S-au iubit în ”Triumful dragostei”, dar și în viața reală? Iată ce a spus William Levy despre relația lui cu Maite Perroni

acum 433 zile

”Triumful dragostei” se difuzează la postul de televiziune Happy Channel de luni până vineri, de la ora 15.30.

Alegerea ”fetei de la meteo”: locul de muncă mult visat sau șeful simpatic? Duminică, la Happy

acum 436 zile

Ea este meteorolog, dar lucrează la un post tv, ca prezentatoare a rubricii ”Meteo”. Doar că, la un moment dat, ea este pusă în fața unei alegeri dificile. Să își dea doctoratul? Să accepte propunerea tentantă a șefului ei, un tânăr fermecător? Sau să se...

Sâmbătă, Happy Channel aduce un film de premiile Cesar: ”Delicatețe”

acum 436 zile

Sâmbătă, la ora 20.00, Happy Channel vă invită să faceți parte din poveste. Din povestea unei femei care descoperă că poate iubi din nou, după ce viața ei părea să se fi sfârșit. În 2012, filmul ”La Delicatesse” a fost nominalizat la Premiile Cesar...

Sezonul 5 al serialului ”Elif” se vede în premieră și în exclusivitate la Happy Channel

acum 437 zile

O veste bună pentru fanii serialului turcresc ”ELIF”. Cel mai nou sezon poate fi urmărit la Happy Channel, de luni până vineri, de la 18.00

”Rădăcinile dragostei”, comedia romantică de vineri seara, la Happy Channel

acum 437 zile

”Rădăcinile dragostei” (”Love on a Limb”), vineri, de la ora 20.00, la Happy Channel.

Cel mai așteptat moment al serialului ”Cennet”. Astăzi, Cennet va afla cine este adevărata ei mamă... chiar de la aceasta

acum 437 zile

”Eu sunt mama ta, Cennet! Am plecat, pentru că nu eram suficient de puternică. Acum nu mai plec. Sunt aici, Cennet! Sunt aici, draga mea”, au fost cuvintele rostite de Arzu, cea care este adevărata mamă a lui Cennet, cea care a abandonat-o pe copilă la puțin timp după ce a adus-o pe lume.

Actorii din telenovela ”Triumful dragostei” au organizat un concurs caritabil

acum 438 zile

”Triumful dragostei” se difuzează la postul de televiziune Happy Channel de luni până vineri, de la ora 15.30.

Selin Sezgin, alias Melek din ”Elif”, povestește despre prima ei întâlnire cu protagonista serialului: ”Nu știa să citească și să scrie”

acum 438 zile

Pe Selin Sezgin și Isabella Damla Güvenilir le puteți urmări la Happy Channel, în serialul ”ELIF”, difuzat de luni până vineri, de la ora 18.00.

Ce spune Maite Perroni despre rolul ei din telenovela ”Triumful dragostei”, difuzată de Happy Channel

acum 439 zile

Declarată telenovela cu cea mai mare audiență, ”Triumful Dragostei” are o poveste emoționantă ce transmite un mesaj important.

Ce forță are Özge, din ”Femeie în înfruntarea destinului”, când dă cu pumnul și cu piciorul!

acum 440 zile

Pe Özge Özpirinçci o poți urmări în cel de-al doilea sezon din serialul ”Femeie în înfruntarea destinului”, difuzat în exclusivitate la postul Happy Channel, în fiecare luni și marți, de la ora 20.00.

Ce coafură i se potrivește mai bine portagonistei din serialul ”Cennet”?

acum 440 zile

Pe Almila Ada o puteți urmări de luni până vineri, de la ora 18.00, în ”Cenet”, unul dintre serialele turcești pe care Happy Channel le difuzează în exclusivitate.

Prima mare iubire nu se uită niciodată! O frumoasă poveste de dragoste, duminică, la Happy

acum 443 zile

Se spune că prima iubire nu se uită niciodată. Că este așa, vă veți convinge duminică, de la ora 20.00, urmărind povestea celor doi protagoniști din filmul ”Muza dragostei” („Heart of the Matter aka Portrait of Love”).

Happy Channel aniversează trei ani de existență pe piața televiziunilor dedicate femeilor

acum 443 zile

Ziua de 8 Martie aduce la Happy Channel un motiv în plus de bucurie. Ziua Internaţională a Femeii coincide cu ziua în care postul de televiziune Happy Channel împlinește trei ani de când a intrat pe piaţa televiziunilor dedicate femeilor, trei ani de povești care...

