MARTI, 01 OCTOMBRIE 2013

Mugur Ciuvică: Domnii de la DNA aveau de îndeplinit o sarcină politică

"Acolo i-a dus imaginaţia pe domnii de la DNA, care aveau de îndeplinit o sarcină politică. Ei au ordin să îi bage la puşcărie pe adversarii lui Traian Băsescu", este de părere preşedintele Grupului de Investigaţii Politice (GIP), Mugur Ciuvică.

COMENTARII

Ion Cristoiu: Guvernul Orban pică!

acum 2 zile

Ion Cristoiu a făcut o analiză politică, vineri seară, la Antena 3. Potrivit jurnalistului, Ludovic Orban nu va rămâne premier.

Drum de coşmar cu trenul, oameni lăsaţi în frig

acum 2 zile

Călători lăsaţi în frig, uşi de tren care nu se mai deschid sau garnituri feroviare care nu reuşesc să mai plece de pe loc. Asta au descoperit reporterii Antena 3 când au călătorit cu trenul navetiştilor, de la Mogoşoaia la Gara de Nord. Ce alte probleme întâmpină oamenii pe...

Maşina avocatei lui Bebino, vandalizată

acum 2 zile

”Trăim într-o țară în care lumea își permite să te amenințe. Pe vremea Alinei Bica te amenința DNA cu pușcăria, acum te amenință interlopii'', a spus avocata Laura Vicol.

Gheorghe Dincă, huiduit şi înjurat la Tribunalul Olt

acum 2 zile

Gheorghe Dincă a fost huiduit şi înjurat de mulţimea adunată în faţa Tribunalului Olt. Înăuntru, el le-a cerut judecătorilor să-l elibereze şi să-l plaseze în arest la domiciliu. Cu alte cuvinte, voia să se întoarcă în casa ororilor. Instanţa i-a respins, însă, solicitarea....

Guvernul anulează planurile pentru două autostrăzi

acum 3 zile

Guvernul mai dă o lovitură: planul PSD privind autostrăzile Comarnic - Braşov şi Iaşi - Târgu Neamţ va fi anulat! Noul executiv renunţă la ideea de a mai construi şoselele de mare viteză prin parteneriat public privat.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »