MARTI, 03 DECEMBRIE 2019

Cel mai nou film despre Crăciun, lansat în noiembrie 2019 în SUA, se difuzează VINERI, la Happy Channel

Vineri, de la ora 20.00, Happy Channel vă invită să urmăriți cel mai nou film despre Crăciun, lansat în noiembrie 2019 în SUA: ”Pantofii fermecați de Crăciun”. O frumoasă poveste despre familie, tradiții, superstiții și dragoste.

Noelle primește de la bunica ei o grămadă de cadouri de Crăciun, printre care și o pereche de pantofi cu toc, plini cu dulciuri. Pantofii au o poveste aparte, în care, însă, Noelle nu crede deloc. Aceștia au fost purtați de bunică în ziua în care și-a întâlnit jumătatea. Despre ei, bunica spune că au magia Crăciunului și că o ajută să își întâlnească bărbatul vieții. Noelle nu crede o iotă din această poveste.

În preajma Crăciunului, alături de colega ei de la serviciu, Noelle merge la cumpărături. Dar, calcă într-o gumă de mestecat. Un tânăr superb se oferă să o ajute să scape de guma lipicioasă de pe talpă. El este John Reid, patronul magazinului de dulciuri unde s-a întâmplat… ghinionul.
Bărbatul îi mărturisește că intenționează să renunțe la magazin, din cauză că nu are vânzări. Noelle se oferă să îl ajute și îi redecorează vitrina magazinului într-un mod ce îi surprinde pe toți. Astfel, din contabilă, ea ajunge decorator de vitrine, căci John îi propune să se ocupe și de celelalte magazine ale sale. Ea nu stă pe gânduri și se pune pe treabă.

Într-una din zile, Noelle apare la magazin purtând pantofii primiți de la bunica ei. Ce urmează? Aflați vineri, de la ora 20.00, la Happy Channel, urmărind cel mai nou film despre Crăciun, lansat în noiembrie 2019 în SUA: ”Pantofii fermecați de Crăciun”.

Un film cu: Erin Karpluk, Damon Runyan, Genelle Williams.

Sursa foto: Lifetime

COMENTARII

Află povestea lui Holly, o copilă care reușește să se bucure din nou de Crăciun, după pierderea mamei sale

acum 2 ore

Luni, de la ora 17.00, la Happy Channel aflați emoționanta poveste a unei copile de doar 6 ani, care trece printr-o traumă, după moartea mamei sale.

De Crăciun, a învățat să fie mai bun. Schimbarea ”băiatului rău” în băiatul bun

acum 4 ore

”Crăciun în fiecare zi” (”Christmas All Over Again”) este povestea unui puști răsfățat și răutăcios, care își terorizează familia și prietenii cu mofturile sale. I se pare că el este cel mai tare și toți trebuie să îi facă pe plac.

Este de nerecunoscut! Actrița din serialul ”A doua șansă” a slăbit 50 de kilograme

acum 1 zile

Yeşim Ceren Bozoğlu este care o interpretează pe vecina indiscretă a lui Mirat, din serialul ”A doua șansă”, difuzat de Happy Channel în exclusivitate.

Cât te costă să faci nunta la castel? La castelul din serialul ”Downton Abbey”

acum 1 zile

Cu o valoare de aproape 150 de milioane de lire englezești, Highclere Castle, impresionantul castel din serialul ”Downton Abbey”, este cât se poate de real.

Un cadou uitat în avion a schimbat destinul unei stewardese

acum 1 zile

Un cadou uitat în avion a schimbat destinul unei stewardese. Cum, aflați duminică, la Happy Channel.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »