VINERI, 11 IANUARIE 2019

Protagoniștii din ”Fructul oprit” au fost desenați cu atâta talent de fanii serialului. Iată câteva desene frumoase cu cei patru

 Ana și Ioan, Sonia și Alex formează două dintre cele mai iubite cupluri din serialul românesc ”Fructul Oprit”, produs de Ruxandra Ion și difuzat de Antena 1. Fanii celor patru personaje urmăresc cu sufletul la gură poveștile lor și își exprimă dragostea pentru ei prim mesaje pe paginile oficiale de Instagram și de Facebook ale serialului ”Fructul Oprit”, dar și prin colaje foto sau prin desene.

Doi dintre fanii serialului au realizat desene cu actorii care le dau viață personajelor interpretate de Cristina Ciobănașu (Ana), Vlad Gherman (Ioan), Michaela Prosan (Sonia) și Petru Păun (Alex). Impresionați de acestea, actorii au postat și ei pe conturile lor de pe rețelele de socializare desenele primite de la fani. Cum arată acestea, puteți urmări în galeria foto alăturată.

Serialul ”Fructul Oprit” se difuzează la Antena 1 în fiecare miercuri, de la ora 20.00.

COMENTARII

Cum a ajuns Lavazza sa fie un brand de cafea de prestigiu?

acum 9 zile

Povestea brand-ului de cafea Lavazza a inceput, ca orice alta afacere, sub forma unui mic magazin din orasul Turin din Italia.

Shakira în concert pe marele ecran în Noiembrie la Happy Cinema

acum 12 zile

În luna Noiembrie, Happy Cinema prezintă difuzarea unui concert de excepție al unuia dintre cei mai îndrăgiți artiști ai tuturor timpurilor – Shakira.

În noul sezon ”Asia Express”, vedetele vor fi supuse testelor în Filipine și în Taiwan

acum 13 zile

România este prima țară care va porni în aventura Asia Express pe ruta Filipine – Taiwan.

Dan Bittman prezintă ”Antitalent”, cel mai nou show de umor de la Antena 1

acum 13 zile

Dan Bittman este prezentatorul celui mai nou show de umor de la Antena 1, Antitalent, emisiune ce va avea premiera în curând.

Cadouri potrivite pentru orice ocazie pe 3Gifts.ro

acum 17 zile

Oferirea cadourilor în ziua de astăzi reprezintă pentru majoritatea persoanelor o provocare. Acest lucru este condiționat de timpul limitat cu care ne luăm la întrecere în fiecare zi.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »