Ce animal de companie ar trebui sa iti iei in functie de zodie

Publicat pe 25.03.2013 la 10:25 Actualizat pe 25.03.2013 la 12:55

Alegerea unui animal de companie poate fi cel mai bun lucru din viata ta sau cea mai proasta decizie pe care ai luat-o vreodata. Afla ce animal iti poate aduce bucurie in functie de zodia ta!

Berbec

Te-ai nascut in zodia berbecului? Inseamna ca esti o persoana foarte activa si independenta. Desi ai multa energie, ti se intampla sa te plictisesti repede. Ai nevoie de un catel, unul foarte jucaus, care sa te tina in priza de la prima ora a diminetii pana seara (gandeste-te la un beagle sau un caine lup).

Taur

Taurii sunt persoane incapatanate, care prefera sa faca lucrurile in timpul lor, dar pe care te poti baza. O seara perfecta pentru ei este una petrecuta acasa, la un serial sau la un pahar de vin si o carte. O pisica lenesa ar putea fi prietena lor de nadejde, care va toarce cuminte minute in sir. Au alergie la pisici? Iepurii pot fi un bun substitut.

Gemeni

Gemenii sunt impulsivi, isteti, apreciaza libertatea si schimbarile. Ei au nevoie de un papagal pe care sa il dreseze sau o maimuta pe care sa o invete sa faca trucuri. Alaturi de aceste animale, nu se vor plictisi niciodata.

Rac

Racul este sensibil si schimbator, dar si loial si dragastos. Animalul de companie care i se potriveste este un hamster mic si pufos sau un porcusor de guineea.

Leu

Cei nascuti in zodia leului se vor indragosti de cai. Calul este un animal superb, zvelt, care impune respect. Leii, de asemenea, sunt persoane amibitioase, sigure pe sine si un pic vanitoase.

Fecioara

Persoanele nascute in zodia fecioarei sunt fini observatori si incearca intotdeauna sa ii ajute pe cei din jur. Totusi, nu se simt bine la evenimentele sociale, de aceea cele mai bune animale de companie pentru ele sunt pestii - silentiosi si usor de intretinut.

Balanta

Balantele sunt echilibrate si ospitaliere, dar pot fi si un pic superficiale. Adora compania celorlalti si se inteleg bine cu cei pe care ii intalnesc. O balanta va fi atrasa de felinele cu pedigree, precum pisica Albastru de Rusia.

Scorpion

Scorpionii sunt imprevizibili si au gusturi aparte, deseori neintelegand frumusetea unui catelus sau a unei pisici. Ei au nevoie de animale exotice: serpi, paianjeni.

Sagetator

Sagetatorii sunt genul de persoane care adora sa se afle in miscare, optand adesea pentru calatorii indelungate. Le este greu sa aiba grija de un animal constant, deci vor fi mai fericiti daca vor alege un peste sau o broasca testoasa.

Capricorn

De cele mai multe ori, capricornii se dovedesc a fi persoane rabdatoare si responsabile, care isi tin cuvantul dat. Ei pot sa faca fata animalelor neastamparate, precum ratonii si cainii de talie mica.

Varsator

Varsatorii sunt foarte inteligenti si sarcastici. La inceput, s-ar putea sa vada posibilitatea de a avea un animal de companie o povara in plus, dar in timp vor descoperi ca s-au atasat de animalut. Ei ar trebui sa se orienteze spre pasari (perusi si papagali) sau diferite specii de soparle.

Pesti

Pestii sunt foarte devotati si empatici si pot fi raniti usor. Ei au nevoie de un animal cu care sa joace si pe care sa il stranga la piept atunci cand sunt singuri, precum o pisica, un caine sau chiar un porcusor de guineea.

În articolul

Ce animal de companie ar trebui sa iti iei in functie de zodie

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 4 mai 2024. Gemenii sunt sfătuiți să nu mai amâne sarcinile. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
EXPERIMENT. Pască plină de mucegai, drob cu probleme şi cozonac fără lapte. Analizele de laborator au demascat capcanele de pe masa de Paşte
a1.ro
Cum arăta Gabriela Lucuțar, Regina Întunericului de la Chefi la cuțite, înainte de intervențiile estetice. Poze cu ea din trecut
HelloTaste.ro
Ouă umplute cu cremă de sfeclă roșie, cu hrean și nuci sau fistic
Catine
Ruladă din piept de pui cu ouă fierte. Rețetă de aperitiv festiv
useit.ro
Averea lui Bill Gates nu a mai fost atât de mică în 34 de ani. Ce a ajuns miliardarul să vândă acum
as.ro
Mihăiţă Neşu a rupt tăcerea şi a spus adevărul despre divorţul de soţia sa: „A fost un şoc foarte mare pentru ea!”
MediCOOL
Semnele de pe buze care pot indica boli. Cum le identifici
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Ce ar trebui să știi despre dopul gelatinos dacă ești însărcinată: ce este, ce rol are și când se elimină
MediCOOL
Metode pentru a-ți menține silueta. Cum poți arăta impecabil fără a depune prea multe eforturi
HelloTaste
Bomboane pentru masa de Paște. 4 idei pentru copii și adulți
x