MIERCURI, 21 IUNIE 2017

Pamela Anderson își deschide restaurant vegan în Saint-Tropez

Pamela Andreson, mare admiratoare a Coastei de Azur, are în plan deschiderea unui restaurant vegan sezonier în Saint-Tropez.

Localul va avea o capacitate de 250 de locuri și se va numi "La table du marché". Restaurantul va fi inaugurat pe 4 iulie pentru o perioadă de 50 de zile, iar cel care va pregăti meniul vegan va fi Chef-ul Christophe Leroy.

 Pamela Anderson, devenită celebră în serialul "Baywatch", se va afla la restaurant "zi de zi, pentru a primi VIP-urile".

Prietenă extrem de apropiată a fondatorului WikiLeaks, Julian Assange, refugiat la ambasada Ecuadorului din Londra, Pamela a lansat o invitație și președintelui francez Emmanuel Macron și soției sale, pentru a veni la local și a discuta despre cazul lui Assange.

"Vreau să vă întâlnesc pentru a discuta despre situația lui Julian", a scris pe site-ul fundației sale Pamela Anderson, care speră că Franța să îi poată acorda azil fondatorului WikiLeaks.

COMENTARII

Fii erou de acasă! Donează pentru a salva vieți! O inițiativă a trustului Intact Media Group

acum 60 zile

Lupta împotriva coronavirusului merge mai departe. Antena 1, Antena Stars, Happy Channel, ZU TV și Antena 3 se unesc în cel mai complex eveniment media. Trustul Intact organizează cel mai mare teledon virtual: “Români împreună”, duminică, 29 martie, de la 13:00.

Vremea de Paști 2018. Anunțul ANM este ÎNFRICOȘĂTOR. Meteorologii avertizează: „România se va afla...”

acum 792 zile

După surprizele meteorologice de la sfârșitul lunii februarie, românii se așteaptă la ce e mai rău în viitor. Cum anul acesta sărbătorile pascale vor fi la începutul lunii aprilie, șansele ca vremea să fie una frumoasă sunt destul de mici.

Dascălii din România vor beneficia de cursuri de învățare continuă

acum 812 zile

În sprijinul acestei responsabilități, Fundaţia Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României, împreună cu Fischer International, își propun să le creeze profesorilor români un cadru de evoluție profesională continuă prin intermediul campaniei "Liga Profesorilor Excepționali".

Atenție! Săptămâna viitoare sunt două mari sărbători cu curce roșie în calendar. Iată ce sfinți sărbătorim

acum 853 zile

Ce sfinți sărbătorim în aceste două zile? Iată ce scrie în calendarul ortodox 2018:

Joi este sărbătoare cu cruce în calendar. Iată ce sfânt sărbătorim pe 25 ianuarie

acum 854 zile

Pe 25 ianuarie 2018, in calendarul ortodox, este sarbatoare cu cruce neagra.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »