JOI, 21 MARTIE 2019

Ioana Ginghină a spus, la Happy Channel, care a fost cea mai grea decizie din viața sa: ”A fost cumplit”

Ioana Ginghină a răspuns sincer celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”, prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman și difuzată la Happy Channel de luni până joi, de la ora 17.30 (în reluare de la 23.00). Ca o carte deschisă, actrița din serialul ”O grămadă de caramele”, a povestit despre lucrurile frumoase, dar și despre cele mai puțin plăcute. 

  • Dacă ai mai avea o săptămână de trăit, ce ai face?
  • Cred că mi-aș lua familia undeva... nu știu... Eu cu ai mei ne simțim foarte bine în vacanțe și ne place să ne facem vacanțele noi trei. Avem program comun, nu ne trezim dimineață, atunci ne simțim cel mai bine. Cred că asta mi-ar plăcea: să fiu cu ai mei, cu familia mea, cu părinții mei, cu sora mea. În familie primești iubire.
  • Care este acel lucru pe care ai spus că nu îl vei face niciodată, dar l-ai făcut?
  • Am zis, la un moment dat, că nu o să mă mărit niciodată. Când eram foarte mică ziceam că nu o să mă mărit, nu o să fac copil. În rest, nu am fost niciodată radicală. 
  • Ce amintire ai vrea să ștergi din memorie pentru a o retrăi?
  • Mie îmi plac începuturile de relații. E un mix de emoții pe care mi-aș mai dori să retrăiesc. Nu neapărat relația, cât mixul acela de emoții.
  • Care e cea mai grea decizie pe care ai luat-o până acum?
  • Atunci când am pierdut sarcina... mă rog, am avut o sarcină și copilul avea malformații și a trebuit să renunț la sarcină. A fost o decizie foarte foarte grea. A fost cumplit.

Care sunt filmele ei preferate, ce muzică ascultă, care e cea mai mare frică a sa, dar și alte mărturisiri, în clipul alăturat.

COMENTARII

”Mi-aș schimba numele cu ceva internațional”, a declarat Dorian Popa la emisiunea ”CulTOUR”

acum 17 ore

În interviul acordat postului Happy Channel, cântărețul a dezvăluit că, dacă ar fi să își schimbe numele, ar alege unul cu rezonanță internațională.

Rică Răducanu: ”Aduceam în țară băutură, blugi, țigări, cafea și le vindeam”

acum 18 ore

Cel mai iubit portar al Rapidului a mărturisit, la emisiunea ”CulTOUR”, că, pe vremea comunismului, statutul de sportiv îl ajuta. Ce făcea după deplasările în străinătate, a povestit în interviul de 61 de întrebări, acordat postului Happy Channel.

Regula pe care Dorian Popa ar stabili-o: ”Cine spune ceva rău de altul să primească de la 6 luni la doi ani”

acum 22 ore

Dorian Popa a acceptat provocarea celor 61 de întrebări ale emisinii ”CulTOUR”, prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman.

Dana Rogoz, la ”CulTOUR”: ”Mă gândesc dacă nu aș fi fost un medic bun”

acum 2 zile

Dana Rogoz a mărturisit, la emisiunea ”CulTOUR”, difuzată de Happy Channel, că una dintre meseriile în care crede că ar fi profesat cu brio este cea de medic.

Filme de văzut și de... ocolit. ”Dumbo” și ”Noi”

acum 2 zile

Irina Margareta Nistor revine, la emisiunea ”CulTOUR”, cu obișnuita sa rubrică în care vorbește despre filmele ce rulează în cinematografele de la noi.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »