• JOI, 14 DECEMBRIE 2017

  Maratonul filmelor de Crăciun: Criss și Vlad vă prezintă două comedii spumoase

  La emisiunea ”Happy Night”, Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman continuă să vă prezinte producțiile pe care le puteți urmări la Happy Channel în această perioadă, în cadrul maratonului filmelor de Crăciun.

  Duminică, 17 decembrie, de la ora 18.00, fiți martorii unui sărut neobișnuit…. Micuțul Justin trage cu ochiul în camera părinților și o vede pe mama lui în ipostaze tandre cu nimeni altul decât Moș Crăciun. Copilul este convins că motivul certurilor din familia sa este faptul că mama lui l-a pupat pe Moş Crăciun și încearcă să se răzbune pe acesta. Cum se termină acest ”război”, aflați pe 17 decembrie, de la 18.00, în ”Mama l-a pupat pe Moș Crăciun”.


  Și tot duminică, de la ora 22.00, aveți întâlnire cu frumoasa Denise Richards, în comedia romantică ”Reuniune de Crăciun”. Amy, o femeie de afaceri de succes, are parte, de Crăciun, de o surpriză de proporții. Este vorba despre o moștenire lăsată de o mătușă pe care nu o mai văzuse de multă vreme. Femeia i-a lăsat jumătate din acțiunile unei cofetării. Surpriza cea mare este că, prin testamentul ei, mătușa a lăsat cealaltă jumătate lui Jack, numeni altul decât iubitul din tinerețe al lui Amy. Cum vor reacționa cei doi?
  Un film cu Denise Richards, Patrick Muldoon, Catherine Hicks.

  Mai multe detalii despre cele două filme aflați din clipul de mai jos.

  COMENTARII

  Pasiunea din copilărie a marelui actor Vlad Rădescu: ”Mergem la gară să simt mirosul cărbunelui”

  acum 1 zile

  Vlad Rădescu este invitatul Irinei Margareta Nistor la ”CineCOOL”, rubrică din cadrul emisiunii ”PoveștiCOOL”, difuzată de postul Happy Channel în fiecare sâmbătă și duminică, de la ora 15.30.

  Vlad Rădescu: ”O experiență deosebită a fost cea din telenovele”

  acum 1 zile

  Invitat de Irina Margareta Nistor să spună care dintre filmele lui i-a fost cel mai drag, de care dintre ele vorbește mereu cu pasiune, Vlad Rădescu a oferit un răspuns surprinzător.

  Despre marele actor Vlad Rădescu, la ”PoveștiCOOL”

  acum 1 zile

  La emisiunea ”PoveștiCOOL”, Criss și Vlad vi-l prezintă pe marele actor Vlad Rădescu. Este remarcat de regizorul Gheorghe Vitanidis, încă din primul an de facultate care-i încredinţează rolul principal în filmul " Ciprian Porumbescu ",...

  Moment inedit cu Vlad Gherman, la emisiunea ”PoveștiCOOL”. Cine i-a furat șosetele?

  acum 1 zile

  Vlad Gherman a venit supărat foc la emisiunea ”PoveștiCOOL”, difuzată de postul Happy Channel în fiecare sâmbătă și duminică, de la ora 15.30 (în reluare luni-vineri, de la ora 15.30, și luni-joi, de la miezul nopții).

  Ați auzit despre ființele care mănâncă șosete? Vlad Gherman vă face cunoștință cu aceste... personaje

  acum 2 zile

  Vlad a vorbit la emisiunea ”PoveștiCOOL”, difuzată de postul Happy Channel în fiecare sâmbătă și duminică, de la ora 15.30 (în reluare luni-vineri, 15.30 și luni-joi, de la miezul nopții) despre... ”mâncătorii de șosete”.

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Observator.TV


  Top stiri
  PoveștiCOOL
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Don Apetit&Co! Sâmbătă și duminică, de la ora 12.30
  Citește mai mult... »