LUNI, 06 MARTIE 2017

Angelique Boyer și Sebastian Rulli vin la Happy Channel în super producția “De trei ori Ana” (“Tres Veces Ana”)

Primăvara vine cu o nouă premieră la Happy Channel! Luni, 6 martie, de la ora 17:00, unul dintre cele mai iubite cupluri, Angelique Boyer și Sebastian Rulli, vin la Happy Channel în super producția Televisa “De trei ori Ana” (“Tres Veces Ana”).

Alături de Angelique Boyer și Sebastian Rulli, din distribuția serialului “De trei ori Ana” (“Tres Veces Ana”) fac parte actori excepționali: Susana Dosamantes, Pedro Moreno, David Zepeda, Eric Del Castilo, Laisha Wilkins și Blanca Guerra.

Piesa din genericul de început, “Se puede amar”, este compusă și interpretată de celebrul Pablo Alboran, iar piesa de pe genericul de final, “Me Duele Tu Ausencia”, este interpretată de David Zepeda.

Producția mexicană “De trei ori Ana” (“Tres Veces Ana”) este nominalizată de 11 ori la Premiile TVyNovelas 2017, printre care: cea mai bună actriță (Angelique Boyer), cel mai bun actor, (Sebastian Rulli), cei mai buni actori principali și secundari, cea mai bună muzică (Pablo Alboran - “Se puede amar”), dar și cel mai bun cast.

Angelique Boyer realizează un triplu rol, intrepretând 3 surori identice, dar cu personalități total diferite: Ana Lucía, Ana Leticia şi Ana Laura. Despre “De trei ori Ana” (“Tres Veces Ana”), Angelique Boyer spune că a fost un vis devenit realitate:

Cred că fiecare actor visează la un proiect în care poți dezvolta trei personalități diferite. Este un proiect unic în viață, așadar am valorificat fiecare moment petrecut pe platourile de filmare. Ana Laura este preferata mea. Ca actriță, până acum nu am mai interpretat un personaj cu probleme fizice.

Este un personaj care dă dovadă de multă iubire și respect. Actoricește, am descoperit lucruri noi odată cu acest rol. Atunci când te pui în pielea unei persoane cu incapacități fizice începi să o înțelegi cu adevărat. Este o fire retrasă pe care am vazut-o cum își deschide aripile și devine femeie. A fost minunat!”, spune Angelique Boyer pentru Happy Channel.

Din 6 martie, de luni până vineri, de la ora 17:00, telespectatorii vor umări povestea fascinantă a trei surori pe care destinul le aduce din nou îmăreună, în “De trei ori Ana” (“Tres Veces Ana”), la Happy Channel!

Sinopsis

Ana Lucía, Ana Leticia și Ana Laura sunt triplete identice, dar cu personalități total diferite. Părinții lor au murit într-un accident de mașină când erau mici. Se credea că Ana Lucía s-a înecat în râul în care a cazut mașina familiei, iar Ana Leticia și Ana Laura au supraviețuit. O localnică, Soledad, care suferea după pierderea fiicei sale mai mici, o găsește pe Ana Lucía în râu și o crește ca pe propria fiică.

După ani și ani, Ana Laura devine o tânără dulce, dar liniștită și singuratică care își dorește să își găsească sora, refuzând să creadă că a murit. În timpul accidentului și-a pierdut un picior. Se îndrăgostește de Ramiro, dar nu se simte vrednică de iubirea lui și crede că lui îi este doar milă de ea.

În schimb, Ana Leticia se transformă într-o tânără fermecătoare, însă egoistă și manipulatoare, care vrea să fie tot timpul în centrul atenției, mai ales a bunicii lor, Ernestina, și unchiului lor, Mariano, îngerii lor păzitori. Ea se aliază cu Iñaki, care devine iubitul și complicele ei în intrigi și înșelătorii.

În San Nicolas, Ana Lucía îl întâlnește pe Santiago (în realitate Marcelo), care a suferit un accident în urma căruia și-a pierdut memoria și nu mai știe nimic despre identitatea sau trecutul lui. Santiago duce o viață simplă, fiind șofer de taxi.

Soledad nu vrea să o știe pe Ana Lucía în apropierea lui Santiago și pleacă în Mexico City… însă legăturile de sânge sunt foarte puternice, iar destinul le readuce împreună pe cele trei surori într-un mod neașteptat.

Cast
• Angelique Boyer - Ana Lucía / Ana Leticia / Ana Laura
• Sebastian Rulli - Santiago / Marcelo
• David Zepeda - Ramiro
• Susana Dosamantes - Ernestina
• Blanca Guerra - Soledad
• Pedro Moreno - Iñaki
• Eric Del Castillo - Evaristo
• Ana Bertha Espin - Remedios
• Otto Sirgo - Rodrigo
• Laisha Wilkins - Jennifer

COMENTARII

Și frumos, și deștept, și talentat! El este Can Yaman, din ”Vis de iubire”

acum 2 ore

Can Yaman, protagonistul serialului ”Vis de iubire” este... un ”pachet” complet: frumos, deștept, talentat!

Ce familie numeroasă! Actorul Tom Amandes, din ”O nouă viață”, mai are încă ZECE frați și surori

acum 3 ore

Pe Tom Amandes îl puteți urmări la Happy Channel în serialul ”O nouă viață”, difuzat în fiecare sâmbătă și duminică, de la ora 12.00.

George Clooney, în filmul de Oscar, cu alte 76 de premii și 162 de nominalizări. Sâmbătă, la Happy Channel

acum 6 ore

Sâmbătă seara, de la ora 20.00, la Happy Channel aveți o întâlnire de neratat cu seducătorul George Clooney!

Actor din ”Clona”, îndrăgostit iremediabil de România. S-a mutat la București

acum 4 zile

Serialul ”Clona” a cucerit publicul din România. De publicul nostru a fost cucerit și Alessandro Safina, cel care interpretează coloana sonoră a serialului brazilian și care, totodată, a și jucat în ”Clona”.

”Ea este foarte specială pentru mine”, spune Can Yaman despre partenera lui din ”Vis de iubire”

acum 4 zile

Dacă frumoasa actriță a oferit răspunsuri care să înlăture orice urmă de îndoială, ei bine, una dintre declarațiile lui Can au pus și mai multe paie pe foc. Cum așa? Păi, cum ați interpreta voi următoarea declarație a frumosului actor din serialul turcesc ”Vis de iubire”:

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »