JOI, 01 FEBRUARIE 2018

Interviu cu Criss și Vlad. Iată care sunt planurile lor pentru acest an

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman, vedetele postului Happy Channel, au vorbit despre noul format al emisiunii ”PoveștiCOOL”, despre ce și-au propus pentru acest an, dar și ce fac atunci când nu filmează pentru Happy. 

În cele ce urmează, vă lăsăm să citiți prima parte a interviului cu Criss și Vlad pentru tvhappy.ro. În cea de-a doua parte, puteți afla cum a fost pentru ei să treacă de la cuplul frumos din ”O grămadă de caramele” și ”Când mama nu-i acasă”, la inocenții din ”Fructul Oprit”.

Bună, Criss, bună, Vlad! Cum a început 2018 pentru voi?

Criss & Vlad: Anul nou a început în forță. Filmăm pentru emisiunea “Povești Cool”, care va începe pe 3 februarie, la Happy Channel. Facem parte din proiectul “Fructul Oprit” și ne bucurăm să vedem cât de fericită este lumea, că se relansează usor, ușor ficțiunea românească.

Ați făcut o listă cu dorințe pentru acest an? Ce se regăsește pe ea?

Pe primul loc se află sănătatea. Dacă ești sănătos poți să îți atingi și celelalte dorințe de pe listă. Pe restul, le păstram secret ca să se împlinească!

În 2018, obiectivul vostru este să…

Să ne bucurăm de fiecare lucru pe care ni-l oferă viața!

Ce le pregătiți telespectatorilor Happy Channel în 2018? La ce să ne așteptăm de la “Don Apetit&co”? Dar de la “Povești Cool”?

Formatul emisiunii se schimbă. “Povești Cool” aduce povești clasice inspirate din filme, desene animate sau basme. Noi vom deveni personajele săptămânii. 

Ce noutăți apar?

Apar invitați noi, povești de viață noi și evenimente unice care vor bucura inimile noastre pe parcursul acestui an.

Atunci când nu filmați pentru Happy Channel…

…filmăm pentru Antena1. :)

COMENTARII

Duminică, o dramă de excepție, cu Eva Mendes și Keira Knightley, la Happy Channel

acum 2 zile

Petru duminică, de la ora 20.00, Happy Channel v-a pregătit filmul ”Aventura de-o noapte” (”Last Night”), o dramă de expepție în care Keira Knightley și Sam Worthington joacă un cuplu în care luptă cu ispitele.

Carmen Tănase și Cosmina Dobrotă, mărturisiri din culisele serialului “Fructul oprit”

acum 3 zile

Talentate și îndrăgite de public, Carmen Tănase și Cosmina Dobrotă pot fi urmărite, în fiecare miercuri, de la ora 20.00, în cel de-al doilea sezon al serialului “Fructul oprit”, la Antena 1.

Vlad Gherman, de la bebeluș, la adultul de astăzi. Un cadou emoționant din partea fanilor

acum 3 zile

Vlad Gherman a primit un nou cadou frumos și emoționant, totodată, din partea fanilor săi. Este vorba despre un colaj foto din patru imagini cu Vlad în diferite ipostaze, de la bebeluș de doar câteva luni, la adultul de astăzi. Plăcut impresionat, Vlad Gherman a publicat...

Iată care este numele complet al lui Vlad Gherman. Nepoțica lui l-a ”dat de gol”

acum 25 zile

Vlad Gherman, care prezintă emisiunea ”CulTOUR”, de la Happy Channel, și îl interpretează pe Ioan în serialul ”Fructul Oprit”, a dezvăluit care este numele lui complet. Într-o postare pe contul său de Instagram, Vlad a mărturisit că nepoțica sa,...

Andreas Petrescu, AZI, de la 17.30, la ”CulTOUR”: “Nu aş renunţa niciodată!”

acum 26 zile

Scenarist și actor, Andreas Petrescu este invitatul lui Criss şi Vlad, astăzi, la “CulTOUR”, unde va răspunde celor 61 de întrebări propuse de aceştia.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »