• JOI, 12 APRILIE 2018

  Hector Lopez, tenorul îndrăgostit de România. A învățat limba română și nu mai vrea să plece din țara noastră

  Hector Lopez s-a născut în orașul Tijuana, din statul mexican Baja. A studiat violoncelul, dar, pe la 22-23 de ani, a fost nevoit să își vândă instrumentul. 9 ani a colaborat cu Opera Națională din București, iar după o pauză, a revenit. Artistul a declarat că iubește România și că nu s-ar muta din țara noastră.

  După spectacolul „Don Carlos”, Hector Lopez a acordat un interviu emisiunii ”PoveștiCOOL”, difuzată de postul Happy Channel în fiecare sâmbătă și duminică, de la ora 15.30. Cum a ajuns de la violoncel, la tenor, ne-a povestit chiar Hector Lopez.

  ”Muzica a fost întotdeauna în viața mea, de când eram copil. Bunicul meu a fost dirijor. Muzica mexicană și intrumentele regionale erau mereu la noi”.

  După ce și-a vândut violoncelul, s-a ivit ocazia să ia lecții de canto, apoi a primit o ofertă de a continua studiile în afara Mexicului. A studiat în Franța, în Madrid.

  Cum a ajuns în România?

  Am fost recomandat directorului Operei de atunic, Ludovic Spiess, care a fost și profesorul meu. M-am bucurat, am venit cu mare bucurie”.

  Hector Lopez vorbește foarte bine limba română. Despre spectacolul ”Don Carlos”, dar și despre cum a ajuns să vorbească atât de bine limba română, în interviul de mai jos.

  COMENTARII

  Smiley, la Happy Channel: „Nu am zile obișnuite”

  acum 5 ore

  Emisiunea ”PoveștiCOOL”, difuzată de postul Happy Channel sâmbăta și duminica, de la 14.30, ți-l aduce pe Smiley, într-un interviu de excepție.

  Paste de casă. La ”Don Apetit & CO” ai o rețetă de pomodorini, preparatul fără ingrediente și cantități fixe

  acum 5 ore

  Chef Victor Nemeș este invitatul lui Vlad Gherman la ”Don Apetit & CO”, din cadrul emisiunii ”PoveștiCOOL”, difuzată de Happy Channel în fiecare sâmbătă și duminică, de la ora 14.30.

  Duminică, 15 iulie, la ”CineCOOL” vine actrița Rodica Lazăr

  acum 12 zile

  Cum a ajuns Rodica Lazăr la actorie, care este povestea sa, aflați duminică, 15 iulie, de la ora 14.30, la Happy Channel, la ”CineCOOL”.

  Sâmbătă, 14 iulie, emisiunea ”PoveștiCOOL” îți aduce distracție pentru întreaga familie

  acum 12 zile

  Ce spune medicul stomatolog despre prevenire, aflați sâmbătă, 14 iule, de la ora 14.30, numai la emisiunea „PoveștiCOOL”, de la Happy Channel.

  Ioana Pavelescu, la ”CineCOOL”: ”Am filmat șase ore, la -35 de grade și mi-a turnat sânge de la abator... Sergiu Nicolaescu nu folosea sânge fals”

  acum 12 zile

  Cum rolul din „Osânda” a fost cel care i-a adus recunoaștere, Irina Margareta Nistor a dorit să afle de la Ioana Pavelescu mai multe povește despre realizarea acestui film, ce poartă semnătura inconfundabilului Sergiu Nicolaescu.

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  DivaHair

  divahair.ro


  Top stiri
  PoveștiCOOL
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Don Apetit&Co! Sâmbăta, de la ora 15.30
  Citește mai mult... »