MIERCURI, 28 NOIEMBRIE 2018

La ”CulTOUR”, Alexia Țalavutis a spus care e marea ei dorință: să nu se schimbe niciodată iubirea

Interviul happy cu Alexia Țalavutis continuă. În prima parte a celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”, artista a mărturisit că dorește să învețe să facă surf. Haideți să vedem ce răspunsuri oferă Alexia celorlalte întrebări ale emisiunii prezentate de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman, difuzată zilnic de Happy Channel, de la ora 17.30 (în reluare, de la 23.00).

- Cu cine vorbești cel mai mult la telefon?

- Cu soțul meu și cu părinții.

- Ce ți-ai dori să nu se schimbe niciodată?

- Iubirea! Mi-aș dori atât de mult ca iubirea să rămână la fel. Să fie întotdeauna sinceră și să fie acei fluturi în stomac mereu.

- Ce te enervează la o persoană?

- Fățărnicia.

- Cum reacționezi la crtitici?

- Nu pot să zic că reacționez foarte bine. Dacă vine de la o persoană apropiată, și care știu exact că e sinceră cu mine, stau și mă gândesc vreo 2-3 ore, dacă nu o zi întreagă. Dacă vine de la cineva pe care nu cunosc și simt o doză de răutate, nici nu bag de seamă.

- Care a fost ultima ta faptă bună?

- Am salvat o pisicuță. Eram la un restaurant, unde mâncam și a apărut dintr-un ghiveci. Au apărut doi ochi. M-am înmuiat imediat. Eu am acasă un motan, care e gelos, și știam că nu puteam lua acasă pisicuța, dar am găsit o familie pentru acea pisicuță.

- Ce nu ai face niciodată?

- Nu aș înșela.

Ce super putere și-ar dori să aibă, ce greșeală nu ar mai repeta, fără ce nu ar putea trăi, care sunt filmele ei preferate, aflați din clipul alăturat.

COMENTARII

Irina Margareta Nistor, despre filmele: ”Rocketman”, ”The Wind” dar și despre Festivalul European de Film

acum 1 zile

CulTour. Filme de La ”CulTOUR”, Irina Margareta Nistor a vorbit despre Festivalul Filmului European, dar și despre deja obișnuitele recomanări de filme ale emisiunii, cu invitatul său, conferențiarul universitar Radu Rădescu.

Oase a mărturisit, la emisiunea ”CulTOUR”, că visul lui cel mare este să îl cunoască pe Hagi

acum 3 zile

După ce a dezvăluit, la emisiunea ”CulTOUR”, motivul pentru care a fost dat afară de la primul său seriviciu, Oase continuă să ofere răspunsuri savuroase interviului de 61 de întrebări.

La emisiunea ”CulTOUR”, Oase a povestit de ce a fost dat afară de la serviciu după prima zi de lucru

acum 4 zile

Invitat la”CulTOUR”, Oase a venit pregătit să răspundă celor 61 de întrebări ale emisiunii prezentate de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman, și difuzată de Happy Channel de luni până vineri, de la ora 17.30 (în rleuare, de la 23.00).

La ”CulTOUR”, Lucian Mîndruţă vorbește despre iubire, răutate, share, sărăcie, tentația de a locui în altă țară

acum 4 zile

La Happy Channel, jurnalistul Lucian Mîndruță a povestit și despre copilăria sa, una cu multe lipsuri. Tocmai acest stil de viață, spune el, l-a făcut să vrea să își depășească condiția. Spaima de sărăcie și de ratare, mai exact.

Lucian Mîndruţă a povestit, la ”CulTOUR”, cum l-a ajutat Facebook să se detașeze de gura lumii

acum 5 zile

Care este greșeala pe care o face în mod frecvent, ce spune despre timpul pe Facebook, ce îi creează dependență, aflați din interviul de mai jos.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »