MARTI, 10 SEPTEMBRIE 2019

Secretul lui Dorian Popa, dezvăluit la ”CulTOUR”. Iată de ce este mereu atât de binedispus

Încerc să fiu happy 24 de ore 7 zile din săptămână pentru că sunt de părere că energia pe care o atragem este și cea e care o vom dobândi. Și, dacă îți dorești să fii happy, trebuie, de multe ori, să încerci să îți impui fericirea”, este declarația pe care Dorian Popa a făcut-o la Happy Channel, la emisiunea ”CulTOUR”, difuzată de luni până vineri, de la ora 17.00. 

Mereu îl vedem cu zâmbetul pe buze, mereu plin de energie și cu cel puțin o duzină de glume de spus. Așa este mereu Dorian. Pentru că el crede că clipele neplăcute pot fi depășite mai ușor dacă ne păstrăm buna dispoziție:

Orice om se lovește de momente grele în viață. Iar întrebarea mea este: dacă ești mereu supărat și mofluz, cu ce rezolvi problema? Lucrurile grele întâmplate s-au întâmplat deja. Punct. Iar energia pozitivă, consider eu, ajută în situații nasoale mult mai mult”.

Despre atmosfera pe platourile de filmare pentru serialul ”Sacrificiul”, în care Dorian joacă rolul lui Mario Busuioc, despre divorțul părinților săi, despre viața sa personală, aflați mai multe din clipul alăturat.

COMENTARII

”Jumătate din film am stat pe sub scaune și plângeam”, a mărturisit actorul Silviu Biriș la ”CulTOUR”

acum 1 zile

Echipa emisiunii ”CulTOUR” a pregătit un ”interogatoriu” de 61 de întrrebări pentru actorul Silviu Biriș. Iată, mai jos, câteva dintre răspunsurile sale:

”Când trebuie să caut pe Google, îmi vine să plâng”, a mărturisit actrița Tania Popa la emisiunea ”CulTOUR”

acum 1 zile

Tania Popa a mărturisit, la emisiunea ”CulTour” că este o persoană atehnică. Iar când vine vorba de utilizarea motorului de căutare Google... mai bine vă lăsăm să aflați chiar de la actriță:

Mutarea la București a fost cel mai înfricoșător lucru pe care l-a făcut, spune actrița Alina Florescu, din ”Sacrificiul”

acum 1 zile

Actrița Alina Florescu, alias Brândușa din serialul ”Sacrificiul”, a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTour”, emisiune prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman.

Alexia Țalavutis a povestit, la ”CulTOUR”, de ce a ”furat” hainele folosite de ea la o filmare

acum 2 zile

Fosta componentă a trupei LaLa Band a acceptat provocarea emisiunii ”CulTOUR” și a răspuns întrebărilor rubricii ”Am/N-am”, jocul sincerității.

”Am făcut o singură dată asta și nu sunt mândră”, a recunoscut actrița Alina Florescu la Happy Channel

acum 3 zile

Actrița Alina Florescu, cea care o interpretează pe Brândușa Zamfir în serialul ”Sacrificiul”, produs de Ruxandra Ion, a răspuns cu o sinceritate dezarmantă întrebărilor rubricii ”Am/N-am” din cadrul emisiunii ”CulTOUR”, prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »