JOI, 22 NOIEMBRIE 2018

”Am două mari cadouri pe care le-am primit de la viață”, mărturisește Alin Gheorghișan,la “CulTOUR”

Alin Gheorghișan, actor la Teatrul de revistă „Constantin Tănase” și concurent al show-ului “Te cunosc de undeva!”, este invitatul emisiunii “CulTOUR”, prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman.

În cadrul interviului, pe care Happy Channel îl va difuza astăzi de la ora 17.30 (în reluare, de la 23.00), acesta vorbește despre marea sa pasiune, actoria, și le dezvăluie telespectatorilor unele dintre cele mai mari pasiuni pe care le are.

Întotdeauna mi-am dorit să devin artist. Eu am știut că voi fi actor încă din copilărie, când am început să imit vedete. Iubeam capacitatea de a interpreta”, spune Alin Gheorghișan la “CulTOUR”.

În cadrul emisiunii, acesta vorbește și despre două alte mari pasiuni, pictura și parfumurile. Atunci când vine vorba de cele mai frumoase cadouri primite, gândul lui se îndreaptă imediat la copiii săi.

Am două mari cadouri pe care le-am primit de la viață, Bianca și Marc. Bianca este mai apropiată de viața artistică, iubește actoria. Marc este rebel, este mai mult pe partea sportivă”, mărturisește acesta.

Telespectatorii pot urmări interviul integral cu artistul, astăzi, de la ora 17.30, la Happy Channel, în reluare, de la 23.00.

COMENTARII

Vlad Gherman: ”Mi-e frică de singurătate”

acum 1 zile

Seria întrebărilor noului sezon al emisiunii ”CulTOUR” continuă pentru Vlad Gherman

Lora a mărturisit, la emisiunea ”CulTOUR”, că și-ar dori să o cunoască personal pe Madonna

acum 1 zile

Lora a dezvăluit la Happy Channel de ce își dorește să o cunoască pe Madonna.

Anca Sigartău, la ”CulTOUR”: ”Ca mamă, nu cred că sunt într-un tipar”

acum 1 zile

Îndrăgita actriță Anca Sigartău a răspuns provocării emisiunii ”CulTOUR”. Ce a răspuns întrebărilor noastre? Iată, mai jos, câteva dintre acestea.

Lora a povestit, la Happy Channel, de ce și-a lansat propria linie de produse cosmetice

acum 2 zile

Lora a intrat în jocul Happy Channel și a răspuns șirului de întrebări à la ”CulTOUR”. Cântăreața ne-a mărturisit care sunt talentele sale ascunse:

”Aia a fost o perioadă genială”, a mărturisit Vlad Gherman, la ”CulTOUR”.

acum 3 zile

Vlad Gherman nu a scăpat de ”interogatoriul” emisiunii ”CulTOUR” și a răspuns lungului șir de întrebări ale emisiunii difuzate de Happy Channel.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »