Cautare: 338 rezultate dupa tagul "sorin bontea"

Amalia Bellantoni, o fostă stewardesă la "Chefi la cuţite": "Soţul meu este capul familiei, dar fără mine nu ia decizii. Oricât de mafiot e sicilianul, fără mama lui nu face nimic!"

acum 298 zile

Amalia Bellantoni este o fostă stewardesă şi soţie de bucătar! Concurenta a gătit o cassata siciliană - regina dulciurilor din vestita insulă italiană.

Chefi la cuţite. Miranda Phan, o frumoasă vietnameză care a ales să vină în România pentru... zăpadă: "Gătitul este un hobby pentru mine"

acum 298 zile

Miranda Phan are 25 de ani şi vine din Vietnam! Iubitul ei este român, iar gătitul este un hobby pentru frumoasa asiatică! Concurenta le-a pregătit cheilor o reţetă tradiţionala vietnameză: pastă de creveţi pe beţigaşe de lemongrass.

Chefi la cuţite. Un moldovean a vrut să impresioneze chefii cu bucătăria moleculară

acum 298 zile

Un moldovean a vrut să impresioneze chefii cu bucătăria moleculară

Chefi la cuțite. Nica Alin Adrian, cel mai tânăr primar din România, testează papilele gustative ale chefilor!

acum 298 zile

Personaje inedite își vor face apariția din spatele ușilor, marcând momente memorabile, iar pe lângă mâncare gustoasă, concurenții vor „condimenta” atmosfera din platou. Un astfel de exemplu este Nica Alin Adrian, din Dudeștii Noi, care, la vârsta de 23 de ani, a ajuns cel mai...

Chefi la cuțite. Ingrid Kaddura şi-a cunoscut soţul la numai la 14 ani şi a fugit în Israel!

acum 298 zile

Ingrid Kaddura a plecat din România împreună cu soţul ei, în urmă cu 23 de ani, pe când avea numai 14 ani! Concurenta a gătit o reţetă arăbească de orez cu amestec de migdale, alune şi caju cu supa de iaurt cu usturoi.

Începe sezonul 7 al show-ului culinar, "Chefi la cuţite". Chef Scărlătescu: "Ajunge cu norocul lui Dumitrescu şi supremaţia lui Bontea. Ăsta sper să fie sezonul meu!"

acum 298 zile

A venit şi momentul reîntâlnirii cu cei trei maeştri într-ale gătitului! Sezonul cu numărul 7 al show-ului culinar, Chefi la cuţite, ia startul în această seară. Cu reguli noi, un număr record de concurenţi la audiţiile pe nevăzute, multe preparate delicioase şi cu provocări cu...

Echipa lui Sorin Bontea a câștigăt battle-ul de la Chefi la Cuțite!

acum 395 zile

După multe emoții, cele trei familii află cine este câștigătorul la primul battle din acest sezon. Echipa lui Sorin Bontea câștigă detașat în fața rivalilor.

Chef Florin Dumitrescu, criză de nervi după primul battle: Nu mai suport culoarea galbenă!

acum 395 zile

Chef Florin Dumitrescu, după prima jurizare, a făcut o criză de nervi și a început să se dezbrace de culoare galbenă.

Chefi la Cuțite. "Vârstă a treia" jurizează farfuriile gătite de chefi alături de cele trei familii

acum 395 zile

Primele farfurii, cele gătite de cei chefi alături de familii, au ajuns în fața juraților. Echipa lui Chef Sorin Bontea a câștigă la mustață în fața rivalelor.

Accident în bucătăria Chefi la cuțite! Chef Florin Dumitrescu i-a scapat pe jos tortul lui Chef Cătălin Scărlătescu: Așa ceva nu s-a întâmplat niciodată!

acum 395 zile

Chefii Florin Dumitrescu și Sorin Bontea, in timp ce isi presau colegul să se apuce de plating pentru a se încadra în timpul alocat probei, au scăpa pe jos tortul lui Chef Cătălin Scărlătescu, din greșeală, cu doar trei minute înainte ca Gina Pistol să dea stop gătitului.

Chefi la cuțite. Cătălin Scărlătescu îi face mâncare lui Sorin Bontea: Îți dai seama ce înseamnă să-l ai pe Arcul de Triumf să-ți gătească?

acum 402 zile

Cătălin Scărlătescu s-a hotărât să-i gătească colegului său, Sorin Bontea. Speră că doar așa îl va ajuta să câștige prima luptă pe echipe.

Jurații Chefi la Cuțite - Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu - își aleg echipele!

acum 409 zile

Sezonul special Chefi la cuțite impune ca fiecare jurat să intre în luptă cu câte trei familii, însă doar unul dintre ei va avea avantajul de a-și alege primul toate cele trei echipe.

Cătălin Scărlătescu a fost ales președintele bucătarilor din Calea Lactee. Sorin Bontea: Ce ceai bei?

acum 416 zile

Cătălin Scărlătescu a fost ales președintele bucătarilor din Calea Lactee, iar Sorin Bontea și Florin Dumitrescu fac glume pe seama colegului lor.

Sorin Bontea a terminat de gătit celebra rețetă, Chili con carne: Mâncarea, astăzi, este cadou!

acum 416 zile

Sorin Bontea a gătit chili con carne, celebra lui rețetă cu multă carne. Toți membrii echipei așteaptă să fie serviți cu această delicatesă.

Supriză de proporții pentru jurați! O frumoasă "domnișoară" le face o vizită: Hai, învață-ne să dansăm!

acum 416 zile

Fernando, fost concurent la Chefi la Cuțite, în echipa lui Sorin Bontea, le face o vizită neașteptată celor trei jurați. Acesta îi învață un dans pe chefi.

Carnea, ingredientul preferat de Sorin Bontea: Azi vă fac chili con carne!

acum 416 zile

Sorin Bontea vrea să facă chili con carne, o rețetă cu multă carne. Preparatul va fi gustat de toți membrii echipei de la Chefi la Cuțite.

Familia lui Nea Mărin, show în bucătărie. După un dans, jurații Chefi la Cuțite au parte de amenințări!: Dacă nu primesc patru cuțite...

acum 430 zile

Familia lui Nea Mărin a venit la Chefi la Cuțite în pași de dans și cu gândul la cuțile puse în joc de cei trei jurați, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu.

Familia Dîrlea. Trei fetițe și o mamă vorbăreață le închid gura juraților Chefi la Cuțite. Sorin Bontea: Mamă, săracul soț!

acum 430 zile

Familia Dîrlea a venit la Chef la Cuțite plină de încredere. Trei fetițe și o mamă vorbăreață le închid gura juraților Chefi la Cuțite. ”Vorbesc atât de mult încât îmi mai trebuie doi, trei copii ca să acopăr toate cuvintele care le am la mine!”, a spus concurenta.

Chef Scărlătescu, despre prietenia cu juraţii de la "Chefi la cuţite": "Bontea şi Dumitrescu fac parte din primul cerc de orice!"

acum 452 zile

Unul dintre cei mai doriți bărbați din showbiz a fost invitat la Răi da Buni. Celebrul chef Cătălin Scărlătescu a vorbit despre planurile din viitor, dar și despre colegii lui din platou!

Chef Florin Dumitrescu, roast-ul "Chefilor la Cuțite": Gina este în turneu în țară cu confesiuni

acum 461 zile

Chef Florin Dumitrescu, juratul emisiunii "Chefi la Cuțite", invitat la ediția eveniment "iUmor", a prezentat un moment de roast "tăios" la adresa colegilor de la "Chefi la Cuțite".

«
6
7
8
9
10
»