• JOI, 12 APRILIE 2018

  Hector Lopez, tenorul îndrăgostit de România. A învățat limba română și nu mai vrea să plece din țara noastră

  Hector Lopez s-a născut în orașul Tijuana, din statul mexican Baja. A studiat violoncelul, dar, pe la 22-23 de ani, a fost nevoit să își vândă instrumentul. 9 ani a colaborat cu Opera Națională din București, iar după o pauză, a revenit. Artistul a declarat că iubește România și că nu s-ar muta din țara noastră.

  După spectacolul „Don Carlos”, Hector Lopez a acordat un interviu emisiunii ”PoveștiCOOL”, difuzată de postul Happy Channel în fiecare sâmbătă și duminică, de la ora 15.30. Cum a ajuns de la violoncel, la tenor, ne-a povestit chiar Hector Lopez.

  ”Muzica a fost întotdeauna în viața mea, de când eram copil. Bunicul meu a fost dirijor. Muzica mexicană și intrumentele regionale erau mereu la noi”.

  După ce și-a vândut violoncelul, s-a ivit ocazia să ia lecții de canto, apoi a primit o ofertă de a continua studiile în afara Mexicului. A studiat în Franța, în Madrid.

  Cum a ajuns în România?

  Am fost recomandat directorului Operei de atunic, Ludovic Spiess, care a fost și profesorul meu. M-am bucurat, am venit cu mare bucurie”.

  Hector Lopez vorbește foarte bine limba română. Despre spectacolul ”Don Carlos”, dar și despre cum a ajuns să vorbească atât de bine limba română, în interviul de mai jos.

  COMENTARII

  Moment inedit cu Vlad Gherman, la emisiunea ”PoveștiCOOL”. Cine i-a furat șosetele?

  acum 3 ore

  Vlad Gherman a venit supărat foc la emisiunea ”PoveștiCOOL”, difuzată de postul Happy Channel în fiecare sâmbătă și duminică, de la ora 15.30 (în reluare luni-vineri, de la ora 15.30, și luni-joi, de la miezul nopții).

  Ați auzit despre ființele care mănâncă șosete? Vlad Gherman vă face cunoștință cu aceste... personaje

  acum 21 ore

  Vlad a vorbit la emisiunea ”PoveștiCOOL”, difuzată de postul Happy Channel în fiecare sâmbătă și duminică, de la ora 15.30 (în reluare luni-vineri, 15.30 și luni-joi, de la miezul nopții) despre... ”mâncătorii de șosete”.

  Ce filme puteți vedea în cinematografe? Iată una dintre premierele lunii mai

  acum 21 ore

  Ce filme puteți vedea în cinematografe? La emisiunea ”PoveștiCOOL”, Cristina Ciobănașu vă prezintă una dintre premierele lunii mai de pe marele ecran. Este vorba despre comedia ”I feel pretty” (tradus ”Hai că sunt de belea!”).

  23 aprilie, zi importantă pentru Turcia. La ”PoveștiCOOL” poți afla ce semnifică această zi

  acum 1 zile

   Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman au dedicat Turciei această ediție a emisiunii ”PoveștiCOOL”, emisiune difuzată de postul Happy Channel înfiecare sâmbătă și duminică, de la ora 15.30 și în reluare de luni până vineri, de la 15.30 și de...

  Învață să gătești bucate turcești chiar de la bucătarul ambasadorului Turciei în România

  acum 2 zile

  În cadrul emisiunii "Povești COOL", Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman propun o incursiune în universul Turciei, la Centrul Cultural Yunus Emre.

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Observator.TV


  Top stiri
  PoveștiCOOL
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Don Apetit&Co! Sâmbătă și duminică, de la ora 12.30
  Citește mai mult... »