VINERI, 21 SEPTEMBRIE 2018

Irina Margareta Nistor povestește cum a ajuns să traducă prima casetă, pe vremea comunismului

Considerată cea mai populară voce din perioada comunismului, Irina Margareta Nistor a povestit la emisiunea ”CulTOUR” cum a ajuns să dubleze filmele pe care românii le vedeau ”pe sub mână”, la aparatele video.

Într-o zi, eram la Televiziunea Română și a venit un domn (n.r care i-a cerut să dubleze niște filme americane) și nu mi-a venit să cred că o făcea acolo, unde ne putea auzi oricine. A pomenit ceva de niște filme americane și casete video. Eram curioasă. Era singura șansă de a vedea filmele acelea. Evident că erau și riscuri”, își amintește Irina Margareta Nistor despre un moment din perioada comunismului.

Cum a ajuns să traducă prima casetă?

A fost un concurs de împrejurări. Șansa mea a fost că traduceam de ceva vreme în Televiziune și la Cinematecă. La Televiziune traduceam din 1980. La domnul Zamfir m-a dus un domn care lucra la Incendii. Eu stăteam de multe ori noaptea să traduc, pentru că nu au mai avut bani, eu traduceam la ureche... Au fost niște nopți de care îmi amintesc cu foarte mare nostalgie”, a povestit Irina Margareta Nistor.

De ce discursurile pe care le citea Nicolae Ceaușescu erau scrise cu litere foarte mari, câte filme a văzut în total, până acum, când și-a cumpărat primul aparat video, cât câștiga din dublarea filmelor, aflați din clipul de mai jos.

COMENTARII

Michaela Prosan, la ”CulTOUR”: ”Trebuia să găsesc pe cineva care știa să spargă o mașină”

acum 4 ore

Michaela Prosan, superba blondă cu ochi albaștri care o interpretează pe Lili în serialul ”Sacrificiul”, a intrat în jocul emisiunii ”CulTOUR” și a răspuns provocării ”Am sau N-am”.

Moment de sinceritate cu actorul Silviu Mircescu: ”Poate că am mai mințit și eu, așa...”

acum 21 ore

Actorul Silviu Mircescu, pe care telespectatorii Happy îl știu din serialele ”Când mama nu-i acasă” și ”O grămadă de caramele”, a jucat ”Am/N-am” la emisiunea ”CulTOUR”.

Claudiu Istodor, la ”CulTOUR”: ”Răbdarea este una dintre calitățile mele principale”

acum 22 ore

Marele actor Claudiu Istodor, cel care îl interpretează pe Ștefan Oprea în serialul ”Sacrificiul”, a acceptat provocarea emisiunii ”CulTOUR” și s-a jucat "Continuă fraza".

Și-a luat mașină de cusut și vrea să se lanseze în modă. Ea este Özge Özberk, protagonista serialului ”A doua șansă”

acum 1 zile

Pe Özge Özberk o puteți urmări la Happy Channel, dând viață personajului Deniz Öztuna din serialul ”A doua șansă”, difuzat de luni până vineri, de la ora 12.00.

”Să fiu deștept” este super-puterea pe care marele actor Claudiu Istodor spune că și-ar dori să o aibă

acum 1 zile

Marele actor Claudiu Istodor, cel care îl interpretează pe Ștefan Oprea în serialul ”Sacrificiul”, a acceptat provocarea Happy Channel și a răspuns întrebărilor atipice din cadrul rubricii ”Ce-ai alege?” din cadrul emisiunii ”CulTOUR”.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »