• MARTI, 04 DECEMBRIE 2018

  Romică Țociu: ”A fost cea mai fericită zi din viața mea. Aș vrea să o trăiesc la nesfârșit”

  După ce a dezvăluit, la Happy Channel că va deveni socru mare și bunic, Romică Țociu continuă seria mărturisirilor la emisiunea ”CulTOUR”, prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman. 

  Comediantul a afirmat că îi place foarte mult să citească, în special cărți de istorie, dar și beletristică. Întrebat care este acel lucru fără de care nu ar putea trăi, Romică Țociu a spus scurt și la obiect: ”Telefonul!”.

  ”Cred că dacă eram puțin mai dur cu mine, puteam să fac mult mai multe decât fac acum. Dar, fiind un boem, care a copilărit cam până la... 30 de ani, după care a realizat ce poate să facă... Dacă îmi spuneam pe la 20 de ani «Țociu, pune mâna și învață lucrurile astea!», cred că puteam să fac mai multe”, recunoaște Romică Țociu.

  Una dintre cele mai frumoase amintiri din teatru este cea a primului spectacol. Este ziua pe care, recunoaște Romică Țociu, și-ar dori să o retrăiască.

  ”Una dintre cele mai frumoase amintiri este ziua în care am avut primul spectacol, cu Draga Oteanu Matei, la Teatrul Constantin Tănase.  A fost cea mai fericită zi din viața mea. Aș vrea să o trăiesc la nesfârșit”.

  Urmăriți interviul integral cu Romică Țociu în clipul alăturat.

  COMENTARII

  Alin Gheorghișan, mărturisiri emoționante despre cadoul care i-a schimbat viața

  acum 3 ore

   Alin Gheorghișan, actor la Teatrul de revistă „Constantin Tănase” și concurent al show-ului “Te cunosc de undeva!”, face mărturisiri emoționante, într-un interviu acordat emisiunii “CulTOUR”, despre cadoul care i-a schimbat viața, dar și...

  Florin Zamfirescu, despre regretatul poet Nichita Stănescu: ”Nichita producea fenomene!”

  acum 7 ore

  Au trecut 35 de ani de când poetul Nichita Stănescu a plecat dintre noi. La emisiunea ”CulTOUR”, actorul Florin Zamfirescu a depănat amintiri despre cel care i-a fost prieten și alături de care a petrecut momente memorabile.

  ”Am fost exmatriculată în clasa a XII-a”, a povestit Chris Simion-Mercurian la Happy Channel

  acum 22 ore

  Chris Simion-Mercurian a povestit, la Happy Channel, cum a ajuns să fie exmatriculată în ultimul an de liceu.

  La Happy Channel, Mihai Trăistariu a spus că are, deja, piesa câștigătoare pentru Eurovisionul cel mare. Va și dansa!

  acum 23 ore

  La Happy Channel, Mihai Trăistariu a vorbit, deschis, cât de bine câștigă din banii pentru concertele sale din noaptea de Revelion. În interviul pentru ”CulTOUR”, el a spus și ce piesă a pregătit pentru Eurovision.

  Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman, primul om de zăpadă

  acum 1 zile

  Criss și Vlad continuă depănarea amintirilor de Crăciun la emisiunea ”CulTOUR”, difuzată zilnic de postul Happy Channel, de la ora 17.30 (în reluare, de la 23.00).

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Stirile Antena 1 Observator

  observator.tv


  Top stiri
  CulTOUR
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Don Apetit & Co
  Citește mai mult... »