MARTI, 03 DECEMBRIE 2019

Cel mai nou film despre Crăciun, lansat în noiembrie 2019 în SUA, se difuzează VINERI, la Happy Channel

Vineri, de la ora 20.00, Happy Channel vă invită să urmăriți cel mai nou film despre Crăciun, lansat în noiembrie 2019 în SUA: ”Pantofii fermecați de Crăciun”. O frumoasă poveste despre familie, tradiții, superstiții și dragoste.

Noelle primește de la bunica ei o grămadă de cadouri de Crăciun, printre care și o pereche de pantofi cu toc, plini cu dulciuri. Pantofii au o poveste aparte, în care, însă, Noelle nu crede deloc. Aceștia au fost purtați de bunică în ziua în care și-a întâlnit jumătatea. Despre ei, bunica spune că au magia Crăciunului și că o ajută să își întâlnească bărbatul vieții. Noelle nu crede o iotă din această poveste.

În preajma Crăciunului, alături de colega ei de la serviciu, Noelle merge la cumpărături. Dar, calcă într-o gumă de mestecat. Un tânăr superb se oferă să o ajute să scape de guma lipicioasă de pe talpă. El este John Reid, patronul magazinului de dulciuri unde s-a întâmplat… ghinionul.
Bărbatul îi mărturisește că intenționează să renunțe la magazin, din cauză că nu are vânzări. Noelle se oferă să îl ajute și îi redecorează vitrina magazinului într-un mod ce îi surprinde pe toți. Astfel, din contabilă, ea ajunge decorator de vitrine, căci John îi propune să se ocupe și de celelalte magazine ale sale. Ea nu stă pe gânduri și se pune pe treabă.

Într-una din zile, Noelle apare la magazin purtând pantofii primiți de la bunica ei. Ce urmează? Aflați vineri, de la ora 20.00, la Happy Channel, urmărind cel mai nou film despre Crăciun, lansat în noiembrie 2019 în SUA: ”Pantofii fermecați de Crăciun”.

Un film cu: Erin Karpluk, Damon Runyan, Genelle Williams.

Sursa foto: Lifetime

COMENTARII

Actor din ”Clona”, îndrăgostit iremediabil de România. S-a mutat la București

acum 2 zile

Serialul ”Clona” a cucerit publicul din România. De publicul nostru a fost cucerit și Alessandro Safina, cel care interpretează coloana sonoră a serialului brazilian și care, totodată, a și jucat în ”Clona”.

”Ea este foarte specială pentru mine”, spune Can Yaman despre partenera lui din ”Vis de iubire”

acum 2 zile

Dacă frumoasa actriță a oferit răspunsuri care să înlăture orice urmă de îndoială, ei bine, una dintre declarațiile lui Can au pus și mai multe paie pe foc. Cum așa? Păi, cum ați interpreta voi următoarea declarație a frumosului actor din serialul turcesc ”Vis de iubire”:

Can Yaman versus Jason Momoa. Seamănă sau nu? Care dintre ei vi se pare mai frumos?

acum 3 zile

Pe Can Yaman îl puteți urmări la Happy Channel în serialul ”Vis de iubire”, difuzat în fiecare miercuri și joi, de la ora 20.00.

Sunt frați în serialul ”O nouă viață”, dar, în realitate, au devenit un cuplu

acum 4 zile

Pe Emily VanCamp și Chris Pratt îi puteți urmări la Happy Channel, în serialul ”O nouă viață”, difuzat în fiecare sâmbătă și duminică, de la ora 12.00.

”Mătușa Peruca”, din serialul „Îngerașul”, a fost desemnată ”Miss Tamaulipas”

acum 4 zile

Pe Nora Salinas o poți urmări la Happy Channel, în serialul ”Îngerașul”, difuzat de luni până vineri, ora 15.30.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »