Cautare: 1491 rezultate dupa tagul "artist"

Star Matinal. Cum arată casa lui Dorian Popa, în care și-a investit toți banii

acum 187 zile

În prag de sărbători, Dorian Popa nu putea sta şi el liniştit, să-şi vadă de pregătirile pentru Revelion că a paţit-o, din nou. Mai exact casa pe care o construieşte de ceva vreme a întâmpinat o problemă. Aşadar, artistul a lăsat alte planuri şi a dat fuguţa până la vila sa...

Star Matinal. Cum erau sărbătorile pentru Dj Project

acum 189 zile

Dj Project parca nu mai simte sarbatorile ca atunci cand era mic. Artistul si-a adus aminte cu nostalgie despre Craciunul de alta data, dar a vorbit si despre alte lucruri frumoase.

Ionuţ Galani, copilul de suflet al lui Jean Constantin, în lupta cu depresia cruntă

acum 199 zile

Ionuţ Galani, copilul de suflet al lui Jean Constantin, şi-a cerut soţia în căsătorie la numai o săptămână, de la prima întâlnire. Şi a fost cu noroc. Cei doi au acum o familie fericită, doi copii frumoşi şi o vilă mare şi luxoasă. Artistul de muzică grecească ne-a primit în...

Star Matinal. Povestea Simonei Mereu, cea mai tare dansatoare. Cu ce artiști importanți lucrează

acum 199 zile

Este înconjurată în permanenţă de elevii de la sala de dans pe care-i antrenează. Simona Mereu, una dintre cele mai bune dansatoare ale momentului, ne vorbeşte despre pasiunea pentru dans, dar si despre stresul mare prin care trece.

Star Matinal. Ce replică i-a dat fiul lui Kamara! L-a făcut să plângă pe artist: Mi se pare nedrept să nu-ți vezi copilul câteva zile

acum 201 zile

Kamara îşi iubeşte nespus băieţelul, iar la fiecare pas făcut îi tresare inima, însă şi-ar mai dori ceva. Artistul a vorbit emoţionat despre progresele lui Leon, dar şi despre relaţia cu fosta soţie!

Star News. Gheorghe Turda, blestemat de cea mai dragă persoană: Bunica m-a blestemat să fiu artist

acum 202 zile

Gheorghe Turda face dezvăluiri emoţionante despre perioada copilăriei! Artistul ne povesteşte cum a descoperit muzica, dar şi care a fost cel mai dificil moment din viaţa sa!

Star Matinal. Despărțirea l-a schimbat total pe Cezar Ouatu

acum 202 zile

Cezar Ouatu trece prin cea mai grea perioadă din viaţa sa, după despărţirea de Andreea Vilău. Artistul este răvăşit după despărţirea de fosta iubită! Haideţi să vedem şi noi cum a fost surprins.

Star Matinal. What's Up, comportament ciudat în plină stradă

acum 202 zile

What's Up implicat într-un alt incident! Agitat şi nervos, artistul a făcut scandal în plină stradă! Paparazzii Spynews.ro au fost pe fază şi au surprins imagini incredibile! Cântăreţul nu a ţinut cont de nimic.

Agenţia VIP. Cel mai râvnit interpret de muzică populară, relaţie pe ascuns cu o colegă de breaslă? Reacția artistului

acum 206 zile

Cel mai râvnit interpret de muzică populară, relaţie pe ascuns cu o colegă de breaslă? Agenţii VIP îl supun la o provocare inedită.Cântăreţul, faţă în faţă cu cele mai sexy vedete de la noi!

Răi da Buni. Daniela Gyorfi şi Asu, diferențe și asemănări. Ce are unul și nu are altul

acum 206 zile

Daniela Gyorfi şi Asu fac dezvăluiri despre viaţa de familie. Cât de îngăduitoare este mămica Daniela, dar şi cât de mult îşi răsfaţă Asu soţia

Star News. Drama care i-a marcat viaţa lui Ştefan Bănică Jr. Artistul și-a pierdut fratele în urmă cu opt ani

acum 206 zile

Drama care i-a marcat viaţa lui Ştefan Bănică Jr. După ce tatăl său s-a stins din viaţă, artistul şi-a pierdut şi fratele, în urma unui accident rutier violent. Iar după ce a devenit tată pentru a treia oară, s-a gândit să facă un gest deosebit, în memoria lui.

Acces Direct. What´s UP, în cătușe! Iubita ar fi sunat la 112 şi ar fi anunţat că artistul ar fi lovit-o

acum 206 zile

What`s Up a fost dus în cătuşe, la secţia de poliţie, după ce iubita lui ar fi cerut ajutorul poliţiştilor. Tânăra ar fi sunat la 112 şi ar fi anunţat că artistul ar fi lovit-o.

Jocul "Continuă fraza" cu Randi

acum 206 zile

Randi participă la "Continuă fraza", unul dintre cele mai amuzante jocuri ale emisiunii CulTour.

Randi, portret din 61 de întrebări la CulTour

acum 206 zile

Randi a răspuns unui interviu complex, format din 61 de întrebări, menit să-i ajute pe telespectatori să-l cunoască mai bine.

Xtra Night Show. Imagini cu What's Up a ajuns în cătuşe! Artistul este acuzat de violență și ultraj

acum 207 zile

What's Up a fost ridicat de oamenii legii de la apartamentul iubitei lui din centrul Capitalei, după un apel la 112. Se pare că o femeie ar fi sunat la 112.

Răi da Buni. What's Up, ridicat de poliție, în cătușe. Artistul ar fi agresat o femeie!

acum 207 zile

Artistul What's Up a fost ridicat de acasă în cătușe de poliție. Din primele informații se pare că artistul ar fi agresat o femeie!

Star News. Adi Minune, jefuit! Tâlharii au acţionat cu cagule pe faţă!

acum 207 zile

Adi Minune, jefuit! Tâlharii au acţionat cu cagule pe faţă! Antena Stars a aflat ce s-a întâmplat, cu lux de amănunte. Priviți primele declaraţii ale artistului, după incident.

Acces Direct. Simona Secrier, soția lui Mihai Constantinescu, adevărul despre moartea regretatului artist: Cred că a regretat că nu a avut un copil

acum 207 zile

Într-o iubire dincolo de moarte, ea nu-i poate şopti acum decât un bun rămas pentru că "adio" este cuvântul pe care Simona, văduva lui Mihai Constantinescu, nu îl poate rosti, atunci când vorbeşte despre el! Mihai i-a fost soţ, idol, prieten, iubit. Pentru că, între Simona Secrier...

Acces Direct. Simona Secrier, femeia care i-a fost alături timp de 25 de ani lui Mihai Constantinescu, face dezvăluiri sufocant de dureroase despre sfârşitul regretatului artist!

acum 207 zile

Moartea lui Mihai Constantinescu a adus multă durere în inimile tuturor românilor. Aproape șase luni au încercat medicii să îl pună pe picioare, însă, din nefericire, organismul artistului a cedat. A fost ziua în care soţia lui, Simona, a simţit cum întregul ei univers s-a...

Randi lansează, la Neatza cu Răzvan și Dani, piesă "Depedent"

acum 207 zile

Invitat la "Neatza cu Răzvan și Dani", artistul Randi a lansat "Depedent, a două piesă din noul sau proiect muzical, "Sunete Urbane".

«
6
7
8
9
10
»