CulTour: Criss și Vlad prezintă cele mai așteptate producții pentru un weekend de excepție. Ce filme putem vedea la cinema

Publicat pe 01.04.2022 la 12:21 Actualizat pe 01.04.2022 la 19:19

Criss și Vlad prezintă cele mai așteptate producții pentru un sfârșit de săptămână relaxante. Ce filme intră de astăzi în cinematografele din toată țara.

Criss poartă o bluză albă cu mâneci luni și Vlad poartă o bluză închisă la culoare și zâmbește

Criss și Vlad la CulTour 2022

Happy Channel

Criss și Vlad prezintă în fiecare vineri la CulTour cele mai așteptate producții pentru weekend-uri relaxante, trăite în pace și armonie. De cele mai multe ori, cei doi prezentatori carismatici vin cu recomandări pentru toată lumea, de la filme de animație, la cele de groază, însă de această dată suspansul este cuvântul cheie.

Filme horror și de aventură intră de astăzi în toate cinematografele din țară, astfel că oricine este pregătit să petreacă momente inedite în fața ecranului, are acum și motive.

Criss și Vlad prezintă cele mai așteptate producții pentru un weekend de excepție

Pentru început Criss și Vlad prezintă “Morbius” o poveste intensă care te va ținute cu sufletul la gură de la început până la final. Biochimistul Michael Morbius încearcă să se vindece de o boală rară a sângelui, însă reușește în cele din urmă să se infecteze cu o formă de vampirism. Deși își dorește să-i salveze pe oameni de acceași boală prin care a trecut el însuși, Morbius ajunge să treacă prin stări psihologice care îi vor afecta judecata.

Jared Leto întră în pielea personajului principal și încearcă să își dea seama dacă tot ceea ce își dorește este să salveze lumea de răufăcători sau vrea să o distrugă. Printre actori se numără și Michael Keaton, Adria Arjona, Jared Harris, Matt Smith, Tyrese Gibson, Bentley Kalu, Corey Johnson, Charlei Shotwell, Archie Renaux, Tom Forbes, Clara Rosager și mulți alții. De la producția de excepție “House of Gucci” la “Morbius”, Jared Leto reușește de fiecare dată să se transpună magistral în orice rol interpretat. Un SF de excepție care intră de astăzi în cinematografele din toată țara.

Criss și Vlad prezintă filmul “Mame paralele”, o producție regizată de Pedro Almodóvar. Două femei singure ce rămâne gravide accidentat se întâlnesc pe coridorul spitalului în care urmează să nască. Janis, o femeie care se află la vârsta a doua, este bucuroasă că va deveni mămică, însă Ana, o adolescentă, este speriată și traumatizată de această experiență nouă.

Citește și: Specialiștii vin cu sfaturi pentru un stil de viață sănătos. Cum putem avea grijă de mintea și corpul nostru pe tot parcursul anului

Deși vor schimba doar câteva cuvinte în momentul în care se întâlnesc, vor vedea în cele din urmă că viețile li se schimbă iremediabil.

Criss și Vlad prezintă „Sonic the Hedgehog 2”

Unul dintre cele mai așteptate filme distribuite de Paramount Pictures Studios, “Sonic the Hedgehog 2”, îl aduce în prim-plan pe Sonic ce dorește să-și demonstreze capacitățile de erou. După ce se stabilește în Green Hills vrea doar să iasă în evidență prin multiplele calităție.

Testul suprem vine odată cu Dr. Robotnik ce se întoarce cu un nou partener pe nume Knuckles. Cei doi pleacă în căutarea unui diamant care are puterea de a distruge civilizația. Sonic are de asemenea un partener, pe Tails, care încearcă să îl ajute la fiecare pas, dar cu care nu se înțelege perfect de la început.

Citește și: Happy Blitz cu Mircea Gheorghiu, actor în serialul “Adela” și profesor la UNATC. Cum a răspuns vedeta curiozităților

Idris Elba, Colleen O’Shaughnes, Shemar Moore, Antwan Eilish, Adam Pally și Natasha Rothwell sunt doar câțiva dintre actorii menționați pe listă. “Sonic the Hedgehog 2” întră de astăzi în cinematografele din toată țara și poate și văzută de cei mari, dar și de cei mai tineri.

În articolul

CulTour: Criss și Vlad prezintă cele mai așteptate producții pentru un weekend de excepție. Ce filme putem vedea la cinema

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 19 aprilie 2024. Taurii vor atrage atenția asupra lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Întoarce-te acasă la tine". Spaniolii protestează împotriva supraturismului. Măsurile luate de localnici ca să descurajeze turiştii să le mai "calce pragul"
a1.ro
Ce se întâmplă în aceste momente cu Naomy, personajul controversat și viral de la tv din trecut. „Se luptă între viață și moarte”
HelloTaste.ro
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
Catine
Rețetă de mochi. Desert tradițional japonez
useit.ro
Singurele 3 joburi care vor supraviețui erei AI, potrivit lui Bill Gates. Ce slujbe vor fi la mare căutare în continuare
as.ro
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al Anamariei Prodan a „ţinut-o ascunsă”
MediCOOL
Pregătirea pentru endoscopie: alimentație și recomandări
Spynews
Soția lui Costel Corduneanu, copleșită de durere cu o zi înainte ca interlopul să fie înmormântat: „Eroul nostru”. Va fi condus pe ultimul drum mâine
DeParinti
Adevăruri inconfortabile despre parenting. Ce trebuie să știi atunci când ești la început de drum
MediCOOL
Cum îți poți trata cuticulele. Remedii naturale pentru a le menține sănătoase
HelloTaste
Prăjitură cu găuri și sos caramel – Poke Cake
x