”ELIF” a fost declarat cel mai longeviv serial turcesc

acum 339 zile

Tepespectatorii din România pot urmări serilul turcesc ”Elif”, în exclusivitate la Happy Channel, de luni până vineri, de la 14.00.

”Mama mea a fost menajeră”, a mărturisit Gina Rodriguez, protagonista serialului ”Jane, mama virgină”

acum 339 zile

Gina Rodriguez, protagonista serialului ”Jane, mama gravidă”, a mărturisit, într-un interviu, că tatăl ei este unul dintre oamenii care au încurajat-o să fie ambițioasă și să lupte pentru idealurile ei.

”Cukur” (”Legea familiei”) a mai primit încă un premiu pentru ”Cel mai bun serial TV”

acum 340 zile

Serialul turcesc ”Legea familiei”, difuzat de Happy Channel în premieră în România, se poate mândri cu TREI titluri de ”Cel mai bun serial TV”.

Keanu Reeves, în rolul unui stomatolog care își hipnotizează pacientul de 17 ani, ca să scape de suptul degetului

acum 340 zile

Sâmbătă, de la ora 20.00, Happy Channel vă invită să urmăriți un film multipremiat: ”Cu degetu-n gură” (”Thumbsucker”). Keanu Reeves interpretează rolul unui stomatolog care aplică unuia dintre pacienții săi un tratament atipic.

Vineri, la Happy Channel, aflați povestea unei case ce a făcut istorie: ”Casa amintirilor”

acum 340 zile

”Casa amintirilor” (”Legally Tender aka The Thanksgiving House”) este filmul pe care îl puteți urmări vineri, de la ora 20.00, la Happy Channel.

Cine este copila aceasta simpatică? Vă dăm doar un indiciu: o vedeți la Happy Channel

acum 341 zile

Îi place muzica, îi place să fie în fața camerei și este o actriță talentată și apreciată. Recunoașteți cine este adolescenta din imagine? Ah, și vă mai dăm un indiciu: o puteți vedea la Happy Channel.

În episodul de azi, cruntul adevăr iese la iveală: Cennet află că a venit pe lume în urma unui viol

acum 341 zile

Cennet ajunge în stare gravă la spital, din păcate. Care este motivul? Aflați în episoadele din această seară din serialul turcesc ”Cennet”, difuzat la Happy Channel de la ora 18.00.

Protagonista din ”Jane, mama virgină” povestește cum o încuraja tatăl ei: ”În fiecare dimineață mă punea la oglindă și…”

acum 342 zile

Pe Gina Rodriguez o puteți urmări serialul ”Jane, mama virgină”, difuzat în exclusivitate de Happy Channel, de luni până joi, de la ora 22.00

“Cennet” și “Femeie în înfruntarea destinului”, producții lider de audiență pe nișa televiziunilor pentru femei

acum 342 zile

Luni, 18 martie, cele două seriale au clasat postul tv pe locul al patrulea în top all channels

Protagonistul din ”Jane, mama virgină” are un tată incredibil! Iată cum se antrenează la sală Baldoni senior, la 70 de ani

acum 343 zile

Pe Justin Baldoni îl puteți urmări de luni până joi, de la ora 22.00, în serialul ”Jane, mama virgină”, difuzat în premieră în România de postul Happy Chanel.

S-au iubit în ”Triumful dragostei”, dar și în viața reală? Iată ce a spus William Levy despre relația lui cu Maite Perroni

acum 343 zile

”Triumful dragostei” se difuzează la postul de televiziune Happy Channel de luni până vineri, de la ora 15.30.

Alegerea ”fetei de la meteo”: locul de muncă mult visat sau șeful simpatic? Duminică, la Happy

acum 346 zile

Ea este meteorolog, dar lucrează la un post tv, ca prezentatoare a rubricii ”Meteo”. Doar că, la un moment dat, ea este pusă în fața unei alegeri dificile. Să își dea doctoratul? Să accepte propunerea tentantă a șefului ei, un tânăr fermecător? Sau să se...

Sâmbătă, Happy Channel aduce un film de premiile Cesar: ”Delicatețe”

acum 346 zile

Sâmbătă, la ora 20.00, Happy Channel vă invită să faceți parte din poveste. Din povestea unei femei care descoperă că poate iubi din nou, după ce viața ei părea să se fi sfârșit. În 2012, filmul ”La Delicatesse” a fost nominalizat la Premiile Cesar...

