JOI, 18 IULIE 2019

Alexandru Pădureanu, fiul Corneliei Catanga, despre starea de sănătate a artistei! "Mama este bine. Nu şi-a pierdut vederea. Sunt zvonuri neadevărate"

Fiul artistei Cornelia Catanga, Alexandru Pădureanu a vorbit în exclusivitate pentru "Agenţia VIP" despre starea de sănătate a mamei sale şi nu a ezitat să-i critice pe "aşa-zişii prietenii" ai mamei sale, dar şi pe cei care lansează zvonuri neadevărate.

COMENTARII

Agentia Vip. Sexy Fachira, demonstrație în flăcări

acum 3 ore

Provocarea care dă panică vedetelor face o nouă victimă! Bomba sexy care arde la propriu ghiceşte gustările diabolice pregătite de Agenţii VIP! Dă bir cu fugiţii sau duce la capăt proba teribilă!

Agenția Vip. Artistul infidel, prins la mijloc între amanta însărcinată şi soţia furioasă

acum 3 ore

Nevasta înşelată, decizie şoc! Este hotărâtă să bage divorţ după ce soţul a continuat să o mintă! Dansatoarea care i-a furat minţile răbufneşte! Scandalul continuă în telenovela momentului.

Agentia Vip. Rita Mureșan, vacanță exotică în plin focar de coronavirus!

acum 3 ore

Rita Mureşan, vacanţă exotică în plin focar de coronavirus! Fosta creatoare de modă şi-a îndeplinit cea mai mare dorinţă şi ne povesteşte peripeţiile prin care a trecut în China.

Agenția Vip. Transformarea lui Nelly Năstase, fostul model al Zinei Dumitrescu, după plecarea din România

acum 1 zile

Nelly Năstase, fostul model al Zinei Dumitrescu, apariţie incendiară, în direct din America, de la unul dintre cele mai importante eveniment de fashion din lume! Vezi transformarea celebrului manechin după plecarea din România.

Agenția Vip. Singura femeie ventriloc din România, demonstrație inedită: Am învățat toate aceste lucruri de pe internet

acum 1 zile

Singura femeie ventriloc din România, demonstraţie inedită, în direct! Reuşeşte să vorbească fără să-şi mişte buzele şi face show cu ajutorul păpuşilor cărora le dă viaţă.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »