MARTI, 04 DECEMBRIE 2018

Romică Țociu: ”A fost cea mai fericită zi din viața mea. Aș vrea să o trăiesc la nesfârșit”

După ce a dezvăluit, la Happy Channel că va deveni socru mare și bunic, Romică Țociu continuă seria mărturisirilor la emisiunea ”CulTOUR”, prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman. 

Comediantul a afirmat că îi place foarte mult să citească, în special cărți de istorie, dar și beletristică. Întrebat care este acel lucru fără de care nu ar putea trăi, Romică Țociu a spus scurt și la obiect: ”Telefonul!”.

”Cred că dacă eram puțin mai dur cu mine, puteam să fac mult mai multe decât fac acum. Dar, fiind un boem, care a copilărit cam până la... 30 de ani, după care a realizat ce poate să facă... Dacă îmi spuneam pe la 20 de ani «Țociu, pune mâna și învață lucrurile astea!», cred că puteam să fac mai multe”, recunoaște Romică Țociu.

Una dintre cele mai frumoase amintiri din teatru este cea a primului spectacol. Este ziua pe care, recunoaște Romică Țociu, și-ar dori să o retrăiască.

”Una dintre cele mai frumoase amintiri este ziua în care am avut primul spectacol, cu Draga Oteanu Matei, la Teatrul Constantin Tănase.  A fost cea mai fericită zi din viața mea. Aș vrea să o trăiesc la nesfârșit”.

Urmăriți interviul integral cu Romică Țociu în clipul alăturat.

COMENTARII

Edward Sanda a mărturisit, la emisiunea ”CulTOUR”, că ar vrea să retrăiască ziua în care s-a îndrăgostit prima oară

acum 2 zile

Edward Sanda a mărturisit, la emisiunea ”CulTOUR”, că peste tot pe unde a călătorit în lume a avut parte numai de întâmplări frumoase.

Edward Sanda, la ”CulTOUR”: ”Am o soră mai mică cu 20 de ani decât mine”

acum 2 zile

Edward Sanda, interpretul piesei ”Doar pe a ta”, a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de luni până vineri de Happy Channel, de la ora 17.30.

La ”CulTOUR”, Irina Margareta Nistor vă prezintă un scurt-metraj de excepție cu Victor Rebengiuc: ”Tuns, ras, frezat”

acum 2 zile

 Nu știți la ce film să mergeți la cinema? Irina Margareta Nistor vă prezintă, în ediția de azi a emisiunii ”CulTOUR”, două filme. Unul de văzut și unul pe care... să îl ocoliți. Care sunt acestea, aflați azi, de la 17.30, la Happy Channel, la emisiunea...

”Credeam că e o meserie mișto”, a mărturisit Conrad Mericoffer la ”CulTOUR” despre meseria pe care visa să o aibă

acum 3 zile

Conrad Mericoffer a răspuns ”prezent” invitației de a răspunde celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de postul Happy Channel de luni până vineri, de la ora 17.30. Actorul din serialul ”Fructul oprit” a mărturisit că...

Azi, Edward Sanda vine la ”CulTOUR” să răspundă celor 61 de întrebări: ”Tot ce mi-am dorit și am visat atâția ani, s-a îndeplinit acum”

acum 3 zile

Ce răspunde artistul la cele 61 de întrebări, aflați în ediția de astăzi a emisiunii ”CulTOUR”, prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman și difuzată de Happy Channel, de luni până vineri, de la ora 17.30.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »