LUNI, 21 OCTOMBRIE 2019

Denis Hanganu, din ”Sacrificiul”, a dezvăluit rețeta succesului: ”Am testat. Pe mine merge”

Denis Hanganu este unul dintre tinerii actori din distribuția serialului „Sacrificiul”, produs de Ruxandra Ion și difuzat de Antena 1 în fiecare miercuri și joi, de la ora 20.00. Denis este cel care îi dă viață personajului Andrei. Invitat la emisiunea ”CulTOUR”, difuzată de Happy Channel, Denis Hanganu a intrat în jocul "Continuă fraza". Iată câteva dintre răspunsurile sale:

- Cine aleargă după doi iepuri...

- Îi prinde pe amândoi, dacă știe cum.

- Cercetătorii britanici...

- Descoperă tot felul de chestii la care nu te-ai gândit niciodată.

- Cine râde la urmă...

- Râde bine.

- Cel mai rău mă enervează...

- Autosuficiența sau să fiu lăsat de prost.

- Cine se trezește de dimineață... 

- E matinal și face foarte bine. Persoanele care se trezesc de dimineață trăiesc mai mult și au un alt tonul energetic. Și aprob, pentru că am făcut naveta patru ani de zile și mă trezeam la 5 dimineața și era de bun augur. Acum, cu filmările la ”Sacrificiul” mă trezesc la fel și îmi merge la fel de bine. Am testat. Pe mine merge.

Urmăriți, în clipul alăturat, ce a răspuns Denis celorlalte întrebări ale jocului ”Continuă fraza”.

COMENTARII

Paul Ipate, într-un interviu care te va inspira!

acum 97 zile

 Este actor și fost concurent la Asia Express. Este sincer, carismatic, cu simțul umorului și nu în ultimul rând...un familist convins. Vei simți o reală plăcere să îl asculți pe nimeni altul decât Paul Ipate, care a răspuns provocării CulTour . După...

La o discuție cu Mirela Boureanu Vaida!

acum 108 zile

Provocarea Cultour iti da sansa de a afla cele mai interesante si nebănuite lucruri despre vedetele tale preferate. În familia Cultour, a intrat si Mirela Boureanu Vaida, realizator tv, solist vocal și...mămică. Câte nu face faimoasa vedetă! Curajoasă și ambițioasă, Mirela Boureanu Vaida a răspuns, fără menajări, întrebărilor Cultour.

Frumoasa Aylin Cadîr îndeamnă femeile să-și îmbrățișeze feminitatea!

acum 111 zile

S-a remarcat în anul 2002 în cadrul concursului de talente „Alege Asia”. A ajuns să cunoască faima odată cu înființarea formației Pops, alături de Diana Bișinicu, Minola Anthea Szikszay și Tina Geru. Acum se dedică în totalitate teatrului și...băieților din viața ei. Aylin Cadîr, că despre ea este vorba, a fost invitată la Cultour.

Fă cunoștință cu frumoasa Alina Ceușan!

acum 115 zile

Că este frumoasă, știai deja. Că este faimoasă, știe toată lumea. Că este o competitoare de temut la Asia Express, ai putut observa. Care sunt lucrurile pe care nu le știai despre Alina Ceușan? Provocarea Cultour a fost prilejul perfect pentru fani de a pătrunde în mintea vedetei.

Monica Davidescu, un real exemplu de femeie!

acum 117 zile

Actrița Monica Davidescu își pune viața pe tavă într-un interviu acordat ca răspuns al provocării Cultour. Artista nu a ezitat să vorbească despre familie și carieră. Din discuții nu puteau să lipsească proiectele pe care le are cu soțul ei, Aurelian Temișan.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »