Cautare: 1395 rezultate dupa tagul "artist"

Neatza cu Răzvan și Dani. Mario Joy lansează videoclipul noului single Alone, compus integral de artist

acum 20 zile

Anul 2020 înseamnă pentru Mario Joy împlinerea a cinci ani de la înființarea proiectului, perioadă în care a lansat două albume.

Jimmy Dub, unul dintre cei mai cool tătici din showbiz, a schimbat scutece, în direct!

acum 22 zile

Jimmy Dub a devenit de curând tătic, iar la Agenţia VIP a fost supus la cea mai grea probă! A schimbat scutece şi a pregătit biberonul, în direct! Cum se descurcă artistul în noua postură

Matteo a devenit tătic şi a asistat la naşterea primului copil!

acum 22 zile

Artistul român care a devenit idolul chinezilor a asistat la naşterea primului său copil. Matteo a devenit tătic şi vorbeşte la Răi da buni despre cea mai frumoasă zi din viaţa lui!

Star News. Culiţă Sterp, probleme cu Poliţia în miez de noapte. Artistul a fost oprit de oamenii legii tocmai în Ungaria

acum 22 zile

Aflat în Ungaria pentru a onora nişte spectacole, artistul a avut parte de un moment neplăcut. Culiţă Sterp a fost oprit de oamenii legii, dar nu a dat detalii despre motivul pentru care a fost tras pe dreapta, însă, a ţinut să le arate fanilor ce păţanie a avut. Ba mai mult, Culiţă...

Neatza cu Răzvan și Dani. Nelu Ploieșteanu, artistul cu 34 de albume: Nu am repetat niciun cântec de pe un cd pe altul

acum 22 zile

Nelu Ploieșteanu este unul dintre cei mai iubiți interpreți de muzică lăutărească din România. Artistul a început să cânte în adolescență, în satul său natal, Ciorani, din județul Prahova.

Star News. Vali Vijelie s-a botezat la 49 de ani

acum 23 zile

La 49 de ani, Vali Vijelie s-a botezat! Antena Stars are imagini spectaculoase din timpul ceremoniei. Nu a fost singur ci însoţit de familie, dar şi de un alt artist celebru din România.

Magitot, artistul care îmbină într-un mod unic magia cu actoria, număr senzațional la Neatza cu Răzvan și Dani

acum 23 zile

Magitot este profesor de actorie și magie, actor, magician, prezentator și un entertainer complet.

Star News. Cum se menține tânăr Ştefan Bănică

acum 24 zile

Ştefan Bănică pare că a găsit reţeta tinereţii fără bătrâneţe. Marele artist este mereu într-o formă de zile mari. Cum reuşeşte acest lucru, dar şi de la ce regulă nu se abate niciodată.

Nicoleta Nucă s-a dezlănţuit într-o cafenea de fiţe!

acum 27 zile

Cântăreaţa a simţit nevoia să se relaxeze alături de cele mai bune prietene, aşa că nu a stat mult pe gânduri şi a mers cu fetele la o cafenea de fiţe. Acolo, Nicoleta şi amicele sale au stat aproximativ o oră, timp în care distracţia a fost la ea acasă! Îmbrăcată lejer, casual...

Răi da buni. Sonny Flame, artistul cu cea mai sexy soție: Aș minți să spun că nu sunt gelos

acum 28 zile

Cu ten ciocolatiu, forme apetisante şi buze perfecte, soţia lui Sonny Flame ar suci minţile oricărui bărbat! Vedeți cum face faţă concurenţei, dar şi cât de gelos e artistul! Dar asta nu e tot! fetiţa lui îi calcă pe urme soţiei şi are o nouă pasiune de adulţi!

Boala de care suferă îi dă mari bătăi de cap lui What's Up

acum 29 zile

What's Up trece prin momente cumplite, din cauza bolii de care suferă. Are dureri insuportabile, care îi îngreunează orice mişcare. Cea mai importantă femeie din viaţa lui a fost cea care i-a sărit artistului în ajutor.

Star News. What's Up, momente delicate din cauza bolii. A ajuns să nu mai poată sta în picioare

acum 30 zile

What's Up trece prin momente cumplite, din cauza bolii de care suferă. Are dureri greu de suportat, care îi îngreunează orice mişcare. Cea mai importantă femeie din viaţa lui a fost cea care i-a sărit artistului în ajutor.

Claudia Pătrăşcanu, mesaj dur la adresa lui Gabi Bădălău

acum 30 zile

Cântăreața Claudia Pătrășcanu a transmis un mesaj dur la adresa fostului său partener de viață, Gabi Bădălău.

Cum arăta Vlăduţa Lupău când a intrat în showbiz

acum 30 zile

Vlăduța Lupău este una dintre cele mai frumoase interprete de muzică populară din România. Și pe lângă faptul că arată senzațional, are și o voce foarte apreciată, datorită căreia a avut o ascensiune bruscă... Am putea spune că a cunoscut succesul peste noapte. Iar odată cu...

Ralflo, gest extrem pentru mama lui! Cu ce a emoţionat-o cântăreţul pe femeia care i-a dat viaţă

acum 34 zile

Unul dintre cei mai sensibili artişti de la noi, gest extrem pentru mama lui! Îi despart peste două mii de kilometri, se văd foarte rar, iar atunci când se întâlnesc, curg râuri de lacrimi! Cu ce a emoţionat-o cântăreţul pe femeia care i-a dat viaţă şi l-a crescut fără tată

Neatza cu Răzvan și Dani. Bogdan Olteanu, artistul care realizează picturi glitter cu cele mai mari vedete: Talentul îmi hrănește imaginația, curiozitatea și setea de cunoaștere

acum 35 zile

Bogdan Olteanu este un artist cu un talent cu totul special. Acesta realizează picturi glitter cu cele mai mari vedete din lumea muzicii, a filmului și a sportului.

Star Matinal. Picanterii din căsnicia lui Sonny Flame. Cum se descurcă artistul în rolul de tătic

acum 35 zile

Sonny Flame este unul dintre cei mai norocoşi artişti şi are acasă una dintre cele mai frumoase femei. Dar nici el nu stă rău, căci arată mereu ţiplă. Cât trage Sonny Flame la sală şi ce alimente consumă pentru pătrăţelele perfecte.

Răi da Buni. Asu are o nouă afacere. Din ce bussines are de gând să se îmbogăţească artistul

acum 40 zile

Asu nu se lasă de muzică să servească pe la mese, dar are o nouă afacere. Din ce bussines are de gând să se îmbogăţească artistul.

Acces Direct. Mircea Cazan, îndrăgitul artist, viața după 150 de kilograme: Sunt fericit că am slăbit!

acum 40 zile

Poartă parfumul Greciei în casa şi în vocea sa. A călătorit peste 12 ani în toate colţurile lumii, unde a făcut performanţă în sport, apoi cu buzuckyul său legendar, alături de Ţăndărică, Gheorghe Zamfir şi alţi mari artişti. Mircea Cazan, celebrul cântăreţ de la malul...

Acces Direct. Tzancă Uraganu riscă să ajungă după gratii? Faimosul manelist a intrat în vizorul poliţiei! Iar acuzaţiile sunt crunte!

acum 40 zile

Ţancă Uraganu riscă să ajungă după gratii? Este un manelist celebru, iar piesele lui sunt ascultate de zeci de milioane de români. Cu toate acestea, Ţancă Uraganu are parte şi de ghinioane. Artistul a fost prins de poliţişti, la volanul unei maşini de lux fără asigurarea oglibatorie.

1
2
3
4
5
»