MARTI, 04 DECEMBRIE 2018

Romică Țociu: ”A fost cea mai fericită zi din viața mea. Aș vrea să o trăiesc la nesfârșit”

După ce a dezvăluit, la Happy Channel că va deveni socru mare și bunic, Romică Țociu continuă seria mărturisirilor la emisiunea ”CulTOUR”, prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman. 

Comediantul a afirmat că îi place foarte mult să citească, în special cărți de istorie, dar și beletristică. Întrebat care este acel lucru fără de care nu ar putea trăi, Romică Țociu a spus scurt și la obiect: ”Telefonul!”.

”Cred că dacă eram puțin mai dur cu mine, puteam să fac mult mai multe decât fac acum. Dar, fiind un boem, care a copilărit cam până la... 30 de ani, după care a realizat ce poate să facă... Dacă îmi spuneam pe la 20 de ani «Țociu, pune mâna și învață lucrurile astea!», cred că puteam să fac mai multe”, recunoaște Romică Țociu.

Una dintre cele mai frumoase amintiri din teatru este cea a primului spectacol. Este ziua pe care, recunoaște Romică Țociu, și-ar dori să o retrăiască.

”Una dintre cele mai frumoase amintiri este ziua în care am avut primul spectacol, cu Draga Oteanu Matei, la Teatrul Constantin Tănase.  A fost cea mai fericită zi din viața mea. Aș vrea să o trăiesc la nesfârșit”.

Urmăriți interviul integral cu Romică Țociu în clipul alăturat.

COMENTARII

”Echilibrat”, acesta este cuvântul prin care se descrie actorul Bogdan Albulescu

acum 3 zile

Bogdan Albulescu, alias Adrian, din serialul ”Fructul Oprit”, a fost... ”luat la întrebări” de reporterul Happy Channel.

Florin Grozea, ex Hi-Q, ne-a spus care e cel mai tare lucru pe care știe să-l facă. Nu, nu este muzica!

acum 5 zile

Florin Grozea, fostul component al trupei Hi-Q, a venit la Happy Channel pregătit să facă față seriei de 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de luni până vineri, de la ora 17.30 și prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman.

”Eu nu știu să zic nu”, a declarat Adda la emisiunea ”CulTOUR”, de la Happy Channel

acum 5 zile

Adda a mărturisit, la emisiunea ”CulTOUR”, că ar experimenta ceva nebunesc. Despre ce este vorba, aflați din interviul de mai jos.

”La 14 ani, spălam parbrizele mașinilor”, a mărturisit Adina Buzatu la emisiunea ”CulTOUR”, de la Happy Channel

acum 6 zile

Adina Buzatu, stilist specializat în vestimentația masculină, a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”, prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman și difuzată de postul Happy Channel de luni până vineri, de la ora 17.30 (în reluare, de la 23.00).

Cu un milion de dolari pe cap, Flick Domnul Rimă ar duce grja... ANAF-ului

acum 6 zile

Sebastian Andrei Filcea (alias Flick Domnul Rimă) s-a lăsat ”interogat” de reporterul emisiunii ”CulTOUR” și a răspuns celor 61 de întrebări. Iată, mai jos, o mică parte dintre întrebările noastre și răspunsurile oferite de Domnul Rimă.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Stirile Antena 1 Observator

observator.tv


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »