JOI, 31 IANUARIE 2019

Marele actor Doru Ana, la emisiunea ”CulTOUR”: „Port un cui de aur, care mă ferește de toate relele”

Marele actor Doru Ana este invitatul emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de postul Happy Channel, de luni până vineri, de la ora 17.30 (în reluare, de la 23.00). Dacă s-ar trezi din criogenare după 100 de ani, printre primele lucruri pe care și le-ar dori să le afle actorul Doru Ana este soarta echipei de fotbal Rapid:

Dom’le, a ajuns Rapidul înapoi în Divizia A? A luat campionatul, în sfârșit, după 100 de ani?

Un moment emoționant al emisiunii este cel în care invitatul a mărturisit că, pe lângă prietenul său de o viață, și-ar dori să aibă o super-putere să îl aducă la viață pe unul dintre oamenii de la care a învățat foarte multe:

Mi-ar plăcea să am o putere și să-l înviu și să stau la o cafea, la o bere cu Amza Pellea. Pentru că ultimii lui 3 de ani de viață i-am pătrecut alături de el și știu ce influență a avut asupra mea și ce persoană extraordinară avea”, a afirmat actorul la Happy Channel.

Printre cele trei lucruri pe care le poartă în permanență se numără o cruciuliță și un... cui din aur, după cum l-a sfătuit o ghicitoare. De ce?

Îl port de mai bine de 30 de ani. Cuiul ăsta mă va feri de toate lucrurile rele care se putea să mi se întâmple. Când am făcut infarct, acum 16 ani, nu-l aveam la gât. Am făcut duș și l-am uitat acasă. Și nu l-am lai dat jos de atunci”.

Urmăriți în clipul alăturat un interviu de excepție cu actorul Doru Ana, acordat emisiunii ”CulTOUR”.

COMENTARII

Andreea Marin, la ”CulTOUR”: ”Sunt oameni care nu pot trăi fără să bârfească”

acum 1 zile

În interviul acordat emisiunii ”CulTOUR”, Andreea Marin a mărturisit că este dependentă de.. ”pupăcit” și că suferă teribil atunci când fiica sa nu este acasă. Ce filme îi plac, ce piesă de teatru recomandă, despre Dumnezeu, dar și despre greșeli, Andreea ne-a vorbit cu sinceritatea-i caracteristică.

Andreea Marin: ”Nu aș schimba nimic la viața mea. E nevoie să cazi”

acum 1 zile

Andreea Marin a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de postul Happy Channel. Iată, mai jos, câteva dintre răspunsurile oferite de realizatoare tv.

Nicole Cherry: ”Nu am regrete!”

acum 2 zile

”Nu am regrete, tocmai pentru că am făcut ceea ce am simțit și fac în continuare ceea ce îmi doresc”, este mărturisirea pe care Nicole Cherry a făcut-o în cadrul emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de postul Happy Channel.

Adina Buzatu visează să meargă, din nou, la facultate. În străinătate

acum 3 zile

Stilista Adina Buzatu are planuri mărețe. Despre ele a vorbit la Happy Channel, la emisiunea ”CulTOUR”.

Ioana Blaj, la CulTOUR: ”E cea mai tare experiență pe care eu am trăit-o vreodată!”

acum 3 zile

Ioana Blaj a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”. Cum este Ioana, dincolo de camera de filmat, dincolo de micul ecran, aflați din acest interviu.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »