MARTI, 30 IULIE 2019

Filme de văzut și de... ocolit. Iată ce recomandă Irina Margareta Nistor, la ”CulTOUR”

”Capernaum” sau ”The Favourite”? Care este filmul pe care îl recomandă specialistul nostru în cinematografie, Irina Margareta Nistor? Unul dintre acestea, în opinia criticului de film, merită toate aplauzele, merită să fie la categoria ”de neratat”. Iar pe celălalt, spune Irina Margareta Nistor, la emisiunea ”CulTOUR”, mai bine îl ocoliți.

The Favourite”, cu Emma Stone, Rachel Weisz, Joe Alwyn, Olivia Colman, Nicholas Hoult în distribuție, a avut numeroase nominalizări la Premiile Oscar și la Globul de Aur.

Capernaum” (cu titlul românesc ”Capernaum - Haos și speranță”) este o producție libaneză ce a primit premiul special al juriului la Festivalul de Film de la Cannes și, anul acesta, a primit nominalizări la Premiile Oscar, BAFTA și la Globul de Aur. Pelicula prezintă povestea reală a unui băiețel libanez, care se luptă să supraviețuiască.

Ce spune Irina Margareta Nistor despre aceste filme, aflați din clipul alăturat.

COMENTARII

”Jumătate din film am stat pe sub scaune și plângeam”, a mărturisit actorul Silviu Biriș la ”CulTOUR”

acum 2 zile

Echipa emisiunii ”CulTOUR” a pregătit un ”interogatoriu” de 61 de întrrebări pentru actorul Silviu Biriș. Iată, mai jos, câteva dintre răspunsurile sale:

”Când trebuie să caut pe Google, îmi vine să plâng”, a mărturisit actrița Tania Popa la emisiunea ”CulTOUR”

acum 3 zile

Tania Popa a mărturisit, la emisiunea ”CulTour” că este o persoană atehnică. Iar când vine vorba de utilizarea motorului de căutare Google... mai bine vă lăsăm să aflați chiar de la actriță:

Mutarea la București a fost cel mai înfricoșător lucru pe care l-a făcut, spune actrița Alina Florescu, din ”Sacrificiul”

acum 3 zile

Actrița Alina Florescu, alias Brândușa din serialul ”Sacrificiul”, a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTour”, emisiune prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman.

Alexia Țalavutis a povestit, la ”CulTOUR”, de ce a ”furat” hainele folosite de ea la o filmare

acum 4 zile

Fosta componentă a trupei LaLa Band a acceptat provocarea emisiunii ”CulTOUR” și a răspuns întrebărilor rubricii ”Am/N-am”, jocul sincerității.

”Am făcut o singură dată asta și nu sunt mândră”, a recunoscut actrița Alina Florescu la Happy Channel

acum 5 zile

Actrița Alina Florescu, cea care o interpretează pe Brândușa Zamfir în serialul ”Sacrificiul”, produs de Ruxandra Ion, a răspuns cu o sinceritate dezarmantă întrebărilor rubricii ”Am/N-am” din cadrul emisiunii ”CulTOUR”, prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »