Cautare: 1425 rezultate dupa tagul "artist"

Agenția Vip. Totul despre adolescența zbuciumată a lui Marcel Pavel

acum 155 zile

Ieri copil problemă, azi unul dintre cei mai talentaţi artişti de la noi! A fost exmatriculat din liceu şi a rămas repetent, era bătăuşul clasei, iar părinţii nu ştiau cum să-l mai scoată din necazuri! Totul despre adolescenţa zbuciumată a lui Marcel Pavel.

Ce a făcut Matteo când a aflat că o să fie tată de fată

acum 156 zile

De când a aflat că o să devină tată, Matteo este mai emoţionat ca niciodată. Artistul a şi pregătit un plan, bine pus la punct, pentru momentul când fetiţa o să vină pe lume.

Star Matinal. Cadoul pe care și l-a făcut Corina Chiriac de ziua ei!

acum 157 zile

Marea artistă a pregătit multe surprize pentru fani şi a organizat o lansare de zile mari! La 50 de ani de când a păşit pentru prima dată pe scenă, Corina Chiriac vorbeşte şi despre cât de mult au susţinut-o părinţii!

Povestea neștiută a cântărețului Vescan

acum 158 zile

Îi asculţi piesele la toate radiourile, este în topul celor mai ascultaţi artişti de la noi, însă nu multă lume ştie povestea reală a lui Vescan. Artistul a vorbit despre începuturile lui în muzică, dar ne-a dezvăluit şi ce anume îl inspiră atunci când lansează hit după hit.

Sonny Flame este un bărbat norocos! Artistul şi-a prezentat întreaga familie!

acum 158 zile

Sonny Flame este un bărbat norocos! Are o soţie extrem de sexy şi o fetiţă frumoasă care mai nou îi calcă pe urme şi vrea să devină artistă!

Cu ce s-a ocupat Mircea Eremia de când s-a retras din televiziune

acum 159 zile

La soare te poţi uita, dar la ochii lui ba! Mircea Eremia a venit în platoul lui Morar şi a dezvăluit cu ce s-a ocupat de când s-a retras din televiziune!

Bombă în showbiz! Un celebru artist, în braţele altei femei decât soţia lui! Avem imaginile compromiţătoare

acum 160 zile

Bombă în showbiz! Un celebru artist, în braţele altei femei decât soţia lui! Avem imaginile compromiţătoare, iar voi sunteţi primii care le vedeţi! Cum a reacţionat jumătatea lui când a aflat "amantlâcul", aflaţi în câteva momente!

Cu cine îşi reface viaţa Adele

acum 161 zile

Cu toate că atât Adele, cât şi Skepta nu au confirmat încă relaţia, surse din apropierea lor au declarat că cei doi sunt foarte apropiaţi, ies destul de des în oraş, iar între ei pare să fie o conexiune specială. Mai mult, de curând a fost ziua de naştere a rapperului, iar Adele a...

Mark Stam, cea mai mare nebunie din iubire

acum 161 zile

Mark Stam vorbeşte în exclusivitate despre cea mai mare nebunie făcută din dragoste. Artistul ne-a spus şi ce îl înspiră să scrie hiturile care se aud pe toate radiourile.

Star Matinal. Florian Rus, despre povestea de iubire pe care o trăieşte de 14 ani: Ne bucurăm împreună de succes

acum 162 zile

Toată lumea îi fredonează piesa, pe unde mergi auzi doar Străzile din Bucureşti! Nici el nu s-a aşteptat la un asemenea succes. Florian Rus a acordat un interviu în exclusivitate în care a vorbit despre cea mai mare reuşită din carieră, dar şi despre povestea de iubire pe care o...

Cătălin Arabu, transformarea incredibilă prin care a trecut după ce a dispărut din lumina reflectoarelor!

acum 162 zile

Cătălin Arabu, transformarea incredibilă prin care a trecut după ce a dispărut din lumina reflectoarelor!

Teleshopping la Antitalent. Vrei să fii un artist celebru? Microfonul fermecat este soluția tuturor problemelor tale

acum 164 zile

Andreea Marin vrea să devină cântăreață, dar pentru că vocea nu este lucrată, vedeta își cumpără microfonul fermecat care o ajută să cânte piesele lui Dan Bittman.

Agenția Vip. Este foc și pară! Ce îl enervează cel mai tare pe Mădălin Voicu

acum 165 zile

Iată ce îl enervează cel mai tare pe Mădălin Voicu. Celebrul artist este foc și pară!

Acces Direct. Secrete din casa lui Marian Cozma, artistul preferat de Gheorghe Hagi

acum 165 zile

Acces Direct a fost la Constanţa, în casa artistului preferat al lui Gheorghe Hagi! Marian Cozma, căci despre el este vorba, e şi cel care a compus imnul echipei regelui fotbalului românesc. Cântărețul are o familie frumoasă şi o casă construită după gustul soţiei, Olimpia.

Răi da Buni. Speak şi Ştefania, concurenți în Asia Express: Vom avea sigur parte de surprize acolo. Va fi ceva rău

acum 166 zile

Speak şi Ştefania se pregătesc de Asia Express. ”Vom avea sigur parte de surprize acolo. Va fi ceva rău”, a declarat artistul.

Agenția VIP. Provocarea artiștilor. Război cu biluțe de vată între membrii trupei Mandinga

acum 167 zile

Război între membrii trupei Mandinga. La mijloc sunt nişte biluţe de vată! Câte biluţe de vată reuşesc să-şi pună în cap contracronometru.

Acces Direct. Artistul Săndel Mihai, probleme grave de sănătate: Am hernie de disc

acum 167 zile

Deşi are o familie fericită şi succes pe scenă, Săndel Mihai trece prin momente grele. Artistul a aflat, de curând, că suferă de o boală gravă şi că trebuie să se opereze de urgenţă.

Nuntă secretă în familia lui Pepe! Artistul a fost naș

acum 168 zile

Emoţii mari pentru Pepe şi frumoasa lui soţie, Raluca. Cei doi au fost naşii de cununie a doi tineri frumoşi, Andreea şi Giani, care este chiar nepotul artistului. Ceremonia civilă a fost restrânsă, la aceasta au luat parte naşii, familiile celor doi miri, dar şi câţiva apropiaţi....

Savoy cântă, la Neatza cu Răzvan și Dani, melodia "Recheamă-mă și-am să revin"

acum 169 zile

Invitați la "Neatza cu Răzvan și Dani", trupa Savoy a cântat melodia "recheamă-mă și-am să revin".

Sore, super lansare la "Neatza cu Răzvan și Dani"! Vezi aici videoclipul piesei "Cum să mă las"!

acum 169 zile

Invitată la "Neatza cu Răzvan și Dani", Sore, pe numele său complet Sorina Mihalache, a lansat videoclipul piesei "Cum să mă las", care se situează în prezent pe locul trei în secțiunea Youtube Treding România. Sore este regizorul videoclipului pentru nouă să piesă, Cum să mă...

«
6
7
8
9
10
»