CulTour 2021: Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman, provocare pentru actorii din serialul Adela. Ce au reușit să filmeze în pauză

Publicat pe 15.09.2021 la 17:53 Actualizat pe 15.09.2021 la 18:15

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman continuă seria filmărilor din spatele camerelor de pe platoul serialului Adela și pregătesc multe provocări pentru actori, deci și multe momente amuzante pentru cei de acasă.

Vlad Gherman și Toto Dumitrescu

CulTour 2021

Un nou sezon CulTour aduce în fața oamenilor de acasă invitați de seamă, subiecte interesante și multe, multe imagini din spatele producției de succes de la Antena 1.

Miercurea vă aduce în fiecare săptămână și o întâlnire cu actorii din serialul Adela, iar de data aceasta Criss și Vlad i-au pus la o provocare.

Ce se întâmplă în culisele serialului Adela, când actorii sunt în pauză

În pauzele de pe set, Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman au treabă cu colegii de filmare: "În acest episod din spatele culiselor Adela am pregătit un test pentru actori", spune Vlad Gherman.

Ediția CulTour de astăzi vă prezintă momente amuzante cu actorii din serialul Adela, care au fost provocați să răsundă la o serie de întrebări legate de primul episod din sezonul 2 Adela.

Prima întrebare este adresată lui Toto Dumitrescu: "Care era numele lui Bebe", cu variantele de răspuns: Andrei Bebe Gheorghe, Adrian Bebe Petcu sau Alex Bebe Petrea.

Toto a mers pe prima variantă și a râspuns greșit.

Ulterior, Vlad Gherman a continuat cu seria de întrebări: "Unde a fost plecată Livia în timpul acesta", cu variantele de răspuns: Grecia, Spania sau Maldive.

Toto a mers pe prima variantă și a râspuns Grecia, însă corect era Spania.

Vezi continuarea pe AntenaPlay >>>> https://antenaplay.ro/cultour

În fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 17:30, Cristina Ciobănaşu şi Vlad Gherman aduc în faţa telespectatorilor vedete, persoane publice sau oameni obişnuiţi cu poveşti de viaţă impresionante, evenimentele momentului, dar şi o nouă serie ”behind the scenes” cu actorii din serialul Adela, de la Antena 1.

Citește și: CulTour 2021: Nuami Dinecu, despre cele mai frumoase amintiri din timpul școlii. CulTour vă invită să ascultați povești din călătoria în universul cunoașterii

Mereu curioși, uneori puși pe glume, Cristina Ciobănaşu şi Vlad Gherman pregătesc un nou sezon din care nu vor lipsi teme de actualitate, rubrici noi și interviuri cu personalități marcante, care i-au primit în locuințele și intimitatea lor.

”Suntem foarte entuziasmați pentru că am pregătit o mulțime de surprize, invitați noi, avem și o rubrică fresh plină de recomandări făcute din suflet pentru cei care sunt deja de câțiva ani alături de noi în fiecare sezon CulTour”, a spus Criss.

Citește și: CulTour 2021: Marian Râlea, despre cele mai frumoase amintiri din timpul școlii. CulTour vă invită să ascultați povești din călătoria în universul cunoașterii

Ce surprize au pregătit aceștia, cei de acasă pot afla în fiecare zi de luni până vineri, începând din 6 septembrie, de la ora 17.30, la Happy Channel.

În articolul

CulTour 2021: Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman, provocare pentru actorii din serialul Adela. Ce au reușit să filmeze în pauză

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 aprilie 2024. Gemenii sunt sfătuiți să afle mai multe despre ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Alerte meteo de vreme severă imediată emise de ANM. Cod galben în mai multe zone din țară, în următoarele ore
a1.ro
Lino Golden și Delia s-au căsătorit! Cât de spectaculos au arătat cei doi într-o zi atât de importantă
HelloTaste.ro
Gâteau St. Honoré. Rețetă de tort ecler cu caramel sărat
Catine
Zodii care au parte de experiențe memorabile pe 20 aprilie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Ce studii are „cea mai frumoasă femeie din România”. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: „Doar două ore, în weekend!”
MediCOOL
Remedii împotriva răului de mișcare. Cum îl poți trata
Spynews
Imaginile durerii de la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Familia lui, în lacrimi în timpul slujbei / VIDEO
DeParinti
Deshidratarea la copii: care sunt cauzele și ce simptome apar
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de păpădie. Efectele asupra sănătății organismului
HelloTaste
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
x