Claudiu Istodor, mărturisire la emisiunea ”CulTOUR”: ”Lupta mea e să mă împac cu deciziile mele, cu mine, cu ce am făcut”

Publicat pe 26.11.2019 la 15:20 Actualizat pe 03.02.2020 la 13:30

Marele actor Claudiu Istodor, cel care îl interpretează pe Ștefan Oprea în serialul ”Sacrificiul”, a răspuns interviului de 61 de întrebări din cadrul emisiunii ”CulTOUR”, prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman și difuzată de postul Happy Channel.

Marele actor Claudiu Istodor, cel care îl interpretează pe Ștefan Oprea în serialul ”Sacrificiul”, a răspuns interviului de 61 de întrebări din cadrul emisiunii ”CulTOUR”, prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman și difuzată de postul Happy Channel.

- Când s-a produs declicul și v-ați dat seama că doriți să deveniți actor?

- Când am aflat că există o școală pentru așa ceva. Eram prin clasa a noua. Eram la un ștrand și acolo era un prieten care zicea că a vorbit cu un alt băiat și zicea că a intrat la Teatru. Deschid paranteza, era Florin Călinescu. ”Teatru? Cum teatru? E facultate de așa ceva?”.

- Care au fost printre primele filme văzute?

- Printre primele de care îmi amintesc cred că a fost filmul ”Dacii”, pentru că a fost făcut înainte de a ști eu să citesc și nu mai trebuia să îmi citească mama sau cu cine mergeam la film. Pe ăsta mi-l aduc aminte. Eram la grădiniță. După ce am văzut filmul, am mers la grădiniță și am început să facem bătălii între romani și daci.

- Ce talente ascunse aveți?

- Dacă sunt ascunse, sunt ascunse, ce să faci? Îmi place să umblu, să văd locuri noi, îmi place să ies pe munte. Asta e un hobby, nu e talent. De vreun an jumate, de când am luat un teren, mă ocup cu plăcere de vie.

- Dacă ați putea face un film documentar, pe orice temă, despre ce ar fi?

- Despre munți. Nu am un scenariu pentru el, dar asta m-ar interesa.

- Dacă v-ați putea întoarce în timp și ați putea schimba o decizie pe care ați luat-o, ați schimba ceva?

- Nu, nu. Lupta mea e să mă împac cu deciziile mele, cu mine, cu ce am făcut. Nu sunt perfect, toți tragem speranțe că suntem perfecți.

- Care e cea mai mare frică a dv?

- De durere. Durerea te poate face să recunoști și ce nu ai făcut. Dar eu am trecut printr-un experiment de durere. Am făcut baschet în pruncie și era un obicei al ”botezului”: te prindeau, se punea unul mai mare pe picioare, te prindeau și începeau să te bată în urma unor întrebări de genul: ”Câte roți are vaporul?” sau ”De ce e iarba verde?”. Oricum o dădeai, erai bătut. Era ceva umilitor. Mi s-a părut ceva odios și de atunci nu am mai mers la baschet. Ce am remarcat eu, durere e până la un anumit punct. După un anumit nivel, nu mai simți.

- Cum ați descrie meseria de tată?

- Tudor s-a născut când aveam 24 de ani, nu eram un copil, dar nu aveam nici maturitatea oamenilor care au trecut prin lucruri mai grele. A fi tată e, până la urmă, o mare răspundere și responsabilitate. Pe asta o duci cum poți. Am încercat să aflu din cărți sau din cultura orală. În plus, fiecare copil e în felul lui și ar trebui să îl înveți așa cum este el. Dar ăsta este un talent pedagogic, pe care nici unii pedagogi nu îl au. Din fericire, am o relație bună cu Tudor. Cu copiii e foarte emoționant.

- Dintre oamenii apropiați, cine vă cunoaște cel mai bine?

- Mama mă cunoaște într-un fel, eu în alt fel, femeile din jurul meu în alt fel... Plus că ne și schimbăm în timp.

- Dacă s-ar face un film despre dv, ce fel de film ar fi?

- Eu aș face o comedie spumoasă.

Interviul integral cu actorul Claudiu Istodor, în clipul alăturat. Din 12 februarie, pe Claudiu Istodor îl puteți urmări miercurea și joia, la Antena 1, de la ora 20.00, la Antena 1, în sezonul 2 al serialului „Sacrificiul”, produs de Ruxandra Ion.

În articolul

Claudiu Istodor, mărturisire la emisiunea ”CulTOUR”: ”Lupta mea e să mă împac cu deciziile mele, cu mine, cu ce am făcut”

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

Cele mai noi

Happy People • la 01:47
CulTour, emisiunea din cadrul programului TV Happy, îi aduce un omagiu marelui actor Bogdan Stanoevici
Happy People • ieri la 14:23
Sebastian Rulli dezvăluie că trece printr-un moment foarte dificil de familie
Happy People • ieri la 12:13
Özge Yağız, protagonista din "Jurământul", siluetă de invidiat într-o rochie ultra-scurtă. Cum s-a fotografiat
Happy People • ieri la 11:37
Carla Diaz, imagini adorabile din copilărie. Cum arăta vedeta
Happy People • pe 14.01 la 13:45
După ce soțul lui Anahi, Manuel Velasco, a fost infectat cu Covid-19, artista declară locul exact al infectării
Happy People • pe 14.01 la 11:29
Imaginile în care Can Yaman poate fi confundat cu Jason Momoa

PARTENERI

Antena 1
Tavi Clonda și Gabriela Cristea au fost surprinși în ipostaze tandre. Cum au reacționat fanii
Observator
Horoscop 13 ianuarie 2021. Scântei în dragoste și un plan îndrăzneț
Zu TV
Mom to be. Dua Lipa este însărcinată? Uite imaginea care i-a pus pe fani pe gânduri!
Antena Sport
Un român a devenit faimos în toată lumea după ce a spart 27 de bănci şi a furat jumătate de milion de euro: "Se poate face orice, doar că există o problemă"
Antenastars
Gabi Bădălău, furios din cale-afară, după ce Claudia Pătrășcanu nu l-a lăsat să își vadă copiii, din nou: „O să îi fac plângere penală”
Spynews
Horoscop sâmbătă, 16 ianuarie: Fecioarele au o perioadă aglomerată