CulTour 2021: Laura Cosoi, despre parenting “ca pe vremuri” într-o lume modernă

Publicat pe 04.10.2021 la 12:26 Actualizat pe 04.10.2021 la 17:58

Laura Cosoi este una dintre cele mai cunoscute actrițe din România, dar și o familistă convinsă. Cum își educă actrița cele două fetițe, dar și ce planuri de viitor are, vă spune chiar ea în cel mai nou episod CulTour.

Laura Cosoi este îmbrăcată într-o bluză roz și un sacou negru

Laura Cosoi și Alexandra Gherman vorbesc despre tehnici de parenting

TV Happy

“Astăzi avem alături de noi o femeie puternică, frumoasă, o mamă și o soție devotată.”, începe Cristina Ciobănașu prezentarea.

“Și nu în ultimul rând, o actriță extrem de devotată “, continuă Vlad Gherman.

Într-o discuție cu Alexandra Gherman, Laura Cosoi vorbește despre provocările pe care le are ca mamă a două fetițe, dar și cum se descurcă din punct de vedere profesional.

Actrița mărturisește faptul că se simte extrem de împlinită alături de soț și cele două fetițe, însă planul de a mai avea încă un copil este încă în picioare. De asemenea, aceasta este recunoscătoare pentru toate lucrurile pe care în acest moment în viața ei.

Laura Cosoi, despre tehnici de parenting

“Cum e viața în patru?”, întreabă Alexandra Gherman.

Laura Cosoi spune că se vede și mamă de băiețel în viitor, însă nu își face planuri prea mari în legătură cu acest proiect, așteaptă să vadă ce îi va rezerva viitorul.

“E complicat să-ți dorești ceva ce nu poți să controlezi.”, spune Laura Cosoi.

Actrița declară cu o sinceritate debordantă faptul că și-a dorit ambele fetițe extrem de mult, la fel ca și soțul ei. Cu toate astea, cei doi și-ar dori și un al treilea copil.

Cât despre relația pe care aceasta o are cu Dumnezeu, Laura Cosoi nu se sfiește să povestească faptul că a fost crescut în spiritul credinței și al iubirii. Cât despre copii, actrița are aceleași principii și valori pe care vrea să le ofere mai departe.

Laura Cosoi, despre relația cu Dumnezeu

Frumoasa vedetă își amintește cu drag de momentele în care mergea alături de familie la împărtășanie, sau despre orice altă duminică pe care o petrecea la biserică, acolo unde își simțea sufletul mai liniștit ca oriunde.

Laura Cosoi nu se dezice de spiritualitate și oricând are câteva semne de întrebare se roagă pentru bunăstarea ei și a familiei.

“Merg în fiecare duminică la biserică cu fetele.”, mărturisește Laura Cosoi.

Actrița vorbește și de momentul în care a venit pe lume cea de-a doua fetiță a cuplului, Vera. Deși s-a născut în pandemie, copila a reușit să se integreze rapid într-o lume în continuă schimbare și să-și impresioneze educatoarele de la grădiniță cu istețimea ei.

Cât despre naștere, Laura Cosoi spune că a fost similară cu cea a primei fetițe, singura schimbare fiind faptul că soțul ei nu a fost prezent fizic din cauza restricțiilor impuse de pandemie.

“A fost o naștere foarte frumoasă, grea, dar frumoasă.”, spune Laura Cosoi.

Actrița este de părere că fiecare copil are ritmul lui de creștere, indiferent de cum este crescut. De asemenea, aceasta spune că o persoană atât de inocentă trebuie să fie liberă, însă trebuie să învețe că există anumite bariere peste care nu poate trece.

În ceea ce privește relația cu soțul ei, Laura Cosoi recunoaște că nu este adepta lucrurilor făcute spontan, având în vedere că nu are cu cine să-și lase copiii atunci când are nevoie.

“E un individ în sine fiecare copil.”, mărturisește Laura Cosoi.

În articolul

CulTour 2021: Laura Cosoi, despre parenting “ca pe vremuri” într-o lume modernă

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 19 aprilie 2024. Taurii vor atrage atenția asupra lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Întoarce-te acasă la tine". Spaniolii protestează împotriva supraturismului. Măsurile luate de localnici ca să descurajeze turiştii să le mai "calce pragul"
a1.ro
Ce se întâmplă în aceste momente cu Naomy, personajul controversat și viral de la tv din trecut. „Se luptă între viață și moarte”
HelloTaste.ro
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
Catine
Rețetă de mochi. Desert tradițional japonez
useit.ro
Singurele 3 joburi care vor supraviețui erei AI, potrivit lui Bill Gates. Ce slujbe vor fi la mare căutare în continuare
as.ro
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al Anamariei Prodan a „ţinut-o ascunsă”
MediCOOL
Pregătirea pentru endoscopie: alimentație și recomandări
Spynews
Soția lui Costel Corduneanu, copleșită de durere cu o zi înainte ca interlopul să fie înmormântat: „Eroul nostru”. Va fi condus pe ultimul drum mâine
DeParinti
Adevăruri inconfortabile despre parenting. Ce trebuie să știi atunci când ești la început de drum
MediCOOL
Cum îți poți trata cuticulele. Remedii naturale pentru a le menține sănătoase
HelloTaste
Prăjitură cu găuri și sos caramel – Poke Cake
x