MIERCURI, 10 IANUARIE 2018

Reacția Angelinei Jolie când legendara sa rivală, Jennifer Aniston, a urcat pe scena Globurilor de Aur: umilire pură!

 Reacția Angelinei Jolie când legendara sa rivală, Jennifer Aniston, a urcat pe scena la Globurile de Aur, a stârnit vâlvă la Hollywood.

Angie a umilit-o pe Aniston în fața tuturor spectatorilor celebrei ceremonii. Ce-i drept, întâlnirea dintre cele două a fost cea mai așteptată la cea de-a 75 a decernare a Globurilor de Aur, care a avut loc duminică, 7 Ianuarie.

Și chiar dacă mulți se așteptau ca cele două foste soții ale lui Brad Pitt să dea nas în nas pe covorul roșu, ele au trebuit să se suporte doar când fiecare a urcat pe scenă.

În timp ce toți o aplaudau pe Jennifer Aniston în momentul în care a urcat pe scenă pentru a prezenta o categorie a unui premiu, Angelina Jolie nu doar că nu a aplaudat deloc, ci a găsit de cuviință să își refacă rujul de pe buze, în semn de sfidare și umilire.

Reacția Angeline Jolie față de Jennifer Aniston a fost pe buzele tuturor și a făcut deliciul cârcotașilor din Cetatea Filmului.

COMENTARII

Semnificaţia culorilor- Ce simbolizează culoarea ta preferată

acum 12 zile

Culorile sunt pretutindeni, pe cer, în mare, în natură, pe tricoul tău. Acestea ocupă un loc foarte important în viaţa unui om. Identificăm unele lucruri printr -o culoare general valabilă, o regulă nescrisă a naturii, iarba e verde, norii sunt albi, soarele e galben,...

Top 5 cele mai frumoase cărți de dragoste

acum 25 zile

Niciodată nu ai prea multe cărți și chiar dacă au mai rămas în biblioteca ta câteva pe care încă nu le-ai citit, tot îți dorești unele noi. Se spune că trăiești atâtea vieți câte cărți citești, punându-te în pielea personajelor tale...

5 cărți de dezvoltare personală pe care trebuie să le citești

acum 27 zile

Perioada de izolare ne-a făcut să ne răscolim raftul cu cărți și apoi să facem ravagii pe rafturile librăriilor online, din dorința de a învăța lucruri noi. Cititul ne-a determinat să ne folosim timpul constructiv, reușind să terminăm cărțile demult începute....

Ce să porți la prima întâlnire? – 5 sfaturi

acum 28 zile

Prima impresie e greu de schimbat. Tocmai de aceea, la prima întâlnire trebuie să te asiguri că arăți impecabil. Pe lângă faptul că entuziasmul te va determina să îți alegi mai multe ținute, reușind cu greu să te decizi, este important să nu te alarmezi. Iată...

Cum menții un stil de viață sănătos: 4 sfaturi de pus în practică

acum 68 zile

Atunci când vine vorba despre un stil de viață sănătos și nutriție, există câțiva pași pe care îi poți urma pentru a te simți bine și, mai mult decât atât, pentru a preveni anumite probleme de sănătate. Și, cu toate că fiecare dintre noi își dorește să se simtă bine, poate fi complicat să știi ce reguli să urmezi și ce schimbări poți face.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »