a fost crescut de un tată violent care în urmă cu 15 ani a dat foc la casă. A fost dat de părinți la casa de copii de la vârsta de 12 ani. În ciuda acestor lucruri a reușit să-și ia viața în mâini și...

Rodica, blonda care i-a impresionat pe chefi cu o simplă omletă! Florin Dumitrescu: "Așa ceva în 2019 la Chefi la cuțite??"

acum 178 zile

Rodica are 24 de ani și este casnică! Stă acasă și se ocupă de soț și de copilul ei. Este pasionată de gătit și de mersul la sală.

A opta amuletă a avut parte de cea mai dură jurizare: "A fost o probă făcută special să îi încurce pe chefi"

acum 178 zile

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu și-au reluat locurile la bancurile de lucru în lupta pentru cea de-a opta amuletă. Dacă până în acest moment astrele i-au surâs lui chef Bontea, cel care conduce și clasamentul avantajelor detașat, colegii săi de platou par...

Un nou concurent excentric la Chefi la cuţite! Priscilla din Mykonos i-a pus gând rău lui chef Cătălin Scărlătescu

acum 192 zile

Încă un concurent excentric şi-a făcut apariția în fața chefilor! Gallo Mariano- un tânăr actor italian, pe care lumea îl cunoaște sub numele său de scenă: Priscilla din Mykonos. Personajul său s-a născut în urma unei propuneri din partea unui show tv din țara sa de a interpreta...

Ce nu s-a văzut la tv! Chef Florin Dumitrescu, juratul Chefi la Cuțite, face totul public! "Am gustat multe mizerii de-a lungul vremii"

acum 198 zile

Invitat la "Răi, Da' Buni", chef Florin Dumitrescu a făcut, în direct, dezvăluiri din culisele emisiunii "Chefi la Cuțite".

Chefi la cuţite. Nicolae Scarlat, un şofer de uber care a venit cam obosit la audiţii! "Am ales reţeta asta pentru că aveam poftă şi foame!"

acum 199 zile

Nicolae Scarlat are 42 de ani, dar el preferă să spună că are 35 şi este şofer de uber. A venit la Chefi la cuţite puţin obosit şi le-a pregătit juraţilor o ciorbă de perişoare.

Amalia Bellantoni, o fostă stewardesă la "Chefi la cuţite": "Soţul meu este capul familiei, dar fără mine nu ia decizii. Oricât de mafiot e sicilianul, fără mama lui nu face nimic!"

acum 200 zile

Amalia Bellantoni este o fostă stewardesă şi soţie de bucătar! Concurenta a gătit o cassata siciliană - regina dulciurilor din vestita insulă italiană.

Chefi la cuţite. Miranda Phan, o frumoasă vietnameză care a ales să vină în România pentru... zăpadă: "Gătitul este un hobby pentru mine"

acum 200 zile

Miranda Phan are 25 de ani şi vine din Vietnam! Iubitul ei este român, iar gătitul este un hobby pentru frumoasa asiatică! Concurenta le-a pregătit cheilor o reţetă tradiţionala vietnameză: pastă de creveţi pe beţigaşe de lemongrass.

Chefi la cuţite. Un moldovean a vrut să impresioneze chefii cu bucătăria moleculară

acum 200 zile

Un moldovean a vrut să impresioneze chefii cu bucătăria moleculară

Chefi la cuțite. Nica Alin Adrian, cel mai tânăr primar din România, testează papilele gustative ale chefilor!

acum 200 zile

Personaje inedite își vor face apariția din spatele ușilor, marcând momente memorabile, iar pe lângă mâncare gustoasă, concurenții vor „condimenta” atmosfera din platou. Un astfel de exemplu este Nica Alin Adrian, din Dudeștii Noi, care, la vârsta de 23 de ani, a ajuns cel mai...

Chefi la cuțite. Ingrid Kaddura şi-a cunoscut soţul la numai la 14 ani şi a fugit în Israel!

acum 200 zile

Ingrid Kaddura a plecat din România împreună cu soţul ei, în urmă cu 23 de ani, pe când avea numai 14 ani! Concurenta a gătit o reţetă arăbească de orez cu amestec de migdale, alune şi caju cu supa de iaurt cu usturoi.

Începe sezonul 7 al show-ului culinar, "Chefi la cuţite". Chef Scărlătescu: "Ajunge cu norocul lui Dumitrescu şi supremaţia lui Bontea. Ăsta sper să fie sezonul meu!"

acum 200 zile

A venit şi momentul reîntâlnirii cu cei trei maeştri într-ale gătitului! Sezonul cu numărul 7 al show-ului culinar, Chefi la cuţite, ia startul în această seară. Cu reguli noi, un număr record de concurenţi la audiţiile pe nevăzute, multe preparate delicioase şi cu provocări cu...

Echipa lui Sorin Bontea a câștigăt battle-ul de la Chefi la Cuțite!

acum 297 zile

După multe emoții, cele trei familii află cine este câștigătorul la primul battle din acest sezon. Echipa lui Sorin Bontea câștigă detașat în fața rivalilor.

Chef Florin Dumitrescu, criză de nervi după primul battle: Nu mai suport culoarea galbenă!

acum 297 zile

Chef Florin Dumitrescu, după prima jurizare, a făcut o criză de nervi și a început să se dezbrace de culoare galbenă.

Chefi la Cuțite. "Vârstă a treia" jurizează farfuriile gătite de chefi alături de cele trei familii

acum 297 zile

Primele farfurii, cele gătite de cei chefi alături de familii, au ajuns în fața juraților. Echipa lui Chef Sorin Bontea a câștigă la mustață în fața rivalelor.

Accident în bucătăria Chefi la cuțite! Chef Florin Dumitrescu i-a scapat pe jos tortul lui Chef Cătălin Scărlătescu: Așa ceva nu s-a întâmplat niciodată!

acum 297 zile

Chefii Florin Dumitrescu și Sorin Bontea, in timp ce isi presau colegul să se apuce de plating pentru a se încadra în timpul alocat probei, au scăpa pe jos tortul lui Chef Cătălin Scărlătescu, din greșeală, cu doar trei minute înainte ca Gina Pistol să dea stop gătitului.

Chefi la cuțite. Cătălin Scărlătescu îi face mâncare lui Sorin Bontea: Îți dai seama ce înseamnă să-l ai pe Arcul de Triumf să-ți gătească?

acum 304 zile

Cătălin Scărlătescu s-a hotărât să-i gătească colegului său, Sorin Bontea. Speră că doar așa îl va ajuta să câștige prima luptă pe echipe.

1
2
3
4
5
»