Bogdan Iancu mărturisește, la ”CineCOOL”, ce film de desene animate l-a făcut să plângă

Publicat pe 28.06.2018 la 10:29 Actualizat pe 24.08.2018 la 19:27

Avea 4-5 ani când a mers prima dată la teatru, la mult apreciata piesă ”Take, Ianke și Cadâr”, și-a amintit tânărul actor Bogdan Iancu, în interviul acordat Irinei Margareta Nistor la ”CineCOOL”, rubrica de teatru și film din cadrul emisiunii ”PoveștiCOOL”, care se difuzează la Happy Channel.

Bogdan a mai povestit și de primul său contact cu cinematograful, unde a văzut un film animat ce l-a făcut să... plângă.

Am văzut «Spiderman 2», pe care l-am văzut recent și aproape am plâns”, a mărturisit Bogdan Iancu la ”CineCOOL”. Însă, la întrebarea gazdei dacă ar juca în rolul unui super-erou, actorul a mărturisit că nu îl tentează.

Elev în clasa a XI-a, în prezent, Bogdan face parte din trupa de teatru de elevi ”Brainstorming București” și a jucat în piese precum ”Micul Prinț”, ”Steaua Polară”.

În articolul

Bogdan Iancu mărturisește, la ”CineCOOL”, ce film de desene animate l-a făcut să plângă

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

Cele mai noi

Happy People • ieri la 13:15
Imagine adorabilă cu Maite Perioni în copilărie. Cum arăta celebra vedeta când era doar un bebeluș
Happy People • ieri la 01:19
Allisson Lozz, protagonista din “În numele iubirii”, renunță la cariera din cinematografie. Declarațiile actriței cu privire la motivul care a împins-o să ia această decizie
Happy People • ieri la 00:48
Actorul din Rebelde, Roberto 'Puck' Miranda, s-a stins din viața la vârsta de 60 de ani
Happy People • pe 30.11 la 14:55
Dovada vie că talentul se transmite din familie. Marjorie de Sousa a lansat o piesă de Crăciun alături de fiul ei, Matias.
Happy People • pe 30.11 la 12:32
Aracely Arambula a descoperit elixirul tinereții. Cum arată la 45 de ani frumoasa actriță de telenovele
Happy People • pe 30.11 la 12:23
Sunt două dintre cele mai frumoase artiste ale Mexicului: Anahi și Maite Perroni pozează împreună pentru coperta unei celebre reviste