Happy People
Vlad Gherman își sărbătorește ziua de naștere. Cum s-a pregătit prezentatorul emisiunii CulTour pentru eveniment

Publicat pe 16.02.2021 la 10:22. Actualizat pe 16.02.2021 la 10:38

Prezentatorul emisiunii CulTour pare să se simtă mai bine după dureroasa despărțire de partenera sa, Cristina Ciobănașu. Tânărul își păstrează zâmbetul pe buze și atitudinea optimistă, mai ales că astăzi este o ocazie foarte specială. Vlad Gherman își sărbătorește ziua de naștere, care a început cum nu se putea mai bine.

Vlad Gherman împlinește 28 de ani

Happy Channel

Cu siguranță, nu va fi o aniversare ușoară, anul acesta, pentru carismaticul actor și prezentator. După 9 ani petrecuți alături de persoana iubită, care îi este și parteneră de scenă, relația s-a încheiat cu multe suspine în urmă cu mai puțin de o lună.

Așadar, Vlad Gherman împlinește vârsta de 28 de ani, în calitate de burlac. A lăsat să se vad clar faptul că nu îi este deloc ușor, dar viața trebuie să meargă înainte. Fostul membru Lala Band și interpretul personajului Cătălin din serialul „Adela” se bucură acum de toată dragostea fanilor săi, a familiei și prietenilor.

Încă de la primele ore ale dimineții, el a ținut să mulțumească din suflet acelor oameni care s-au gândit la el și i-au transmis deja sute de mesaje.

„A zis cineva 28? Vă mulțumesc pentru sutele de mesaje primite până la ora asta #my #birthday #28”, a scris Vlad Gherman pe pagina sa de Instagram.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de (@vladgherman_oficial)

Mai mult decât atât, se pare că reușeșete să meargă pe principiul: o nouă vârstă, un nou început. Chiar cu ocazia zilei sale de naștere, actorul a reușit să facă o schimbare majoră în viața lui.

Cum își sărbătorește ziua de naștere Vlad Gherman

Recent, după ce el și fosta sa logodnică, Cristina Ciobănașu au anunțat că nu mai formează un cuplu, cei doi au dat și primul interviu exclusiv despre despărțire, în cadrul emisiunii CulTour. La vremea respectivă, Vlad Gherman a declarat că ei nu mai locuiesc împreună, el fiind cel care a s-a mutat. Spunea că stă pe la sora lui și că este în căutare de chirie.

Ei bine, se pare că fix înainte de ziua sa de naștere, lucrurile s-au aranjat foarte bine. Sărbătoritul zilei are un nou apartament, numai pentru el. Deocamdată locuința este în curs de amenajate, însă târărul le-a promis fanilor un vlog special, de îndată ce va fi gata.

Cât despre eveniment, actorul s-a pregătit cum se cuvine. A postat imagini cu două coșuri de cumpărături, dintre care unul plin până la refuz.

Printre cele achiziționate se puteau observa produse strict necesare pentru casă, dar ne gândim că este foarte probabil ca el să organizeze o mare petrecere. Acum, motive sunt chiar două: își sărbătorește ziua se naștere și s-a mutat la casă nouă.

„Sunt în nou meu apartament, nu vreau să vi-l arăt pentru că o să fac un vlog. Am filmat o grămadă și o să mă apuc să îl și montez, dar vreau să vă spun că de ziua mea o să dorm în noul meu pat, în noul meu apartament și sunt extrem de fericit. Vă pup vă iubesc și vă mulțumesc, pentru absolut tot ce faceți pentru mine, aveți grijă de voi!”, le-a transmis Vlad Gherman fanilor săi.

Citește și:
În articolul

Vlad Gherman își sărbătorește ziua de naștere

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp