MARTI, 04 DECEMBRIE 2018

Romică Țociu: ”A fost cea mai fericită zi din viața mea. Aș vrea să o trăiesc la nesfârșit”

După ce a dezvăluit, la Happy Channel că va deveni socru mare și bunic, Romică Țociu continuă seria mărturisirilor la emisiunea ”CulTOUR”, prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman. 

Comediantul a afirmat că îi place foarte mult să citească, în special cărți de istorie, dar și beletristică. Întrebat care este acel lucru fără de care nu ar putea trăi, Romică Țociu a spus scurt și la obiect: ”Telefonul!”.

”Cred că dacă eram puțin mai dur cu mine, puteam să fac mult mai multe decât fac acum. Dar, fiind un boem, care a copilărit cam până la... 30 de ani, după care a realizat ce poate să facă... Dacă îmi spuneam pe la 20 de ani «Țociu, pune mâna și învață lucrurile astea!», cred că puteam să fac mai multe”, recunoaște Romică Țociu.

Una dintre cele mai frumoase amintiri din teatru este cea a primului spectacol. Este ziua pe care, recunoaște Romică Țociu, și-ar dori să o retrăiască.

”Una dintre cele mai frumoase amintiri este ziua în care am avut primul spectacol, cu Draga Oteanu Matei, la Teatrul Constantin Tănase.  A fost cea mai fericită zi din viața mea. Aș vrea să o trăiesc la nesfârșit”.

Urmăriți interviul integral cu Romică Țociu în clipul alăturat.

COMENTARII

Randi, cel mai sincer interviu la emisiunea ”CulTOUR”: ”Nu cred că sunt ciudat”

acum 1 zile

Randi, invitatul emisiunii ”CulTOUR”, a avut parte de o prezentare pe măsură. Pe când filmau partea de introducere a emsiunii difuzate la Happy Channel, Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman au avut parte de un coleg ad-hoc de prezentare: Liviu Vârciu. Cum a ieșit filmarea? Aflați în clipul de mai jos.

Pepe, mesaj pentru fumători: ”Când îi văd că ies în frig, la minus 20 de grade...”

acum 2 zile

Pepe răspunde celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de Happy Channel și prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman

La emisiunea ”CulTOUR”, Pepe a spus care este regretul său

acum 2 zile

Pepe a acceptat provocarea ”CulTOUR” și răspunde celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de postul Happy Channel de luni până vineri, de la ora 17.30.

Două filme, unul bun și altul... mai puțin bun. Despre ele, la ”CulTOUR”, cu Irina Margareta Nistor

acum 3 zile

 Criticul de film Irina Margareta Nistor, a prezentat, la emisiunea ”CulTOUR”, două dintre peliculele ce rulează, în această perioadă în cinematografe. Două filme, unul bun și altul... mai puțin bun. La prima categorie, ”Drumul spre stele”, este...

Pepe vine, AZI, la ”CulTOUR”: „Nu mi-ar plăcea să trăiesc într-un univers închipuit”, mărturisește el

acum 3 zile

Pepe răspunde celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de Happy Channel de luni până vineri, de la ora 17.30 (în reluare, de la 23.00).

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »