Cautare: 313 rezultate dupa tagul "sorin bontea"

Începe sezonul 7 al show-ului culinar, "Chefi la cuţite". Chef Scărlătescu: "Ajunge cu norocul lui Dumitrescu şi supremaţia lui Bontea. Ăsta sper să fie sezonul meu!"

acum 204 zile

A venit şi momentul reîntâlnirii cu cei trei maeştri într-ale gătitului! Sezonul cu numărul 7 al show-ului culinar, Chefi la cuţite, ia startul în această seară. Cu reguli noi, un număr record de concurenţi la audiţiile pe nevăzute, multe preparate delicioase şi cu provocări cu...

Echipa lui Sorin Bontea a câștigăt battle-ul de la Chefi la Cuțite!

acum 301 zile

După multe emoții, cele trei familii află cine este câștigătorul la primul battle din acest sezon. Echipa lui Sorin Bontea câștigă detașat în fața rivalilor.

Chef Florin Dumitrescu, criză de nervi după primul battle: Nu mai suport culoarea galbenă!

acum 301 zile

Chef Florin Dumitrescu, după prima jurizare, a făcut o criză de nervi și a început să se dezbrace de culoare galbenă.

Chefi la Cuțite. "Vârstă a treia" jurizează farfuriile gătite de chefi alături de cele trei familii

acum 301 zile

Primele farfurii, cele gătite de cei chefi alături de familii, au ajuns în fața juraților. Echipa lui Chef Sorin Bontea a câștigă la mustață în fața rivalelor.

Accident în bucătăria Chefi la cuțite! Chef Florin Dumitrescu i-a scapat pe jos tortul lui Chef Cătălin Scărlătescu: Așa ceva nu s-a întâmplat niciodată!

acum 301 zile

Chefii Florin Dumitrescu și Sorin Bontea, in timp ce isi presau colegul să se apuce de plating pentru a se încadra în timpul alocat probei, au scăpa pe jos tortul lui Chef Cătălin Scărlătescu, din greșeală, cu doar trei minute înainte ca Gina Pistol să dea stop gătitului.

Chefi la cuțite. Cătălin Scărlătescu îi face mâncare lui Sorin Bontea: Îți dai seama ce înseamnă să-l ai pe Arcul de Triumf să-ți gătească?

acum 308 zile

Cătălin Scărlătescu s-a hotărât să-i gătească colegului său, Sorin Bontea. Speră că doar așa îl va ajuta să câștige prima luptă pe echipe.

Jurații Chefi la Cuțite - Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu - își aleg echipele!

acum 315 zile

Sezonul special Chefi la cuțite impune ca fiecare jurat să intre în luptă cu câte trei familii, însă doar unul dintre ei va avea avantajul de a-și alege primul toate cele trei echipe.

Cătălin Scărlătescu a fost ales președintele bucătarilor din Calea Lactee. Sorin Bontea: Ce ceai bei?

acum 322 zile

Cătălin Scărlătescu a fost ales președintele bucătarilor din Calea Lactee, iar Sorin Bontea și Florin Dumitrescu fac glume pe seama colegului lor.

Sorin Bontea a terminat de gătit celebra rețetă, Chili con carne: Mâncarea, astăzi, este cadou!

acum 322 zile

Sorin Bontea a gătit chili con carne, celebra lui rețetă cu multă carne. Toți membrii echipei așteaptă să fie serviți cu această delicatesă.

Supriză de proporții pentru jurați! O frumoasă "domnișoară" le face o vizită: Hai, învață-ne să dansăm!

acum 322 zile

Fernando, fost concurent la Chefi la Cuțite, în echipa lui Sorin Bontea, le face o vizită neașteptată celor trei jurați. Acesta îi învață un dans pe chefi.

Carnea, ingredientul preferat de Sorin Bontea: Azi vă fac chili con carne!

acum 322 zile

Sorin Bontea vrea să facă chili con carne, o rețetă cu multă carne. Preparatul va fi gustat de toți membrii echipei de la Chefi la Cuțite.

Familia lui Nea Mărin, show în bucătărie. După un dans, jurații Chefi la Cuțite au parte de amenințări!: Dacă nu primesc patru cuțite...

acum 336 zile

Familia lui Nea Mărin a venit la Chefi la Cuțite în pași de dans și cu gândul la cuțile puse în joc de cei trei jurați, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu.

Familia Dîrlea. Trei fetițe și o mamă vorbăreață le închid gura juraților Chefi la Cuțite. Sorin Bontea: Mamă, săracul soț!

acum 336 zile

Familia Dîrlea a venit la Chef la Cuțite plină de încredere. Trei fetițe și o mamă vorbăreață le închid gura juraților Chefi la Cuțite. ”Vorbesc atât de mult încât îmi mai trebuie doi, trei copii ca să acopăr toate cuvintele care le am la mine!”, a spus concurenta.

Chef Scărlătescu, despre prietenia cu juraţii de la "Chefi la cuţite": "Bontea şi Dumitrescu fac parte din primul cerc de orice!"

acum 358 zile

Unul dintre cei mai doriți bărbați din showbiz a fost invitat la Răi da Buni. Celebrul chef Cătălin Scărlătescu a vorbit despre planurile din viitor, dar și despre colegii lui din platou!

Chef Florin Dumitrescu, roast-ul "Chefilor la Cuțite": Gina este în turneu în țară cu confesiuni

acum 367 zile

Chef Florin Dumitrescu, juratul emisiunii "Chefi la Cuțite", invitat la ediția eveniment "iUmor", a prezentat un moment de roast "tăios" la adresa colegilor de la "Chefi la Cuțite".

Florin Ristei, experiență de neuitat alături de unul dintre jurații de la "Chefi la cuțite": "L-am visat pe Sorin Bontea. Era în pat, lângă mine, și cânta la chitară"

acum 428 zile

Florin Ristei a avut un vis mai puțin obișnuit. Prezentatorul l-a visat pe Sorin Bontea, juratul de la "Chefi la cuțite". Acesta stătea în pat și cânta la chitară.

"Uriaşul" lui Bontea a câştigat trofeul "Chefi la cuţite"! Mihai Munteanu, eroul tunicilor albastre! "Finala sezonului şase a avut doi câştigători. Eu şi Silviu!"

acum 433 zile

Cel de-a șaselea sezon al emisiunii „Chefi la cuțite” și-a desemnat câștigătorul! A fost o luptă culinară acerbă și doar cel mai bun dintre cei buni a reușit să învingă! Mihai Munteanu, alias Munti, este concurentul din echipa albastră a lui Chef Sorin Bontea care a reușit...

Mihai Munteanu este marele câștigător al sezonului șase. Sorin Bontea, cel mai fericit mentor

acum 434 zile

Mihai Munteanu este marele câștigător al sezonului șase. Sorin Bontea este cel mai fericit mentor de la Chefi la cuțite.

La sfârșitul primei probe, trei concurenți pleacă acasă! Sorin Bontea: "Sunt plin de spume"

acum 435 zile

În urma jurizării, Gina Pistol anunță că vor pleca acasă trei concurenți. Valentin Dumitrescu, Sorin Stan și Ana Crudu, din echipa albastră și galbenă, vor părăsi competiția.

Jurații primei probe sunt foștii concurenți din sezonul trecut! Sorin Bontea: "Nu are cum să-i dai nota 1!"

acum 435 zile

Jurații acestei probe sunt foștii concurenți din sezonul trecut. Sorin Bontea nu este de acord cu notele pe care le acordă jurații.

1
2
3
4
5
»