CulTour 2022: Ce implică transformarea unui actor în personaj. Vlad Gherman, la povești cu oamenii din spatele camerelor serialului "Adela"

Publicat pe 18.05.2022 la 09:56 Actualizat pe 18.05.2022 la 19:57

Pentru ca personajele din serialul "Adela" să arate impecabil este nevoie de multă muncă în spatele camerelor. Vlad Gherman le-a luat la întrebări pe fetele care îi ajută pe actori să-și transforme imaginea și a descoperit multe detalii inedite.

Vlad Gherman poartă un hanorac negru cu imprimeu, iar Cristina Ciobănașu poartă o bluză deschisă la culoare cu mâneci lungi

Criss și Vlad în cadrul CulTour 2022

Happy Channel

Dacă până acum interviurile din spatele camerelor serialului “Adela” erau despre actori, de această dată Vlad Gherman a luat decizia de a le expune și pe fetele de la make-ul și hair unor întrebări de-a dreptul revelatoare despre munca acestora. Cum decurge o zi din viața lor și ce implică procesul de transformare a celor mai iubiți actori.

Printre cele mai solicitante provocări se numără multiplele schimbări ce au loc în aceeași zi pentru mai multe personaje în parte.

Ce implică transformarea unui personaj în actor

Vlad Gherman și-a început interviul cu Loredana Bădilă, make-up artist și unul dintre oamenii de bază ai echipei “Adela”. Aceasta reușește de fiecare dată să ofere un look fresh tuturor actorilor și își face meseria cu o pasiune pe care mulți ar considera-o ieșită din comun. Deși lucrează de dimineață până seara, iar zilele decurg de fiecare dată în același timp, aceasta spune că nu se plictisește niciodată și reușește întotdeauna să-și găsească motivația.

Loredana Bădilă spune că de cele mai multe ori actorii au parte de mai multe schimbări pe zi, iar acest lucru implică o muncă titanică ce uneori nu poate fi realizată doar de două persoane. De aceea, în cele mai dificile zile, alături de colega sa Corina, are parte de tot ajutorul necesar. Începând de la jumătatea unei zile de lucru ce are 12 ore, aceasra se pregătește pentru filmările de a doua zi.

Ca și locație de muncă, Loredana Bădilă, make-up artist în proiectul “Adela”, susține că cea mai dificilă este Izvorani. Acolo se află cele mai multe dintre personajele proiectului. Acestea se schimbă de mai multe ori pe zi și au parte de mai multă acțiune. Cea mai dificilă provocare pe care Loredana a întâlnit-o până acum a fost legată de o rană, unul dintre cele mai dificile machiaje.

Citește și: Jazzy Jo și Zarug în cel de-al 17-lea sezon “Te cunosc de undeva”. Cum au ajuns cei doi artiști să formeze o echipă

“Eu personal i-am făcut domnului Marian o rană la spălătorie, eram super pe grabă, am fost super fericită că mi-a ieșit.”, a mărturisit Loredana Bădilă, make-up artist în proiectul “Adela”.

Vlad Gherman, într-un interviu unic cu fetele din spatele camerelor serialului “Adela”

Loredana Bădilă este de părere că cele mai complicate machiaje sunt cele realizate pentru femeile din distribuție, asta pentru că au un timp de execuție mult mai mare. Una dintre cele mai grele zile de filmare pe care aceasta a trebuit să le înfrunte s-a desfășurat la Izvorani.

Acolo, pe lângă faptul că machiajele trebuiau schimbate, atât Loredana cât și Corina au trebuit să facă față actorilor prezenți direct pe platourile de filmare. Pentru acea situație specifică, cele două fete au avut parte de ajutor.

Citește și: Georgeta Bucur, despre experiența vieții trăite cu un copil bolnav de sindrom Down

“Mă trezesc la 5 jumate că la 6 mă ia mașina. Ajung acasă la 8 jumate seara. Noi lucrăm în Izvorani, destul de departe. O oră până acasă, dar eu sunt de părere că cei care și-au ales să lucreze în domeniul ăsta știau despre ce e vorba.”, a completat Loredana Bădilă. Cât despre Adriana, cea care se ocupă de coafurile actorilor, aceasta mărturisește că nimic nu i se pare dificil, atâta timp cât lucrează cu plăcere.

“Mi se pare ușor, nu e atât de greu. Eu am lucrat și în teatru șase ani de zile.”, a spus aceasta.

În articolul

CulTour 2022: Ce implică transformarea unui actor în personaj. Vlad Gherman, la povești cu oamenii din spatele camerelor serialului "Adela"

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 19 aprilie 2024. Taurii vor atrage atenția asupra lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Întoarce-te acasă la tine". Spaniolii protestează împotriva supraturismului. Măsurile luate de localnici ca să descurajeze turiştii să le mai "calce pragul"
a1.ro
Ce se întâmplă în aceste momente cu Naomy, personajul controversat și viral de la tv din trecut. „Se luptă între viață și moarte”
HelloTaste.ro
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
Catine
Rețetă de mochi. Desert tradițional japonez
useit.ro
Singurele 3 joburi care vor supraviețui erei AI, potrivit lui Bill Gates. Ce slujbe vor fi la mare căutare în continuare
as.ro
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al Anamariei Prodan a „ţinut-o ascunsă”
MediCOOL
Pregătirea pentru endoscopie: alimentație și recomandări
Spynews
Soția lui Costel Corduneanu, copleșită de durere cu o zi înainte ca interlopul să fie înmormântat: „Eroul nostru”. Va fi condus pe ultimul drum mâine
DeParinti
Adevăruri inconfortabile despre parenting. Ce trebuie să știi atunci când ești la început de drum
MediCOOL
Cum îți poți trata cuticulele. Remedii naturale pentru a le menține sănătoase
HelloTaste
Prăjitură cu găuri și sos caramel – Poke Cake
x