Sezonul 5 al serialului ”Elif” se vede în premieră și în exclusivitate la Happy Channel

acum 347 zile

O veste bună pentru fanii serialului turcresc ”ELIF”. Cel mai nou sezon poate fi urmărit la Happy Channel, de luni până vineri, de la 18.00

”Rădăcinile dragostei”, comedia romantică de vineri seara, la Happy Channel

acum 347 zile

”Rădăcinile dragostei” (”Love on a Limb”), vineri, de la ora 20.00, la Happy Channel.

Cel mai așteptat moment al serialului ”Cennet”. Astăzi, Cennet va afla cine este adevărata ei mamă... chiar de la aceasta

acum 347 zile

”Eu sunt mama ta, Cennet! Am plecat, pentru că nu eram suficient de puternică. Acum nu mai plec. Sunt aici, Cennet! Sunt aici, draga mea”, au fost cuvintele rostite de Arzu, cea care este adevărata mamă a lui Cennet, cea care a abandonat-o pe copilă la puțin timp după ce a adus-o pe lume.

Actorii din telenovela ”Triumful dragostei” au organizat un concurs caritabil

acum 348 zile

”Triumful dragostei” se difuzează la postul de televiziune Happy Channel de luni până vineri, de la ora 15.30.

Selin Sezgin, alias Melek din ”Elif”, povestește despre prima ei întâlnire cu protagonista serialului: ”Nu știa să citească și să scrie”

acum 348 zile

Pe Selin Sezgin și Isabella Damla Güvenilir le puteți urmări la Happy Channel, în serialul ”ELIF”, difuzat de luni până vineri, de la ora 18.00.

Ce spune Maite Perroni despre rolul ei din telenovela ”Triumful dragostei”, difuzată de Happy Channel

acum 349 zile

Declarată telenovela cu cea mai mare audiență, ”Triumful Dragostei” are o poveste emoționantă ce transmite un mesaj important.

Ce forță are Özge, din ”Femeie în înfruntarea destinului”, când dă cu pumnul și cu piciorul!

acum 350 zile

Pe Özge Özpirinçci o poți urmări în cel de-al doilea sezon din serialul ”Femeie în înfruntarea destinului”, difuzat în exclusivitate la postul Happy Channel, în fiecare luni și marți, de la ora 20.00.

Ce coafură i se potrivește mai bine portagonistei din serialul ”Cennet”?

acum 350 zile

Pe Almila Ada o puteți urmări de luni până vineri, de la ora 18.00, în ”Cenet”, unul dintre serialele turcești pe care Happy Channel le difuzează în exclusivitate.

Prima mare iubire nu se uită niciodată! O frumoasă poveste de dragoste, duminică, la Happy

acum 353 zile

Se spune că prima iubire nu se uită niciodată. Că este așa, vă veți convinge duminică, de la ora 20.00, urmărind povestea celor doi protagoniști din filmul ”Muza dragostei” („Heart of the Matter aka Portrait of Love”).

Happy Channel aniversează trei ani de existență pe piața televiziunilor dedicate femeilor

acum 353 zile

Ziua de 8 Martie aduce la Happy Channel un motiv în plus de bucurie. Ziua Internaţională a Femeii coincide cu ziua în care postul de televiziune Happy Channel împlinește trei ani de când a intrat pe piaţa televiziunilor dedicate femeilor, trei ani de povești care...

“Vecinul din vacanță”, o frumoasă poveste de iubire, sâmbătă, la Happy Channel

acum 353 zile

Sâmbătă, de la ora 20.00, Happy Channel vă invită să fiți martorii unei frumoase și interesante povești de iubire ce se înfiripă între protagoniștii filmului “Vecinul din vacanță” (”Love at the Shore”).

Cum trebuie să fie bărbatul ideal? Un romantic incurabil, sau unul care să-ți fie alături necondiționat? Răspunsul, în seara asta, la Happy, de la 20.00

acum 353 zile

V-ați întrebat cum trebuie să fie bărbatul ideal? Romantic, sau un sprijin de încredere? Răspunsul îl aclați în seara asta, la Happy, de la 20.00, în filmul ”Dragoste ca la carte” („Mr. Fiction aka Love by The Book”).

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »