Cautare: 1425 rezultate dupa tagul "artist"

What's Up, prima apariţie publică după ce a stat izolat timp de 19 zile

acum 20 ore

What's Up, prima apariţie publică după ce a stat izolat timp de 19 zile! Cum arată locul în care artistul şi iubita lui au ales să se retragă şi adevăratul motiv pentru care au refuzat să mai apară La televizor.

Damian Drăghici, aniversare la izolare! Artistul împlineşte 50 de ani!

acum 1 zile

La mulţi ani, Damian Drăghici! Artistul împlineşte astăzi vârsta de 50 de ani!

Wilmark oferă lecţii de dans online

acum 1 zile

Wilmark ne învaţă cum să facem mişcare acasă, în paşi de dans!

Liviu Teodorescu, extrem de activ în oline, din autoizolare: Îmi doresc mult să revin pe scenă

acum 7 zile

Liviu Teodorescu, din autoizolare, ține legătura cu fanii săi, în permanență. Le cântă online și le face recomandări de cărți.

Ce artiști dau concert de la ei din sufragerie

acum 10 zile

Pandemia de coronavirus a afectat viaţa profesională a multora şi în mod special pe cea a artiştilor. Uite cum reuşesc să susţină, în continuare, concerte pentru fanii lor.

Connect-R crede că pandemia este o lecţie de la Dumnezeu. Mesajul artistului

acum 11 zile

De ce crede Connect-R că pandemia este o lecţie de la Dumnezeu. Mesajul divin pe care artistul îl înţelege şi după care se ghidează în cea mai cruntă perioadă.

Dani Mocanu nu se teme! Chiar dacă i s-au anulat concertele, artistul nu se stresează: Nu cred că există virusul acesta!

acum 11 zile

Chiar dacă i s-au anulat concertele, Dani Mocanu nu se stresează din cauza coronavirusului. Artistul susține că nu crede că acest virus ar exista.

Randi s-a trezit închis în vila de lux în stil mediteranean din cauza coronavirusului

acum 11 zile

Randi, celebrul artist, s-a autoizolat în vila sa de lux în stil mediteranean, din cauza pandemiei de coronavirus. Ce face cântărețul ca să treacă mai repede timpul.

Alex Velea nu plânge după Asia Express! S-a închis în casă cu Antonia

acum 13 zile

Alex Velea nu plânge după Asia Express! Artistul face mărturisiri în premieră despre eliminarea din show-ul momentului! Tot ce nu s-a văzut din ultima zi petrecută în Asia, dar şi imagini în direct din casa în care golden boyul s-a retras alături de Antonia şi copii.

Mihaela Gurău cântă, la Neatza cu Răzvan și Dani, melodia "Asta-i hora din Moldova"

acum 15 zile

Mihaela Gurau, invitată la Neatza cu Răzvan și Dani, a cântat melodia "Asta-i hora din Moldova".

Mirela Vaida și Viorile Gemene, super colaj folcloric, la Neatza!

acum 15 zile

Mirela Vaida, alături de Viorile Gemene, a cântat live un colaj folcloric.

Un concurent de la Asia Express a crezut că s-a infectat cu coronavirus

acum 15 zile

Florin Ristei, concurentul de la Asia Express, a fost la un pas să ia coronavirus, dar a scăpat ca prin urechile acului. Artistul a intrat în contact cu o persoană suspectă de COVID-19, dar testul acesteia a ieșit negativ, iar cântărețul este ferit de virusul ucigaș.

Randi şi-a mutat studio-ul şi sala de sport la în sufragerie

acum 15 zile

Nimic nu îl opreşte să muncească. Randi şi-a mutat studio-ul şi sala de sport la în sufragerie. Iată cum se antrenează cântăreţul la domiciliu şi ce face să nu moară de plictiseală între patru pereţi.

Brandy, revenire de senzaţie! Solistul a rămas cu schele după un grav accident de circulaţie!

acum 21 zile

Brandy, artistul care făcea furori acum mai bine de 15 ani, revenire de senzaţie! A avut parte de cumpăna vieţii lui după ce a dispărut din lumina reflectoarelor şi a rămas cu sechele!

Cea mai dureroasă confesiune! Morris îşi visează mama aproape în fiecare seară!

acum 21 zile

De când şi-a pierdut mama o visează aproape în fiecare seară. Morris, artistul român care a împărţit banii cu Inna, face cea mai dureroasă confesiune. O boală cumplită i-a pus capăt zilelor îngerului său.

Star News. Cum și-a sărbătorit Gheorghe Turda ziua de naștere

acum 24 zile

Gheorghe Turda a schimbat foaia! Dacă până acum marele artist facea petreceri grandioase de ziua lui, anul acesta a fost cu totul şi cu totul altceva .Priviți imaginile în exclusivitate.

Star News. Doru Todoruţ, dezvăluiri despre relaţia cu iubita

acum 25 zile

Doru Todoruţ revine, în forţă. Artistul vorbeşte, în premieră, despre schimbările care au avut loc, în viaţa sa şi face dezvăluiri, în exclusivitate, despre relaţia cu iubita, despre afacerile pe care le au împreună, dar şi despre copii.

După 11 ani, Ionuţ Dolănescu a venit în ţară pentru parastasul tatălui său

acum 26 zile

După 11 ani, Ionuţ Dolănescu a venit în ţară pentru parastasul tatălui său. Artistul ne-a vorbit despre regretele pe care le are, despre relaţia cu Ion Dolănescu, dar şi despre avere.

Agenția Vip. Varu' Săndel, peripeţii din copilărie. Celebrul artist și-a tras pe sfoară cel mai bun prieten

acum 28 zile

Varu' Săndel, peripeţii din copilărie. Celebrul artist vine la "Agenţia VIP" cu dezvăluiri incendiare şi hohote de râs. Şi-a tras pe sfoară cel mai bun prieten într-un moment extrem de delicat.

Star Matinal. Florin Salam a fost surprins în brațele altei femei!

acum 32 zile

Florin face ce face, şi tot în atenţia publicului rămâne. Dar de data aceasta a fost surprins într-o ipostază neaşteptată. Roxana Dobre oare ce părere are despre situaţia aceasta? Pparazzii, vigilenţi ca de obicei, au imagini cu artistul în timp ce îmbrăţişa o altă femeie.

1
2
3
4
5
»