Mărturisiri despre “cea mai intensă experiență”. Actrița Alina Grigore, interviu în exclusivitate la Happy Channel

Publicat pe 02.03.2018 la 16:15 Actualizat pe 30.03.2018 la 18:04

A jucat în seriale tv, a urcat pe scena teatrului, iar anul trecut a fost nominalizată la categoria ”cea mai bună actriţă în rol principal”, la Premiile Gopo, pentru rolul din lungmetrajul ”Ilegitim”, de Adrian Sitaru.

Cunoscută actriță de teatru și de film - Alina Grigore este invitata Irinei Nistor la “CineCOOL”, ediția din cadrul emisiunii “Povești COOL”, difuzată sâmbăta și duminica , de la ora 15.30, la Happy Channel.

A jucat în seriale tv, a urcat pe scena teatrului, iar anul trecut a fost nominalizată la categoria ”cea mai bună actriţă în rol principal”, la Premiile Gopo, pentru rolul din lungmetrajul ”Ilegitim”, de Adrian Sitaru. Invitată la “CineCOOL”, rubrică prezentată de Irina Margareta Nistor, la “PoveștiCOOL”, Alina a povestit că pregătirile pentru ”Ilegitim” au început cu un an înainte.

A fost cea mai intensă experiență a mea în industrie(…)De fapt, a început ca un proiect de cercetare. Îmi doream foarte mult să văd prin acest tip de abordare, prin care noi mai întâi dezvoltam personajul , după care începeam să scriem textul, ce se poate întâmpla.”, i-a mărturisit Alina criticului de film Irina Nistor.

Tânăra a vorbit și despre unul dintre profesorii esențiali din cariera ei, Adrian Titieni (marele actor putând fi urmărit de telespectatorii Antenei 1, miercurea, de la ora 20.00, în serialul “Fructul oprit”). “Adrian Titieni este cel care mi-a explicat foarte bine analiza procesului scenic. El a fost profesorul meu la actorie patru ani de zile”.

Tot la “CineCOOL”, Alina a dezvăluit că a vrut să se înscrie la Medicină, însă în cele din urmă, pasiunea pentru actorie a învins. Aceasta a făcut și dezvăluiri ce țin de planul personal.

“Îmi doresc ca relația de amor în care sunt în acest moment, este relația pe care o văd mergând mai departe, să se încheie cu tot ce ar trebui să aibă o relație frumoasă. De la casă până la copii. Adică, să nu se încheie.”

În articolul

Mărturisiri despre “cea mai intensă experiență”. Actrița Alina Grigore, interviu în exclusivitate la Happy Channel

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 19 aprilie 2024. Taurii vor atrage atenția asupra lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Întoarce-te acasă la tine". Spaniolii protestează împotriva supraturismului. Măsurile luate de localnici ca să descurajeze turiştii să le mai "calce pragul"
a1.ro
Ce se întâmplă în aceste momente cu Naomy, personajul controversat și viral de la tv din trecut. „Se luptă între viață și moarte”
HelloTaste.ro
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
Catine
Rețetă de mochi. Desert tradițional japonez
useit.ro
Singurele 3 joburi care vor supraviețui erei AI, potrivit lui Bill Gates. Ce slujbe vor fi la mare căutare în continuare
as.ro
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al Anamariei Prodan a „ţinut-o ascunsă”
MediCOOL
Pregătirea pentru endoscopie: alimentație și recomandări
Spynews
Soția lui Costel Corduneanu, copleșită de durere cu o zi înainte ca interlopul să fie înmormântat: „Eroul nostru”. Va fi condus pe ultimul drum mâine
DeParinti
Adevăruri inconfortabile despre parenting. Ce trebuie să știi atunci când ești la început de drum
MediCOOL
Cum îți poți trata cuticulele. Remedii naturale pentru a le menține sănătoase
HelloTaste
Prăjitură cu găuri și sos caramel – Poke Cake
x