JOI, 02 MARTIE 2017

Cupidon i-a săgetat pe platoul de filmare. ”Sezonul Cireșelor” le-a adus faimă și iubire

Nilperi Sahinkaya, cea care o interpretează pe Seyma Cetin în serialul ”Sezonul Cireșelor”, s-a îndrăgostit pe platourile de filmare. Actrița din serialul difuzat de Happy Channel, de luni până vineri, de la ora 20.00, a fost cucerită de colegul ei, actorul Daghan Kulegec, cel care dă viață personajului Mete Uyar.

Cei doi a preferat să își țină iubirea ascunsă, însă planul nu le-a reușit.

Deși personajul ei este unul care te face să ți se urce sângele-n cap, Nipleri este la polul opus. Despre ea, toți foștii colegi de patou au avut numai cuvinte de laudă. Blândă, serioasă, sufletistă. Poate tocmai datorită acestui fel al ei de a fi l-a cuerit pe Daghan Kulegec.
Însă, relația lor nu a durat prea mult, căci, odată filmările terminate, ei s-au despărțit. Au rămas prieteni și fiecare vorbește și acum frumos unul despre celălalt. Au ales să se despartă frumos, în liniște, motivul reuperii relației fiind cunoscut doar de ei.

Nilperi Şahinkaya provine dintr-o familie de diplomați. S-a născut, la 23 februarie 1988, în Dakar, Senegal. Pe când ea avea doar trei luni, familia ei s-a mutat în Kenya, apoi a locuit în Germania, Franța, Elveția, Italia, Turcia.

“Sezonul Cireșelor” (“Cherry Season”) spune povestea lui Öykü (Özge Gürel), o tânără determinată care își dorește să devină un designer vestimentar celebru.

Încă din copilărie a fost îndrăgostită de Mete (Daghan Kulegec), fratele celui mai bun prieten al ei, însă sentimentele lor nu au fost reciproce. Öykü ajunge să îl cunoască pe Ayaz (Serkan Çayoğlu), cel mai bun prieten al lui Mete. Ayaz este fiul unui fashion designer cu renume, care ar putea să o ajute pe tânăra Öykü să îşi realizeze visurile. După ce se întâlnesc nimic nu va mai fi la fel. Destinul pare să le unească drumurile, iar de aici, o serie de peripeții, momente romantice presărate cu umor, dar și situații limită care vor schimba destinele personajelor din serial.

COMENTARII

Și frumos, și deștept, și talentat! El este Can Yaman, din ”Vis de iubire”

acum 2 ore

Can Yaman, protagonistul serialului ”Vis de iubire” este... un ”pachet” complet: frumos, deștept, talentat!

Ce familie numeroasă! Actorul Tom Amandes, din ”O nouă viață”, mai are încă ZECE frați și surori

acum 3 ore

Pe Tom Amandes îl puteți urmări la Happy Channel în serialul ”O nouă viață”, difuzat în fiecare sâmbătă și duminică, de la ora 12.00.

George Clooney, în filmul de Oscar, cu alte 76 de premii și 162 de nominalizări. Sâmbătă, la Happy Channel

acum 6 ore

Sâmbătă seara, de la ora 20.00, la Happy Channel aveți o întâlnire de neratat cu seducătorul George Clooney!

Actor din ”Clona”, îndrăgostit iremediabil de România. S-a mutat la București

acum 4 zile

Serialul ”Clona” a cucerit publicul din România. De publicul nostru a fost cucerit și Alessandro Safina, cel care interpretează coloana sonoră a serialului brazilian și care, totodată, a și jucat în ”Clona”.

”Ea este foarte specială pentru mine”, spune Can Yaman despre partenera lui din ”Vis de iubire”

acum 4 zile

Dacă frumoasa actriță a oferit răspunsuri care să înlăture orice urmă de îndoială, ei bine, una dintre declarațiile lui Can au pus și mai multe paie pe foc. Cum așa? Păi, cum ați interpreta voi următoarea declarație a frumosului actor din serialul turcesc ”Vis de iubire”:

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »