Cautare: 1398 rezultate dupa tagul "artist"

Star Matinal. Shift, povestea necenzurată de viață

acum 112 zile

Dezvăluiri în exclusivitate din viaţa lui Shift, cântărețul care compune hit uri pe bandă rulantă pentru artistele momentului.

Fiul lui Leo Iorga, declarații sfâșietoare de la căpătâiul tatălui: "L-am lăsat să doarmă liniștit"

acum 112 zile

Familia lui Leo Iorga este împietrită de durere. Cel care le-a fost alături o viață întreagă, cel care a încâtat milioane de români s-a stins din viață la vârsta de 54 de ani. Leo Iorga a pierdut lupta cu viața dupa opt ani de suferință. Fiul artistului a povestit pentru Antena...

Star News. Soţia lui Leo Iorga, mărturii cutremurătoare. Ce s-a întâmplat cu puţin timp înainte să moară artistul

acum 114 zile

Soţia lui Leo Iorga face mărturii cutremurătoare. Ce s-a întâmplat cu puţin timp înainte să moară artistul, dar şi unde va fi depus sicriul cu trupul neînsufleţit al lui Leo Iorga.

Star News. A murit Leo Iorga. Ce reacție a avut fiul artistului

acum 115 zile

Informaţii de ultimă oră despre moartea lui Leo Iorga. Ce s-a întâmplat cu Leo Iorga în ultimele clipe de viaţă.

Star News. A murit Leo Iorga. Ce s-a întâmplat cu artistul în ultimele clipe de viaţă

acum 115 zile

Scene sfâşietoare la moartea lui Leo Iorga! Artistul a încetat din viaţă, în această dimineaţă, după ani în care a luptat neînfricat, cu o boală gravă! Ce s-a întâmplat cu Leo Iorga în ultimele clipe de viaţă.

Acces Direct. Ce a luat Nicuşor Iordan din casă, după moartea lui Aurelian Preda: Sunt îndreptățit să iau până la ultimul ac

acum 116 zile

Nicuşor Iordan a recunoscut! Ce obiecte a luat artistul din casă, după moartea lui Aurelian Preda, dezvăluie chiar Nicuşor

Răi da buni. Mihai Constantinescu, înmormântat cu onoruri militare

acum 116 zile

Mihai Constantinescu a fost condus pe ultimul drum de prieteni și fani. Artistul a fost înmormântat cu onoruri militare.

Marele regret al lui Mihai Constantinescu! Ultima lui confesiune la Răi da buni!

acum 117 zile

Marele regret al lui Mihai Constantinescu! Ultima lui confesiune la Răi da buni!

Ultimele cuvinte pe care i le-a spus fosta soţie lui Mihai Constantinescu! Declaraţii sfâşietoare: "Ştiam că va muri"

acum 117 zile

Mihaela, fosta soţie a lui Mihai Constantinescu a făcut declaraţii sfâşietoare la priveghi. Ştia că va muri şi s-a asigurat că îi spune marelui artist ce sentimente poartă în suflet pentru el.

Ce avere a lăsat în urmă Mihai Constantinescu

acum 118 zile

A lăsat în urmă multă durere....după ce aproape cinci luni cu toții am sperat la o minune. Cinci luni petrecute pe patul de spital, în comă. Însă, ani întregi Mihai Constantinescu s-a confruntat cu problemele de sănătate la inimă şi a suferit o operaţie pe cord deschis. Din...

Neatza cu Răzvan și Dani. Mihai Constantinescu s-a stins din viață la 73 de ani! Artistul cântă în ceruri alături de îngeri

acum 118 zile

Mihai Constantinescu, celebrul artist, s-a stins din viață la vârsta de 73 de ani. Cântărețul a debutat la formația Mondial, dar a făcut parte și din trio-ul Marius Țeicu, Olimpia Panciu și Mihai Constantinescu.

Agenția Vip. Rămas bun, Mihai Constantinescu! Artistul s-a stins din viață la 73 de ani

acum 118 zile

Mihai Constantinescu s-a stins din viață la vârsta de 73 de ani. România îl plânge pe celebrul artist care a plecat să cânte în ceruri, alături de îngeri.

Răi da buni. România plânge! Mihai Constantinescu a plecat într-o lume... minunată. Marius Țeicu: Toți speram că se va face bine

acum 118 zile

Mihai Constantinescu, celebrul artist, s-a stins din viață. România a rămas fără "vitezomanul Gică". Marius Țeicu, celebrul compozitor, îi plânge dispariția.

Răi da buni. România plânge! Mihai Constantinescu a plecat într-o lume... minunată. Mihaela Constantinescu: Nu pot să vorbesc despre el la trecut

acum 118 zile

Mihai Constantinescu, celebrul artist, s-a stins din viață. România a rămas fără "vitezomanul Gică". Mihaela Constantinescu, soția sa, este în stare de șoc.

Star News. Sonny Flame, gest emoţionant pentru fiica lui

acum 119 zile

Ordinul ei nu se discută, se execută! Vă arătăm, astăzi, de ce în stare Sonny Flame, atunci când vine vorba de fiica sa! Paparazzii au surprins gestul emoţionant pe care l-a făcut artistul!

Agenția Vip. Totul despre adolescența zbuciumată a lui Marcel Pavel

acum 119 zile

Ieri copil problemă, azi unul dintre cei mai talentaţi artişti de la noi! A fost exmatriculat din liceu şi a rămas repetent, era bătăuşul clasei, iar părinţii nu ştiau cum să-l mai scoată din necazuri! Totul despre adolescenţa zbuciumată a lui Marcel Pavel.

Ce a făcut Matteo când a aflat că o să fie tată de fată

acum 120 zile

De când a aflat că o să devină tată, Matteo este mai emoţionat ca niciodată. Artistul a şi pregătit un plan, bine pus la punct, pentru momentul când fetiţa o să vină pe lume.

Star Matinal. Cadoul pe care și l-a făcut Corina Chiriac de ziua ei!

acum 121 zile

Marea artistă a pregătit multe surprize pentru fani şi a organizat o lansare de zile mari! La 50 de ani de când a păşit pentru prima dată pe scenă, Corina Chiriac vorbeşte şi despre cât de mult au susţinut-o părinţii!

Povestea neștiută a cântărețului Vescan

acum 122 zile

Îi asculţi piesele la toate radiourile, este în topul celor mai ascultaţi artişti de la noi, însă nu multă lume ştie povestea reală a lui Vescan. Artistul a vorbit despre începuturile lui în muzică, dar ne-a dezvăluit şi ce anume îl inspiră atunci când lansează hit după hit.

Sonny Flame este un bărbat norocos! Artistul şi-a prezentat întreaga familie!

acum 122 zile

Sonny Flame este un bărbat norocos! Are o soţie extrem de sexy şi o fetiţă frumoasă care mai nou îi calcă pe urme şi vrea să devină artistă!

«
6
7
8
9
10
»