Vlad mărturisește, la ”PoveștiCOOL”: „Unii spun că este rolul vieții mele”

Publicat pe 22.05.2018 la 16:07 Actualizat pe 12.07.2018 la 10:11

După ce Cristina Ciobănașu a mărturisit cât de milă îi este de bietul Ioan, după ce e a spus ce înseamnă pentru ea ”Fructul Oprit”, i-a venit rândul lui Vlad Gherman să vorbească despre primul serial în care nu formează un cupul cu Criss.

După ce Cristina Ciobănașu a mărturisit cât de milă îi este de bietul Ioan, după ce e a spus ce înseamnă pentru ea ”Fructul Oprit”, i-a venit rândul lui Vlad Gherman să vorbească despre primul serial în care nu formează un cupul cu Criss.

La ”PoveștiCOOL”, Criss a vuurt să afle și ea cum i s-a părut lui Vlad să joace într-un serial în care ei doi nu formează un cuplu.

Tot cu tine am jucat... Ioan este îndrăgostit de Ana. Eu nu am simțit o chestie atât de grea de jucat din punctul ăsta de vedere. Dar a fost un rol ofertant pentru că vreau să te iubesc și tu nu vedeai și n-aveai ochi decât pentru Alex. E o chestie greu de jucat...”, a mărturisit Vlad la ”PoveștiCOOL”, emisiune difuzată de postul Happy Channel, în fiecare sâmbătă și duminică, de la ora 14.30 (în reluare luni-vineri, de la 15.30 și luni-joi, de la miezul nopții).

Vlad a continuat mărturisirile cu o serie de declarații interesante:

Sper să nu se încheie aici, eu nu cred în serialele cu un singur sezon, sper să fie și sezonul doi. De la Ioan am învățat că trebuie să fii sincer, să nu fii un fraier așa cum este Ioan. Iubesc foarte tare acest personaj și mă bucur că am reușit să îi dau viață. Sunt fericit că mulți oameni că fac o treabă extraordinară. E măgulitor. Unii spun că e rolul vieții mele, dar eu sper să mai am roluri memorabile. Dar, până acum, da, pot să spun că Ioan este rolul vieții, rolul pe care îl îndrăgesc cel mai tare”.

Ce a mai învățat Vlad de la personajul lui din ”Fructul Oprit” și care e răspunsul lui Criss la întrebarea ”Cum poți să plângi atât de mult?”, aflați din interviul de mai jos.

“Fructul Oprit” este un serial dramă produs și regizat de Ruxandra Ion, după un scenariu semnat de Simona Macovei și Radu Grigore. Proiectul se bucură de cele mai noi tehnici de înregistrare, fiind folosită aparatură de ultimă generație pentru film, dar și de o distribuție de excepție, formată din cei mai talentați și iubiți actori din România. Serialul se poate mândri cu performanța că este prima mare dramă, realizată în România, inspirată din povești turcești.

Carmen Tănase, Adrian Titieni, Marian Râlea, Adriana Trandafir, Doru Ana, Adriana Șchiopu, Virginia Rogin, Alina Chivulescu, Michaela Prosan, Petru Păun, Mihai Călin, Doinița Oancea, Cristina Ciobănașu, Vlad Gherman, Alina Pușcaș, Paul Chiribuță, Conrad Mericoffer, Cosmina Dobrotă, Mădălina Anea, Ana Crețu, Mădălina Craiu și Tudor Roșu vor putea fi urmăriți în “Fructul oprit”.

Povestea serialului este povestea oricărui om care a avut de ales în calea dragostei. Acțiunea ne include pe toți, întrucât implică asumarea unor alegeri importante, curajul de a căuta iubirea și îndrăzneala de a o recunoaște atunci când este găsită, lăsând deoparte orice tip de prejudecată. Scenariul poartă o încărcătură psihologică impresionantă, personajele pendulând între pasiune și onoare, iar odată ce gustă din fructul oprit, tentația va fi tot mai mare.

“«Fructul Oprit» este un puzzle al iubirii… O poveste în care personajul principal este iubirea. Iubirea interzisă, iubirea inocentă, iubirea pentru părinți, iubirea cu păcat, iubirea care te face cel mai fericit om de pe pământ. Povestea serialului «Fructul Oprit» este veche de când lumea, dar și actuală și, mai ales, trăită de aproape toți oamenii de pe pământ: poti iubi doi bărbați în același timp? Poți iubi două femei în același timp? Poți să îți împarți iubirea între pasiune și admirație? Între respect și nebunie?”, spune Simona Macovei.

Realizat împreună cu o casă de producție din Turcia, serialul se bucură de echipament specific filmului de ultimă generație și de locații spectaculoase de filmare din România și Turcia (Istanbul).

În articolul

Vlad mărturisește, la ”PoveștiCOOL”: „Unii spun că este rolul vieții mele”

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 5 mai 2024. Taurii trebuie să aibă grijă la prietenii. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Sfaturi pentru credincioșii care țin aprinse lumânări de Înviere. O simplă greșeală poate avea consecințe grave
a1.ro
Felicitări și mesaje de Paște Fericit 2024. Urări frumoase de trimis pe Whatsapp și SMS-uri
HelloTaste.ro
Drob în aluat fraged, sub formă de coroniță. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Rochii de primăvară care sunt potrivite pentru o nuntă. Se încadrează în mai multe coduri vestimentare
useit.ro
Care a fost prima mâncare consumată în spațiu. Puțini s-ar fi așteptat la această rețetă
as.ro
Donație fabuloasă, de 25 de milioane de euro, făcută de Gigi Becali. S-a aflat totul chiar înainte de Paște
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de merișoare. Efectele acestei băuturi asupra greutății corporale
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Vaccinul HPV e la fel de eficient și pentru fete și pentru băieți. De ce este atât de importantă imunizarea lor
MediCOOL
Câte ouă poți mânca pe zi. Ce recomandări fac medicii de Paște
HelloTaste
Salate pentru masa de Paște. 9 rețete ușoare și gustoase pentru un meniu de sărbătoare
x