CulTour 2021: Anamaria Hâncu, fondatoarea "Let's Do It, Romania", despre voluntariat și noi proiecte

Publicat pe 14.09.2021 la 17:54 Actualizat pe 14.09.2021 la 18:17

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman anunță că sâmbătă, pe 18 septembrie toată lumea poate da o mână de ajutor dacă se implică activ în proiectul "Let's Do It, Romania". Hai să afli despre ce este vorba chiar de la fondatoarea Anamaria Hâncu.

Cristina Ciobănașu, Vlad Gherman și Anamaria Hâncu, fondatoarea "Let's Do It, Romania"

CulTour 2021

"Am pregătit astăzi un material care ne dă tuturor o lecție de implicare, o lecție despre puterea perseverenței, o lecție despre schimbare", spune Vlad Gherman.

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman prezintă marți la CulTour un material de suflet, menit să ofere tuturor o lecție despre implicare, puterea perseverenței și o lecție despre schimbare.

Anamaria Hâncu, fondatoarea "Let's Do It, Romania", despre cum este să lucrezi alături de voluntari

"Let's Do It, Romania" a arătat cum românii pot fi uniți, se pot strânge într-un număr uriaș atunci când vine vorba despre curățarea spațiilor verzi din țară și totul a început în 2009, când un grup de tineri voluntari și-au propus să curețe România într-o singură zi.

"Totdeauna am avut o apetență către cauze sociale. Asta a fost conexiunea mea cu realitatea", spune Anamaria Hâncu.

De atunci și până astăzi, proiectul din ce în ce mai mare amploare și a demonstrat tuturor că uneori e nevoie doar de o mână de oameni pentru a putea da tonul unei schimbări care să influnețeze un întreg popor.

Citește și: CulTour 2021: Interviu cu Anamaria Hâncu, fondatoarea celui mai mare proiect social de mediu, din țara noastră: "Let's Do It, Romania"

Invitată în emisiunea CulTour este Anamaria Hâncu, fondatoarea celui mai mare proiect social de mediu, din țara noastră: "Let's Do It, Romania".

"Mie mi se pare că ăsta a fost norocul meu, să fiu în ambele lumi. Cum e să lucrez cu voluntari..e foarte mișto că sunt oameni care sunt pasionați de acceași cauză ca tine și care aleg să-și deidce timpul liber pentru această cauză. E puțin complicat pentru că actunci când vre să lucrezi îți pot spune că nu te pot ajuta", spune Anamaria Hâncu.

Citește și: CulTour 2021: Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman, provocare pentru actorii din serialul Adela. Ce se întâmplă în spatele "scenei"

Emisiunea CulTour revine la Happy Channel, de la 17:30

În fiecare zi de luni până joi, de la 17:30, Criss și Vlad vor discuta alături de invitații lor despre începerea școlii, vor depăna amintiri din vacanță sau studenție, vor afla planurile lor de viitor, dar și sfaturi de parenting sau de social media.

”Suntem foarte entuziasmați pentru că am pregătit o mulțime de surprize, invitați noi, avem și o rubrică fresh plină de recomandări făcute din suflet pentru cei care sunt deja de câțiva ani alături de noi în fiecare sezon CulTour”, a spus Criss.

Citește și: CulTour 2021: Marian Râlea, despre cele mai frumoase amintiri din timpul școlii. CulTour vă invită să ascultați povești din călătoria în universul cunoașterii

Criss și Vlad continuă seria filmărilor din spatele camerelor de pe platoul acestei producții de succes și pregătesc multe provocări pentru actori, deci și multe momente amuzante pentru cei de acasă. Ultima ediție CulTour din fiecare săptămână va aduce vinerea și prezentarea unor recomandări pentru un weekend cu adevărat cultural. Filme de cinema, seriale difuzate în exclusivitate pe Happy Chanel, spectacole de teatru sau evenimente din întreaga țară, toate vor fi incluse în rublica Happy News, pe lista de recomandări făcută cu minuțiozitate de cei doi prezentatori.

Ce surprize au pregătit aceștia, cei de acasă pot afla în fiecare zi de luni până vineri, începând din 6 septembrie, de la ora 17.30, la Happy Channel.

În articolul

CulTour 2021: Anamaria Hâncu, fondatoarea "Let's Do It, Romania", despre voluntariat și noi proiecte

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 25 aprilie 2024. Balanțele primesc o veste bună. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Atac cu cuţitul la întâmplare, în Centrul Vechi al Capitalei. O femeie a fost tăiată pe stradă; abia ieşise dintr-un magazin
a1.ro
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
HelloTaste.ro
De ce se lasă cozonacul după coacere. Pași esențiali pentru un cozonac perfect
Catine
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
useit.ro
La ce folosește mânerul din plafonul mașinii, de fapt. Unii șoferi află abia acum adevărul
as.ro
Răsturnare de situaţie! Cine a preluat, de fapt, şefia clanului Corduneanu, după moartea „Stăpânului Moldovei”
MediCOOL
Tomografia computerizată (CT): ce este, când este indicată și cum te pregătești pentru ea
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
Cele mai periculoase activități pentru copii. Cum îl poți ține în siguranță pe cel mic
MediCOOL
Proprietățile ceaiului de scorțișoară. Beneficiile acestei băuturi asupra sănătății
HelloTaste
Drob vegetarian cu ciuperci și orez. O rețetă delicioasă de post
x