Cautare: 307 rezultate dupa tagul "sorin bontea"

Marlena Botezatu a revenit la Chefi la cuţite! "E greu să vii după coana Miţa!"

acum 144 zile

Marlena Botezatu are 50 de ani și de meserie este bucătar! În prezent, aceasta lucrează la Londra, dar a decis să revină la Chefi la cuțite, locul de care i s-a făcut dor.

Unul dintre cei mai bătrâni hipioţi din Anglia a venit la Chefi la cuţite! "Am 74 de ani şi încă dansez!"

acum 144 zile

John, unul dintre cei mai bâtrâni hipioţi din Anglia, a venit la Chefi la cuţite! A condus un camion, a fost grafician, a fost compozitor, a făcut tot felul de lucruri cu ajutorul mâinilor. La 18 ani, concurentul a plecat de acasă, alăturându-se unei trupe de rock n`roll. S-a căsătorit...

Valentin Drăgan-Pici, tour managerul lui Ruby, a revenit la Chefi la cuţite! "Data trecută a fost cu circ"

acum 144 zile

Valentin Drăgan (Pici) are 32 de ani și este tour manager pentru celebra cântăreața Ruby, dar de data aceasta a decis să-și încerce norocul la emisiunea Chefi la cuțite...din nou!

Chefi la cuțite. Scărlătescu spune cea mai tare glumă, dar concurenții nu înțeleg finalul. Sorin Bontea: Cătăline, ți-am zis că ai nevoie de instrucțiuni pentru banc

acum 150 zile

Cătălin Scărlătescu spune cel mai tare banc pe care îl știe, dar, din păcate, concurenții au nevoie de instrucțiuni ca să înțeleagă gluma.

Răzvan Babana e băiat de bani gata, dar are un ţel! "Întotdeauna mi-am dorit să demonstrez că nu depind de părinţii mei!"

acum 157 zile

Răzvan Babana are 24 de ani şi este organizator de evenimente în Timişoara! A început să lucreze de la vârsta de 16 ani pentru a le demonstra părinţilor săi că se poate întreţine singur!

Povestea lui Iulian Olaru, demnă de un scenariu de film! A cumpărat o fabrică şi un restaurant, dar s-a angajat spălător de vase ca să devină mai apoi bucătar!

acum 157 zile

Iulian Olaru a plecat ilegal din România la vârsta de 17 ani şi s-a stabilit în Italia! A avut ghinionul să fie lovit de o maşină, însă un ghinion transformat apoi în noroc, pentru că după acel eveniment nefericit i-a fost deschis viitorul, chiar de cel care-l accidentase!

Robert "Bobby" Săvoiu a revenit pentru a treia oară la Chefi la cuţite! "În ultimele luni am făcut numai gustărici ca să pot ajunge în echipe"

acum 157 zile

Bobby a venit din nou la Chefi la cuțite să-și demonstreze talentul și ambiția! A făcut parte din competiție de trei ori și nu se lasă până nu câștigă!

Mirela Banias, fosta concurentă de la "Insula iubirii", a venit cu tatăl ei la Chefi la cuţite! "Am fost închisă mai bine de patru ani pentru fraudă"

acum 157 zile

Mirela Banias, fosta concurentă de la "Insula iubirii", şi tatăl ei, au venit să-şi demonstreze talentul în bucătărie la Chefi la cuţite! Tânăra şi-a testat iubirea cu Ionuț Gojman, a trecut prin adevărate clipe de coșmar, după ce în urmă cu mai mulţi ani a fost închisă...

Momente sfâșietoare la Chefi la cuțite! Elena Coste concurează pentru nepotul ei, aflat în scaun cu rotile! "Are 14 ani şi nu poate să meargă"

acum 157 zile

Elena Coste are 66 de ani şi bucătar de sezon! Doamna a avut parte de o surpriză atunci când a fost înscrisă la Chefi la cuţite, chiar de nepotul ei! Din pacate acesta are probleme mari de sănătate şi la vârsta de 14 ani nu se poate deplasa!

Excentrica Miss Lu i-a testat pe chefi cu "băutura vrăjitoarelor"! "Trebuia să vină o zână aici să arunce un pic de magie"

acum 157 zile

Miss Lu sau Alyanna Lu, singura cântăreață Otaku din România, este la fel de uimitoare în viața privată cum este în muzică. Artista a acceptat provocarea de la Chefi la cuţite şi le-a pregătit juraţilor o poţiune specială!