“Vecinul din vacanță”, o frumoasă poveste de iubire, sâmbătă, la Happy Channel

acum 443 zile

Sâmbătă, de la ora 20.00, Happy Channel vă invită să fiți martorii unei frumoase și interesante povești de iubire ce se înfiripă între protagoniștii filmului “Vecinul din vacanță” (”Love at the Shore”).

Cum trebuie să fie bărbatul ideal? Un romantic incurabil, sau unul care să-ți fie alături necondiționat? Răspunsul, în seara asta, la Happy, de la 20.00

acum 443 zile

V-ați întrebat cum trebuie să fie bărbatul ideal? Romantic, sau un sprijin de încredere? Răspunsul îl aclați în seara asta, la Happy, de la 20.00, în filmul ”Dragoste ca la carte” („Mr. Fiction aka Love by The Book”).

Cum își intră Aras Bulut în rol pentru scenele dure? Iată ce a declarat protagonistul din ”Legea familiei”

acum 445 zile

De-a lungul carierei sale, actorul Aras Bulut a jucat în destule scene dure. L-ați văzut în ”acțiune” atât în serialul ”Intrusul”, îl puteți urmări în astfel de scene și în ”Legea familiei”, difuzat în România în premieră de postul Happy Channel, miercurea și joia, de la ora 20.00.

”Triumful dragostei”, desemnată ”Cea mai urmărită telenovelă” la ”TVyNovelas Awards”

acum 445 zile

Telenovela ”Triumful dragostei” (”Triunfo del amor”) se difuzează la Happy Channel, de luni până vineri, de la ora 15.30.

Cea mai eficientă metodă de slăbit: dansul. Așa a dat jos 45 de kilograme Arzu, din serialul ”ELIF”

acum 445 zile

Pe Cemre Melis o puteți urmări la Happy Channel, în serialul ”ELIF”, difuzat de luni până vineri, de la ora 14.00.

Tăticul din ”Jane, mama virgină” visa să devină sportiv. Iată ce sporturi practica Justin Baldoni

acum 446 zile

Pe Justin Baldoni îl puteți urmări de luni până joi, de la ora 22.00, în serialul ”Jane, mama virgină”, difuzat în premieră în România de postul Happy Chanel.

Cine îl recunoaște pe copilul din imagine?

acum 446 zile

Oare cine este băiețelul simpatic din imaginea de mai sus? Îl recunoașteți? A devenit un actor celebru, un bărbat frumos și talentat. Vă dăm un indiciu: îl puteți vedea la Happy Channel! Ei bine, el este... * * * * * * * * * * * *...

Sezonul 5 al serialului ”Păstrează speranța” se vede la Happy Channel

acum 447 zile

”Păstrează speranța” poate fi urmărit la Happy Channel sâmbăta și duminica, de la ora 11.30.

Cât de modestă este Maite Perroni, declarată regina telenovelelor! Actrița spune că nu merită acest titlu onorant

acum 447 zile

Pe Maite o puteți urmări la Happy Channel, de luni până vineri, de la ora 15.30, în telenovela ”Triumful dragostei” (“Triunfo del Amor”).

Cine este Justin Baldoni, tăticul din serialul ”Jane, mama virgină”, difuzat exclusiv de Happy Channel

acum 447 zile

Pe Justin Baldoni îl puteți urmări de luni până joi, de la ora 22.00, în serialul ”Jane, mama virgină”, difuzat în premieră în România de postul Happy Chanel.

Maite Perroni, William Levy și Osvaldo Rios sunt la Happy Channel

acum 450 zile

Din 4 martie, telenovela ”Triumful dragostei” poate fi urmărită de telespectatorii postului Happy Channel. Serialul cu Maite Peroni, William Levy și Osvaldo Rios este difuzat de luni până vineri, de la ora 15.30.

Gina Rodriguez, protagonista din ”Jane, mama virgină”, a intrat în rândul artiștilor la doar 7 ani

acum 450 zile

Din 4 martie, Happy Channel difuzează în premieră și în exclusivitate ”Jane, mama virgină”, serial difuzat în peste 20 de țări și care are în palmares peste 62 de nominalizări și premii, printre care, un Globul de Aur pentru cea mai bună actriță în rolul principal.

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »