MIERCURI, 28 NOIEMBRIE 2018

La ”CulTOUR”, Alexia Țalavutis a spus care e marea ei dorință: să nu se schimbe niciodată iubirea

Interviul happy cu Alexia Țalavutis continuă. În prima parte a celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”, artista a mărturisit că dorește să învețe să facă surf. Haideți să vedem ce răspunsuri oferă Alexia celorlalte întrebări ale emisiunii prezentate de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman, difuzată zilnic de Happy Channel, de la ora 17.30 (în reluare, de la 23.00).

- Cu cine vorbești cel mai mult la telefon?

- Cu soțul meu și cu părinții.

- Ce ți-ai dori să nu se schimbe niciodată?

- Iubirea! Mi-aș dori atât de mult ca iubirea să rămână la fel. Să fie întotdeauna sinceră și să fie acei fluturi în stomac mereu.

- Ce te enervează la o persoană?

- Fățărnicia.

- Cum reacționezi la crtitici?

- Nu pot să zic că reacționez foarte bine. Dacă vine de la o persoană apropiată, și care știu exact că e sinceră cu mine, stau și mă gândesc vreo 2-3 ore, dacă nu o zi întreagă. Dacă vine de la cineva pe care nu cunosc și simt o doză de răutate, nici nu bag de seamă.

- Care a fost ultima ta faptă bună?

- Am salvat o pisicuță. Eram la un restaurant, unde mâncam și a apărut dintr-un ghiveci. Au apărut doi ochi. M-am înmuiat imediat. Eu am acasă un motan, care e gelos, și știam că nu puteam lua acasă pisicuța, dar am găsit o familie pentru acea pisicuță.

- Ce nu ai face niciodată?

- Nu aș înșela.

Ce super putere și-ar dori să aibă, ce greșeală nu ar mai repeta, fără ce nu ar putea trăi, care sunt filmele ei preferate, aflați din clipul alăturat.

COMENTARII

Randi, cel mai sincer interviu la emisiunea ”CulTOUR”: ”Nu cred că sunt ciudat”

acum 1 zile

Randi, invitatul emisiunii ”CulTOUR”, a avut parte de o prezentare pe măsură. Pe când filmau partea de introducere a emsiunii difuzate la Happy Channel, Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman au avut parte de un coleg ad-hoc de prezentare: Liviu Vârciu. Cum a ieșit filmarea? Aflați în clipul de mai jos.

Pepe, mesaj pentru fumători: ”Când îi văd că ies în frig, la minus 20 de grade...”

acum 2 zile

Pepe răspunde celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de Happy Channel și prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman

La emisiunea ”CulTOUR”, Pepe a spus care este regretul său

acum 2 zile

Pepe a acceptat provocarea ”CulTOUR” și răspunde celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de postul Happy Channel de luni până vineri, de la ora 17.30.

Două filme, unul bun și altul... mai puțin bun. Despre ele, la ”CulTOUR”, cu Irina Margareta Nistor

acum 3 zile

 Criticul de film Irina Margareta Nistor, a prezentat, la emisiunea ”CulTOUR”, două dintre peliculele ce rulează, în această perioadă în cinematografe. Două filme, unul bun și altul... mai puțin bun. La prima categorie, ”Drumul spre stele”, este...

Pepe vine, AZI, la ”CulTOUR”: „Nu mi-ar plăcea să trăiesc într-un univers închipuit”, mărturisește el

acum 3 zile

Pepe răspunde celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de Happy Channel de luni până vineri, de la ora 17.30 (în reluare, de la 23.00).

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »