Previziuni pentru 2015! Află ce îți rezervă anul viitor în funcție de zodie! Astăzi vărsător și pești!

Publicat pe 26.12.2014 la 09:19 Actualizat pe 26.12.2014 la 09:23

Află ce îți rezervă astrele în anul viitor!

Află ce îți rezervă astrele în anul viitor!

Vărsător - Chestiunea fundamentală rămâne modificarea mentalului profund. Componenta mentală este mult activată, însă pot fi perioade, de-a lungul acestui an, în care să beneficiezi de liniște sufletească, pace mentală și un soi de înțelepciune în fața vieții.

Natura fixă a Semnului tău zodiacal este foarte greu de urnit din situații, concepții sau planuri de viață perimate. Chiar dacă îți dai seama că trebuie să faci schimbări, tot rămâi ancorat în cutume vechi. De aceea tranzitele astrale insistă perioade lungi de timp pe mentalul tău, pentru a modifica ceea ce a rămas prins în aspecte dăunătoare evoluției tale.

Citește continuarea AICI

Pești - An important pentru tine, deoarece chiar în Semnul tău zodiacal se produce prima eclipsă parțială de Soare, în preajma datei de 20 martie. După ce lunile ianuarie și februarie îți aduc multă energie, chef de a te ocupa de cât mai multe treburi, ba te implici pe neaștepate și în ale altora, momentul producerii eclipsei îți oferă răgazul și puterea de a te gândi pe îndelete la sensul vieții tale. Este bine să te oprești din vâltoarea vieții și să îți selectezi prioritățile.

Foarte important este și faptul că se ușurează segmentul mental, în special mentalul superior, profund, deoarece Saturn își mută arsenalul în domeniul profesional. Totuși, în perioada 14 iunie – 13 septembrie va mai zăbovi în acest segment al gândirii și comunicării, trasând tușa finală. Probabil că mai trebuie să asimilezi unele valori morale, spirituale sau să mai lucrezi puțin la rafinarea sufletului tău.

Citește continuarea AICI

În articolul

Previziuni pentru 2015! Află ce îți rezervă anul viitor în funcție de zodie! Astăzi vărsător și pești!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
O fetiță din SUA le-a spus părinților că are un monstru în cameră. Ce au descoperit apoi i-a șocat: "Părea că e sânge pe pereții roz ai fiicei mele"
a1.ro
Ce mai face și cum arată acum fosta ispită masculină de la Insula Iubirii, Sorin. S-a căsătorit și pare mai fericit ca niciodată
HelloTaste.ro
7 rețete cu pește de Florii. Cele mai bune preparate pe care poți să le pui pe masă
Catine
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Sumă uriașă pe care o câștigă zilnic “Pescobar”! A fost dat de gol, după ce a deschis un nou restaurant: „Nu-l bate nimeni!”
MediCOOL
Ce este stomatologia estetică. Cum poți îmbunătăți aspectul danturii
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cea mai bună tehnică de adormire a copilului. Cum poți să-i oferi un somn de calitate
MediCOOL
Efectele sedentarismului sunt mai grave decât ai crede. Ce se întâmplă când stai 8 ore pe scaun
HelloTaste
Gem de rubarbă. Rețeta unui gem cu gust dulce-acrișor
x