CulTour 2021: Oana Moșneagu, despre emoțiile din timpul filmării serialului "Adela". Care au fost cele mai dificile momente

Publicat pe 28.04.2021 la 16:23 Actualizat pe 29.04.2021 la 09:58

Oana Moșneagu, frumoasa actriță din serialul „Adela”, vorbește deschis despre momentele cele mai dificile pe care le-a întâmpinat de când este unul dintre cele mai importante personaje din producție. Cum face față emoțiilor, dar și prin ce trece de fiecare dată când joacă, aflați imediat.

Oana Moșneagu, la Cultour

Oana Moșneagu, colaj de poze din serialul Adela

Instagram

Actrița este deja cunoscută pentru rolul său din serialul „Fructul oprit”. Oana a apărut în fața telespectatorilor în rolul lui Bihter, o femeie extrem de frumoasă, decisă să lupte pentru a-și atinge scopul.

Acum, este Andreea din serialul Adela, fiica "impostoare" a lui Andronic, care vrea să-i fure locul Adelei, fata reală a bogătașului. Deși are un personaj dur, Oana este o fată sensibilă și nelipsită de emoții înainte de fiecare filmare.

Aceasta povestește despre scenele dificile pe care le-a avut de filamt și provocările de care a avut parte: "Emoții am de la prima filmare care s-a întâmplat acum 10 ani de zile și până în ziua de astăzi am tot avut. De fiecare dată când aud -ACȚIUNE- mi se pune un nod în gât și un gol în stomac, aproape inevitabil. E adevărat că în timp au început să fie constructive", spune Oana Moșneagu.

Aceasta nu a scăpat încă de blocajele din fața camerelor, momente în care este nevoită să reia secvența: "Din cauza tracului, reacțiile mele nu mai sunt naturale, nu mai ascult real partenerul sau mă bâlbâi foarte tare. Asta mi se întâmplă cel mai des".

"În timp, am învățat despre mine, că eu ca să elimin din stresul ăsta prefilamre, tot ce trebuie să fac este să înțeleg mai mult și mai bine ce am de făcut. Să-mi fac partea aia de documentare. Cu cât sunt mai pregătită, cu atât mă ajută mai mult. Dar cred că, în mod real, nu scap de stresul ăla niciodată", a mai spus Oana.

Oana Moșneagu a absolvit UNATC și o vreme a fost chiar și model, datorită frumuseții și siluetei sale de invidat. Înainte de rolurile sale în serialele Antenei 1, Oana a jucat și în filme de lung metraj, precum “Faci sau taci” și “Morometii 2”.

Antena 1 difuzează Adela, un nou serial de ficțiune produs de Ruxandra Ion și Dream Film Production. Producția este o adaptare liberă după serialul O hayat Benim / This is my life, produs de Fox Turcia, adaptarea fiind semnată de Simona Macovei, Radu Grigore, Conrad Mericoffer, Bianca Mina și Ruxandra Ion.

Andreea își asumă identitatea surorii ei, Adela, și se mută din mahala într-o vilă luxoasă la Snagov, proprietatea magnatului media Paul Andronic. Andreea crede că noua ei familie îi va oferi tot ce și-a dorit în viață și e capabilă de orice ca să își păstreze noua poziție socială. Inclusiv să o mintă pe "sora" ei, Adela, care este de fapt adevărata moștenitoare.

În articolul

CulTour 2021: Oana Moșneagu, despre emoțiile din timpul filmării serialului "Adela". Care au fost cele mai dificile momente

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 24 aprilie 2024. Berbecii fac schimbări majore în viața lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
EXPERIMENT. Cum deosebim vopseaua naturală pentru ouă de cea clasică, plină de E-uri
a1.ro
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
HelloTaste.ro
Tocăniță de post cu ciuperci, o rețetă simplă și delicioasă
Catine
Semne că ai mare nevoie să te tunzi. Nu sunt cele la care te gândești în mod normal
useit.ro
La ce folosește mânerul din plafonul mașinii, de fapt. Unii șoferi află abia acum adevărul
as.ro
Răsturnare de situaţie! Cine a preluat, de fapt, şefia clanului Corduneanu, după moartea „Stăpânului Moldovei”
MediCOOL
Beneficiile consumului de mentă. De ce să o incluzi în dieta ta
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
Beneficiile cititului împreună cu copilul. Activitatea îi poate îmbunătăți performanțele școlare
MediCOOL
Tratament pentru acneea hormonală. Care e cea mai eficientă rutină
HelloTaste
Mousse de ciocolată cu fructe de pădure. Rețetă delicioasă, din doar 3 ingrediente
x