Ăsta este… ”fructul oprit” pentru Criss și Vlad. Iată de ce nu au voie ei să se atingă

Publicat pe 02.02.2018 la 10:14 Actualizat pe 01.03.2018 la 14:42

Un interviu cu Cristina Ciobanasu si Vlad Gherman despre serialul ”Fructul oprit”, dar si despre care este... fructul lor oprit.

După ce ne-au spus ce planuri au pentru 2018 și care sunt noutățile din grila Happy Channel, Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman ne vorbesc despre personajele lor din serialul ”Fructul Oprit”. În producția ce poartă semnătura inconfundabilă a Ruxandrei Ion, Cristina Ciobănașu o interpretează pe Ana, iar Vlad Gherman este Ioan.

De la Victor și Miruna din “O grămadă de caramele” (Happy Channel), ați trecut la Ioan și Ana, din “Fructul oprit”. Cum sunt noile voastre personaje?

Mai bine zis de la un serial filmat integral cu telefonul mobil la un serial filmat cu camere de cinema. Este primul serial românesc care se bucură de atenția celor mai pricepuți oameni din domeniu. Ne bucurăm de locații adevărate care aduc veridicitate poveștii, ne bucurăm de o distribuție de excepție și ne bucurăm de o super imagine. Trecerea de la Victor și Miruna la Ioan și Ana a fost una ca de la cer la pământ, dar în meseria asta astfel de tranziții sunt firești și trebuie fiecare personaj abordat cu mare seriozitate. Trebuie să îi cunoști povestea, trecutul, să știi ce mănâncă de dimineață, care este ritualul lui zilnic și tot așa.

Ați trecut printr-o schimbare de look de dragul personajelor?

În afară de anumite tipuri de haine sau părul mai scurt sau mai lung, în funcție de cerință, nu am făcut. Mă refer la schimbări de tipul mai mulți mușchi, mai slab, mai gras, etc. Nu am fost nevoiți să facem, dar bineînțeles că am putea face așa ceva, dacă ni s-ar cere.

Cristina, cât durează pregătirea ta pentru a deveni Ana? Machiaj și coafat...

Nu durează foarte mult. Momentan, Ana e la vârsta la care nu se machiază foarte mult.

În viața de zi cu zi, ce reprezintă fructul oprit pentru voi?

Dulciurile!

Serialul poate fi urmărit în fiecare miercuri, de la 20:00, la Antena 1.

“Fructul Oprit” este un serial dramă produs și regizat de Ruxandra Ion, după un scenariu semnat de Simona Macovei și Radu Grigore. Proiectul se bucură de cele mai noi tehnici de înregistrare, fiind folosită aparatură de ultimă generație pentru film, dar și de o distribuție de excepție, formată din cei mai talentați și iubiți actori din România. Noul serial pe care îl realizează Antena 1 pentru telespectatori se poate mândri cu performanța că este prima mare dramă, realizată în România, inspirată din povești turcești.

Carmen Tănase, Adrian Titieni, Marian Râlea, Adriana Trandafir, Doru Ana, Adriana Șchiopu, Virginia Rogin, Alina Chivulescu, Michaela Prosan, Petru Păun, Mihai Călin, Doinița Oancea, Cristina Ciobănașu, Vlad Gherman, Alina Pușcaș, Paul Chiribuță, Conrad Mericoffer, Cosmina Dobrotă, Mădălina Anea, Ana Crețu, Mădălina Craiu și Tudor Roșu pot fi urmăriți în “Fructul oprit”.

În articolul

Ăsta este… ”fructul oprit” pentru Criss și Vlad. Iată de ce nu au voie ei să se atingă

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 aprilie 2024. Gemenii sunt sfătuiți să afle mai multe despre ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Colţul de Rai din România unde a înflorit o plantă nespus de frumoasă, care ar avea "puteri tămăduitoare". Rezistă 100 de ani, iar parfumul este divin
a1.ro
Lino Golden și Delia s-au căsătorit! Cât de spectaculos au arătat cei doi într-o zi atât de importantă
HelloTaste.ro
Gâteau St. Honoré. Rețetă de tort ecler cu caramel sărat
Catine
Zodii care au parte de experiențe memorabile pe 20 aprilie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Ce studii are „cea mai frumoasă femeie din România”. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: „Doar două ore, în weekend!”
MediCOOL
Remedii împotriva răului de mișcare. Cum îl poți trata
Spynews
Imaginile durerii de la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Familia lui, în lacrimi în timpul slujbei / VIDEO
DeParinti
Deshidratarea la copii: care sunt cauzele și ce simptome apar
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de păpădie. Efectele asupra sănătății organismului
HelloTaste
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
x