Previziuni pentru 2015! Află ce îți rezervă anul viitor în funcție de zodie! Astăzi leu!

Publicat pe 18.12.2014 la 08:41 Actualizat pe 19.12.2014 la 10:43

Află ce îți rezervă astrele pentru anul care vine!

Află ce îți rezervă astrele pentru anul care vine!

Predispoziții generale
Este un an foarte important, deoarece schimbările intervenite pe parcursul lui vor avea efecte pe șase sau chiar doisprezece ani de acum încolo. Planeta Jupiter, aflată în Semnul tău zodiacal până la mijlocul lunii august, te ajută să îți reconstruiești personalitatea, să te înțelegi mai bine cu tine însuți, să îți găsești locul, situațiile și oamenii potriviți.

Relațiile tale se vor modifica pentru că tu la rândul tău îți schimbi comportamentul, atitudinea, dar și nevoile. Experiența de viață acumulată își va spune cuvântul, așa încât bine ar fi să îți acorzi momente de răgaz și să faci un bilanț al evenimentelor importante trăite până la nivelul acestui an.

De reținut că tu îți ești cel mai bun prieten, sfătuitor, critic, dar și cel mai înverșunat dușman. Abordează viața și provocările ei de pe poziții noi, învață de la personajele importante ale omenirii și în permanență lărgește-ți orizontul cunoașterii. Foarte important este momentul 28 septembrie, când se formează o eclipsă totală de Lună în Semnul Berbecului, oferindu-ți punți noi de legătură cu spiritualitatea.

Sănătatea este vulnerabilă până în luna octombrie, de aceea îngrijește-te în permanență. Faptul că Pluto stă bine instalat în segmentul sănătății înseamnă că în orice moment te poate sancționa la acest capitol, dacă gafezi cumva în gândire, atitudine, vorbe, fapte. Se recomandă prudență, stil de viață sănătos și potrivit ție, informarea corectă asupra stării sănătății tale generale. Aranjează-ți programul zilnic, astfel încât să alternezi orele de odihnă cu cele de muncă. Vacanțele în natură, departe de zumzetul orașului, compania celor dragi sau a unui animal de casă, îți sunt de mare folos.

Cele patru eclipse care vor avea loc în 2015, pe axele Pești-Fecioară și Balanță-Berbec, îți vor crea efecte în plan financiar și în relațiile cu persoanele din anturajul apropiat. Activitățile intelectuale, cele de predare-învățare-evaluare sunt alte teme importante oferite de eclipsele anului.

Citește horoscopul dragostei și carierei AICI

FECIOARĂ http://goo.gl/JrHDpo

Vezi AICI și zodiile BERBEC și TAUR http://goo.gl/rECHQH

GEMENI http://goo.gl/gQtlqT

RAC http://goo.gl/9xb5F7

În articolul

Previziuni pentru 2015! Află ce îți rezervă anul viitor în funcție de zodie! Astăzi leu!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Destinaţia de poveste din România, râvnită de Paşte. Cazările sunt aproape epuizate, deşi un sejur ajunge până la 3.500 de lei
a1.ro
La mulți ani de Florii! Cele mai frumoase mesaje și felicitări pentru sărbătoriți
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
„Prințișorul Craiovei”, mărturisiri teribile despre adevărata dramă din familia lui: „Am trăit cu 50 de euro pe săptămână!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x