MIERCURI, 10 IANUARIE 2018

Reacția Angelinei Jolie când legendara sa rivală, Jennifer Aniston, a urcat pe scena Globurilor de Aur: umilire pură!

 Reacția Angelinei Jolie când legendara sa rivală, Jennifer Aniston, a urcat pe scena la Globurile de Aur, a stârnit vâlvă la Hollywood.

Angie a umilit-o pe Aniston în fața tuturor spectatorilor celebrei ceremonii. Ce-i drept, întâlnirea dintre cele două a fost cea mai așteptată la cea de-a 75 a decernare a Globurilor de Aur, care a avut loc duminică, 7 Ianuarie.

Și chiar dacă mulți se așteptau ca cele două foste soții ale lui Brad Pitt să dea nas în nas pe covorul roșu, ele au trebuit să se suporte doar când fiecare a urcat pe scenă.

În timp ce toți o aplaudau pe Jennifer Aniston în momentul în care a urcat pe scenă pentru a prezenta o categorie a unui premiu, Angelina Jolie nu doar că nu a aplaudat deloc, ci a găsit de cuviință să își refacă rujul de pe buze, în semn de sfidare și umilire.

Reacția Angeline Jolie față de Jennifer Aniston a fost pe buzele tuturor și a făcut deliciul cârcotașilor din Cetatea Filmului.

COMENTARII

Reguli de bune maniere în întreaga lume

acum 14 zile

Normele de bune maniere nu sunt aceleași în toate colțurile lumii, deși sunt unele reguli de etichetă pe care orice persoană ar trebui sa le cunoască pentru a face o bună impresie.

Filmele momentului: 5 producții cinematografice românești de neratat în această toamnă

acum 16 zile

Prezentate și premiate la festivaluri internaționale, unele dintre cele mai așteptate lungmetraje românești pot fi văzute, în această perioadă, în sălile de cinema din București și din țară.

Căzile freestanding – ideale pentru o baie cu personalitate

acum 20 zile

De la o încăpere banală, simplă, minimalistă, baia poate fi transformată într-un spațiu elegant, confortabil și extrem de relaxant. Căzile freestanding și-au recăpătat admirația doar în ultimii ani, fiind din ce în ce mai căutate și apreciate.

Sporturi de weekend: 3 activități fizice de care te poți bucura la sfârșit de săptămână

acum 22 zile

Lasă deoparte toate treburile care nu sunt urgente sau încearcă să mai rezolvi din ele în timpul săptămânii și bucură-te din plin de weekend. Este momentul perfect pentru a ieși din casă și a petrece timp în mijlocul naturii bucurându-te de hobby-urile tale.

Garderoba capsula: ce este si cum o obtii

acum 32 zile

Iti explicam pe larg ce inseamna si mai ales ce presupune obtinerea unei garderobe de tip capsula, in functie de sezon.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »