JOI, 22 NOIEMBRIE 2018

”Am două mari cadouri pe care le-am primit de la viață”, mărturisește Alin Gheorghișan,la “CulTOUR”

Alin Gheorghișan, actor la Teatrul de revistă „Constantin Tănase” și concurent al show-ului “Te cunosc de undeva!”, este invitatul emisiunii “CulTOUR”, prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman.

În cadrul interviului, pe care Happy Channel îl va difuza astăzi de la ora 17.30 (în reluare, de la 23.00), acesta vorbește despre marea sa pasiune, actoria, și le dezvăluie telespectatorilor unele dintre cele mai mari pasiuni pe care le are.

Întotdeauna mi-am dorit să devin artist. Eu am știut că voi fi actor încă din copilărie, când am început să imit vedete. Iubeam capacitatea de a interpreta”, spune Alin Gheorghișan la “CulTOUR”.

În cadrul emisiunii, acesta vorbește și despre două alte mari pasiuni, pictura și parfumurile. Atunci când vine vorba de cele mai frumoase cadouri primite, gândul lui se îndreaptă imediat la copiii săi.

Am două mari cadouri pe care le-am primit de la viață, Bianca și Marc. Bianca este mai apropiată de viața artistică, iubește actoria. Marc este rebel, este mai mult pe partea sportivă”, mărturisește acesta.

Telespectatorii pot urmări interviul integral cu artistul, astăzi, de la ora 17.30, la Happy Channel, în reluare, de la 23.00.

COMENTARII

”Sunt prietenul perfect pentru toată lumea”, a mărturisit, la ”CulTOUR”, stilistul Stephan Pelger

acum 5 ore

Stilistul Stephan Pelger a acceptat provovarea Happy Channel și a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”.

Filme de văzut și de... ocolit. Irina Margareta Nistor, despre "Booksmart" şi "Cyrano, mon amour"

acum 1 zile

”Examen de (i)maturitate” (”Booksmart”) și "Cyrano, mon amour” sunt cele două filme despre care Irina Margareta Nistor vorbește la emsiunea ”CulTOUR”.

Actrița Ana Crețu, cuprinsă de nostalgie la despărțirea de serialul ”Fructul Oprit”: „Personajul ăsta reprezintă suma fricilor mele”

acum 1 zile

Pentru Ana Crețu, alias Cami, din ”Fructul oprit”, ultima zi de filmare pentru acest serial a coincis cu ziua ei de naștere. Cum a fost în ultima zi de filmare? Ne-a spus chiar actrița, în interviul acordat emisiunii ”CulTOUR”:

”Am început și am destrămat foarte multe povești aici”, a mărturisit Ana Ciontea despre experiența trăită la filmările pentru ”Fructul Oprit”

acum 2 zile

Serialul fenomen ”Fructul oprit” a ajuns la final. Echipa emisiunii ”CulTOUR” , difuzată de Happy Channel a realizat o serie de interviuri cu câțiva dintre actorii care au participat la ultima zi de filmare.

„Sunt bucuroasă de ceea ce am făcut în «Fructul Oprit»”, a mărturisit Cosmina Dobrotă la Happy Channel

acum 2 zile

Ce a însemnat ”Fructul Oprit” pentru actorii implcați? Echpa Happy Channel a aflat acest lucru de la câțiva dintre actorii care au participat la ultima zi de filmare: Carmen Tănase, Bogdan Stanoevici, Ioana Blaj, Ana Crețu, Cosmina Dobrotă, Ana Ciontea.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Stirile Antena 1 Observator

observator.tv


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »