Criss și Vlad s-au apucat de curățenia de primăvară. Imagini incredibile din mansarda celor doi!

Publicat pe 09.04.2017 la 19:41 Actualizat pe 09.04.2017 la 20:08

Cei doi va pregatesc mari surprize pentru aceasta toamna!

Criss și Vlad, pe care i-ați văzut în primul iSerial realizat în România, "Când mama nu-i acasă", difuzat la Happy Channel, și care vă pregătesc noi surprize pentru această toamnă, s-au apucat de curățenia de primăvară. Cei doi și-au ținut fanii la curent și le-au oferit imagini din intimitatea lor!

Au dat startul curățeniei de primăvară! Protagoniștii primului iSerial românesc - "Când mama nu-i acasă", produs de Ruxandra Ion, s-au apucat serios de treabă!

Criss și Vlad și-au ținut fanii la curent, oferindu-le acestora imagini din locuința lor, pe site-ul weare1. ro.

"Deși a trecut o lună de când a început primăvara, abia acum putem să o simțim cu adevărat. Primăvara este fermecatoare și colorată iar vremea frumoasă de afară ne-a dat un chef de curațenie generală de primăvară.

Prin mansarda noastră sunt zeci, chiar sute de cărti citite pe care le-am uitat pe rafturi, zeci de obiecte de decor, albume foto și alte lucruri pe care praful și-a lăsat amprenta.

Curațenia a început abia după ce am cumparat câteva cutii de depozitare în care am aranjat frumos toate lucrurile. Înainte să începem curățenia ne-am gândit să facem și un filmuleț așa că…vizionare plăcuta și spor la curățenie! Să aveți o primăvară frumoasă!", le-au urat cei doi prezentatori Happy Channel tuturor.

Pe Criss și pe Vlad i-ați putut vedea în primul iSerial românesc "Când mama nu-i acasă", iar în curând cei doi vor reveni cu noi surprize.

Din această toamnă, la Happy Channel, va avea loc premiera unui nou serial românesc, o trilogie realizată în format clasic de televiziune, cu episoade de 90 minute comerciale, ce continuă povestea din iSerialul “Când mama nu-i acasă”.

Noul Happy Serial va aduce în casele şi inimile telespectatorilor multe personaje noi și o poveste desprinsă din realitate, din care nu vor lipsi drama, intriga, iubirea şi umorul, toate puse în scenă de actori dragi publicului din România.

Cei care nu au văzut sau vor să revadă “Când mama nu-i acasă", pot viziona cele 16 mini episoade pe canalul de Youtube Happy Channel.

iSerialul de la Happy Channel, produs de Ruxandra Ion, a cucerit publicul din România. Numărul total al vizionărilor pe Youtube însumează 2.196.939, cu o medie de 183.078 vizionari per episod. Cel mai vizionat episod a fost episodul 4, cu 215.229 vizionări. 42.3% dintre cei care au urmărit serialul au vârsta cuprinsă între 18 și 24 de ani, în timp ce 28.4% dintre utilizatori au vârsta cuprinsă între 13 și 17 ani. 67% dintre utilizatori au urmărit iSerial-ul de pe telefonul mobil. Cele 12 episoade ale iSerial-ului au strâns peste 1.000 de comentarii pe Youtube.

Vezi aici imagini din locuința lor!

În articolul

Criss și Vlad s-au apucat de curățenia de primăvară. Imagini incredibile din mansarda celor doi!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Nu te mai satură Dumnezeu! Te ia dracu!". Copilă de 13 ani, călcată în picioare de două adolescente, în Roman. Martorii, amuzați copios
a1.ro
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Care este singurul „moment de desfătare” al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul: „Asta e rutina!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x