Daniel Budai, un concurent hotărât! "Vreau să fac bucătărie! Poate să fie din orice colţ al lumii"

acum 157 zile

Daniel Budai, 24 de ani, este antreprenor şi vine din Maramureş! Are o încredere în sine de nedoborât și vrea cu orice preț să obțină un loc în calitate de concurent în emisiune!

Victor Jacot vine din Chişinău şi nu găteşte dacă e supărat! "Nu vreau să transmit starea pe care o am în farfuria respectivă"

acum 157 zile

Victor Jacot are 20 de ani, este sous chef şi vine din Chişinău! Victor Jacot are 20 de ani, este sous chef şi vine din Chişinău! Se consideră un băiat anxios, cu câteva firci interioare deoarece îi este teamă să nu stagneze: "Vreau să evoluez din ce în ce mai mult și să ajung...

Chef Ştefan Paraschiv a jurizat lupta din bucătărie pentru cea de-a 14-a amuletă! Cine a fost declarat câştigător?

acum 157 zile

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu și-au reluat locurile la bancurile de lucru în lupta pentru o nouă amuletă. Chef Ştefan Paraschiv a jurizat lupta din bucătărie pentru cea de-a 14-a amuletă!

Cea mai scumpă farfurie din jurizările pe nevăzute! Valentin Lapa le-a servit chefilor un preparat de 10.000 de lire!

acum 157 zile

Valentin Lapa, din Brașov, are o poveste de viață ce pare desprinsă din filme. După ce a plecat din România și a lucrat în Japonia, Statele Unite ale Americii și Spania, s-a stabilit în Anglia, acolo unde a gătit pentru artiști precum Beyonce, Rihanna, sau Daniel Radcliffe

Paul Mino Niculescu, un concurent atipic la Chefi la cuţite!

acum 158 zile

Paul Mino Niculescu este un personaj foarte interesant, cu un traseu de experienţe mai puţin obişnuite! La nouă ani, mama sa l-a dat afară din bucătărie pentru prima dată, pe motiv că femeia trebuie să stea la cratiță.

Sanda Gal a fost jurizată chiar de iubitul ei, chef bucătar: "Spune că-i bună!"

acum 158 zile

Sanda Gal are 48 de ani, este manager în Oradea și are un iubit bucătar. Doar ce, ce să vezi? El n-a vrut ca ea să vină în concurs, asta pentru că, spune tot el, acolo sunt bucătari de renume. Concurenta are un iubit care este chef bucătar și are pretenții de top, așa că dacă...

Ali Bezjat, concurentul al cărui tată a fost ucis de talibani a revenit la Chefi la cuţite! "Vreau să ajung în finală"

acum 158 zile

Ali Bezjat vine din Afghanistan şi are o poveste de viaţă cutremurătoare! Tatăl meu său a fost ucis de talibani chiar în faţa porţii! Concurentul a fost şi la ediţia anterioară, însă nu s-a putut prezenta în bootcamp din cauza unor probleme! Acum e decis să ajungă în finală!

Mihai Murineanu îşi împarte viaţa între arhitectură şi sailing! I-a cunoscut pe Gerard Butler și Leonardo DiCaprio: "I-am întrebat de Mădălina Ghenea"

acum 158 zile

Mihai Murineanu îşi împarte viaţa între arhitectură şi sailing! Este arhitect, iar timp de şase luni pe an merge cu yahtul prin lume! Este bărbatul după care suspină toate femeile. Motivul?

Chef Cătălin Petrescu a jurizat lupta din bucătărie pentru cea de-a 13-a amuletă! Cine a fost declarat câştigător?

acum 158 zile

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu și-au reluat locurile la bancurile de lucru în lupta pentru o nouă amuletă. Una care le dă dreptul să îl aiba ca ajutor la un battle pe chef Iosif Ştefănescu. Dacă până în acest moment astrele i-au surâs lui chef Bontea,...

Adrian Stan e specialist în relaţii publice la o cofetărie, dar nu-i plac dulciurile

acum 158 zile

Adrian Stan are 33 de ani şi vine din Bucureşti! E specialist în relaţii publice, asta după ce timp ce 16 de ani a fost antrenor de dans sportiv! A gătit - Salata de farfale si somon

1
2
3
4
5
»