Claudiu Istodor, mărturisire la emisiunea ”CulTOUR”: ”Lupta mea e să mă împac cu deciziile mele, cu mine, cu ce am făcut”

Publicat pe 26.11.2019 la 15:20 Actualizat pe 03.02.2020 la 13:30

Marele actor Claudiu Istodor, cel care îl interpretează pe Ștefan Oprea în serialul ”Sacrificiul”, a răspuns interviului de 61 de întrebări din cadrul emisiunii ”CulTOUR”, prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman și difuzată de postul Happy Channel.

Marele actor Claudiu Istodor, cel care îl interpretează pe Ștefan Oprea în serialul ”Sacrificiul”, a răspuns interviului de 61 de întrebări din cadrul emisiunii ”CulTOUR”, prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman și difuzată de postul Happy Channel.

- Când s-a produs declicul și v-ați dat seama că doriți să deveniți actor?

- Când am aflat că există o școală pentru așa ceva. Eram prin clasa a noua. Eram la un ștrand și acolo era un prieten care zicea că a vorbit cu un alt băiat și zicea că a intrat la Teatru. Deschid paranteza, era Florin Călinescu. ”Teatru? Cum teatru? E facultate de așa ceva?”.

- Care au fost printre primele filme văzute?

- Printre primele de care îmi amintesc cred că a fost filmul ”Dacii”, pentru că a fost făcut înainte de a ști eu să citesc și nu mai trebuia să îmi citească mama sau cu cine mergeam la film. Pe ăsta mi-l aduc aminte. Eram la grădiniță. După ce am văzut filmul, am mers la grădiniță și am început să facem bătălii între romani și daci.

- Ce talente ascunse aveți?

- Dacă sunt ascunse, sunt ascunse, ce să faci? Îmi place să umblu, să văd locuri noi, îmi place să ies pe munte. Asta e un hobby, nu e talent. De vreun an jumate, de când am luat un teren, mă ocup cu plăcere de vie.

- Dacă ați putea face un film documentar, pe orice temă, despre ce ar fi?

- Despre munți. Nu am un scenariu pentru el, dar asta m-ar interesa.

- Dacă v-ați putea întoarce în timp și ați putea schimba o decizie pe care ați luat-o, ați schimba ceva?

- Nu, nu. Lupta mea e să mă împac cu deciziile mele, cu mine, cu ce am făcut. Nu sunt perfect, toți tragem speranțe că suntem perfecți.

- Care e cea mai mare frică a dv?

- De durere. Durerea te poate face să recunoști și ce nu ai făcut. Dar eu am trecut printr-un experiment de durere. Am făcut baschet în pruncie și era un obicei al ”botezului”: te prindeau, se punea unul mai mare pe picioare, te prindeau și începeau să te bată în urma unor întrebări de genul: ”Câte roți are vaporul?” sau ”De ce e iarba verde?”. Oricum o dădeai, erai bătut. Era ceva umilitor. Mi s-a părut ceva odios și de atunci nu am mai mers la baschet. Ce am remarcat eu, durere e până la un anumit punct. După un anumit nivel, nu mai simți.

- Cum ați descrie meseria de tată?

- Tudor s-a născut când aveam 24 de ani, nu eram un copil, dar nu aveam nici maturitatea oamenilor care au trecut prin lucruri mai grele. A fi tată e, până la urmă, o mare răspundere și responsabilitate. Pe asta o duci cum poți. Am încercat să aflu din cărți sau din cultura orală. În plus, fiecare copil e în felul lui și ar trebui să îl înveți așa cum este el. Dar ăsta este un talent pedagogic, pe care nici unii pedagogi nu îl au. Din fericire, am o relație bună cu Tudor. Cu copiii e foarte emoționant.

- Dintre oamenii apropiați, cine vă cunoaște cel mai bine?

- Mama mă cunoaște într-un fel, eu în alt fel, femeile din jurul meu în alt fel... Plus că ne și schimbăm în timp.

- Dacă s-ar face un film despre dv, ce fel de film ar fi?

- Eu aș face o comedie spumoasă.

Interviul integral cu actorul Claudiu Istodor, în clipul alăturat. Din 12 februarie, pe Claudiu Istodor îl puteți urmări miercurea și joia, la Antena 1, de la ora 20.00, la Antena 1, în sezonul 2 al serialului „Sacrificiul”, produs de Ruxandra Ion.

În articolul

Claudiu Istodor, mărturisire la emisiunea ”CulTOUR”: ”Lupta mea e să mă împac cu deciziile mele, cu mine, cu ce am făcut”

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 25 aprilie 2024. Balanțele primesc o veste bună. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Atac cu cuţitul la întâmplare, în Centrul Vechi al Capitalei. O femeie a fost tăiată pe stradă; abia ieşise dintr-un magazin
a1.ro
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
HelloTaste.ro
De ce se lasă cozonacul după coacere. Pași esențiali pentru un cozonac perfect
Catine
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
useit.ro
La ce folosește mânerul din plafonul mașinii, de fapt. Unii șoferi află abia acum adevărul
as.ro
Dată dispărută de pe reţelele sociale, fosta iubită a lui Adrian Mititelu Jr a postat acum primul mesaj! Ce a transmis „Bunesa”
MediCOOL
Tomografia computerizată (CT): ce este, când este indicată și cum te pregătești pentru ea
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
Cele mai periculoase activități pentru copii. Cum îl poți ține în siguranță pe cel mic
MediCOOL
Proprietățile ceaiului de scorțișoară. Beneficiile acestei băuturi asupra sănătății
HelloTaste
Drob vegetarian cu ciuperci și orez. O rețetă delicioasă de post
x