VINERI, 21 SEPTEMBRIE 2018

Irina Margareta Nistor povestește cum a ajuns să traducă prima casetă, pe vremea comunismului

Considerată cea mai populară voce din perioada comunismului, Irina Margareta Nistor a povestit la emisiunea ”CulTOUR” cum a ajuns să dubleze filmele pe care românii le vedeau ”pe sub mână”, la aparatele video.

Într-o zi, eram la Televiziunea Română și a venit un domn (n.r care i-a cerut să dubleze niște filme americane) și nu mi-a venit să cred că o făcea acolo, unde ne putea auzi oricine. A pomenit ceva de niște filme americane și casete video. Eram curioasă. Era singura șansă de a vedea filmele acelea. Evident că erau și riscuri”, își amintește Irina Margareta Nistor despre un moment din perioada comunismului.

Cum a ajuns să traducă prima casetă?

A fost un concurs de împrejurări. Șansa mea a fost că traduceam de ceva vreme în Televiziune și la Cinematecă. La Televiziune traduceam din 1980. La domnul Zamfir m-a dus un domn care lucra la Incendii. Eu stăteam de multe ori noaptea să traduc, pentru că nu au mai avut bani, eu traduceam la ureche... Au fost niște nopți de care îmi amintesc cu foarte mare nostalgie”, a povestit Irina Margareta Nistor.

De ce discursurile pe care le citea Nicolae Ceaușescu erau scrise cu litere foarte mari, câte filme a văzut în total, până acum, când și-a cumpărat primul aparat video, cât câștiga din dublarea filmelor, aflați din clipul de mai jos.

COMENTARII

Asta este minciuna pe care Daniel Buzdugan o spune cel mai des

acum 3 ore

Provocarea celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”, l-a făcut pe Daniel Buzdugan să se deschidă precum o carte în fața telespectatorilor postului Happy Channel.

”Știu că voi face și greșeli... e cea mai grea meserie”, a spus Dana Rogoz, la Happy Channel

acum 21 ore

61 de intrebari pentru Dana Rogoz, la emisiunea ”CulTOUR”.

”Nu ar fi bine să citești gândurile oamenilor, pentru că te-ar putea răni”, a spus Denis Ștefan la CulTOUR

acum 3 zile

În interviul acordat emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de Happy Channel de luni până vineri, de la ora 17.00, a povestit cum a făcut trecerea de la modeling la actorie, cu ajutorul mentorilor săi, Dan Pița și Valeriu Andriuță.

Daniel Buzdugan explică de ce îi place să se plimbe cu bicicleta și cu câinele

acum 4 zile

Daniel Buzdugan, specialistul în farse la radio, a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii "CulTOUR", emisiune difuzată de postul Happy Channel și prezentată de Cristina Ciobănașu & Vlad Gherman.

”Am fost foarte bolnav și era chiar să mor ”, a dezvăluit Denis Ștefan la emisiunea ”CulTOUR”

acum 4 zile

Înconjurat de caii săi de la Arcadia Horse Club, Denis Ștefan a răspuns provocării celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”. El a mărturisit că a ales drumul actoriei abia după vârsta de 20 de ani asta deși i se spunea încă de pe vremea când era elev în clasa a treia că are talent.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »