Cautare: 1491 rezultate dupa tagul "artist"

Răi da buni. Sonny Flame, artistul cu cea mai sexy soție: Aș minți să spun că nu sunt gelos

acum 163 zile

Cu ten ciocolatiu, forme apetisante şi buze perfecte, soţia lui Sonny Flame ar suci minţile oricărui bărbat! Vedeți cum face faţă concurenţei, dar şi cât de gelos e artistul! Dar asta nu e tot! fetiţa lui îi calcă pe urme soţiei şi are o nouă pasiune de adulţi!

Boala de care suferă îi dă mari bătăi de cap lui What's Up

acum 164 zile

What's Up trece prin momente cumplite, din cauza bolii de care suferă. Are dureri insuportabile, care îi îngreunează orice mişcare. Cea mai importantă femeie din viaţa lui a fost cea care i-a sărit artistului în ajutor.

Star News. What's Up, momente delicate din cauza bolii. A ajuns să nu mai poată sta în picioare

acum 165 zile

What's Up trece prin momente cumplite, din cauza bolii de care suferă. Are dureri greu de suportat, care îi îngreunează orice mişcare. Cea mai importantă femeie din viaţa lui a fost cea care i-a sărit artistului în ajutor.

Claudia Pătrăşcanu, mesaj dur la adresa lui Gabi Bădălău

acum 165 zile

Cântăreața Claudia Pătrășcanu a transmis un mesaj dur la adresa fostului său partener de viață, Gabi Bădălău.

Cum arăta Vlăduţa Lupău când a intrat în showbiz

acum 165 zile

Vlăduța Lupău este una dintre cele mai frumoase interprete de muzică populară din România. Și pe lângă faptul că arată senzațional, are și o voce foarte apreciată, datorită căreia a avut o ascensiune bruscă... Am putea spune că a cunoscut succesul peste noapte. Iar odată cu...

Ralflo, gest extrem pentru mama lui! Cu ce a emoţionat-o cântăreţul pe femeia care i-a dat viaţă

acum 169 zile

Unul dintre cei mai sensibili artişti de la noi, gest extrem pentru mama lui! Îi despart peste două mii de kilometri, se văd foarte rar, iar atunci când se întâlnesc, curg râuri de lacrimi! Cu ce a emoţionat-o cântăreţul pe femeia care i-a dat viaţă şi l-a crescut fără tată

Neatza cu Răzvan și Dani. Bogdan Olteanu, artistul care realizează picturi glitter cu cele mai mari vedete: Talentul îmi hrănește imaginația, curiozitatea și setea de cunoaștere

acum 170 zile

Bogdan Olteanu este un artist cu un talent cu totul special. Acesta realizează picturi glitter cu cele mai mari vedete din lumea muzicii, a filmului și a sportului.

Star Matinal. Picanterii din căsnicia lui Sonny Flame. Cum se descurcă artistul în rolul de tătic

acum 170 zile

Sonny Flame este unul dintre cei mai norocoşi artişti şi are acasă una dintre cele mai frumoase femei. Dar nici el nu stă rău, căci arată mereu ţiplă. Cât trage Sonny Flame la sală şi ce alimente consumă pentru pătrăţelele perfecte.

Răi da Buni. Asu are o nouă afacere. Din ce bussines are de gând să se îmbogăţească artistul

acum 175 zile

Asu nu se lasă de muzică să servească pe la mese, dar are o nouă afacere. Din ce bussines are de gând să se îmbogăţească artistul.

Acces Direct. Mircea Cazan, îndrăgitul artist, viața după 150 de kilograme: Sunt fericit că am slăbit!

acum 175 zile

Poartă parfumul Greciei în casa şi în vocea sa. A călătorit peste 12 ani în toate colţurile lumii, unde a făcut performanţă în sport, apoi cu buzuckyul său legendar, alături de Ţăndărică, Gheorghe Zamfir şi alţi mari artişti. Mircea Cazan, celebrul cântăreţ de la malul...

Acces Direct. Tzancă Uraganu riscă să ajungă după gratii? Faimosul manelist a intrat în vizorul poliţiei! Iar acuzaţiile sunt crunte!

acum 175 zile

Ţancă Uraganu riscă să ajungă după gratii? Este un manelist celebru, iar piesele lui sunt ascultate de zeci de milioane de români. Cu toate acestea, Ţancă Uraganu are parte şi de ghinioane. Artistul a fost prins de poliţişti, la volanul unei maşini de lux fără asigurarea oglibatorie.

Star News. Justin Bieber se luptă cu o maladie incurabilă. Boala îi afectează funcțiile creierului!

acum 176 zile

Justin Bieber a dezvăluit că suferă de o maladie incurabilă. Boala îi afectează pielea, funcțiile creierului și îl lasă fără energie.

Agenția VIP. Dans în memoria lui Elvis Presley

acum 177 zile

Doi artiști prezenți la Agenția VIP au realizat un dans în memoria lui Elvis Presley.

Acces Direct. Nicuşor Iordan, omul de suflet al regretatului Aurelian Preda a dat cărţile pe faţă! Iubita lui face dezvăluiri bombă

acum 178 zile

Nicuşor Iordan, confidentul regretatului Aurelian Preda, a împlinit 40 de ani şi a dat un chef de zile mari, la care au spus prezent zeci de vedete! În plus, cu această ocazie, renumitul artist ne-a prezentat-o pe. iubita lui, Oana şi a povestit cum a decurs viaţa sa după scandalul...

Star Matinal. Florin Salam, criză de nervi la o cântare

acum 179 zile

Pe scandal e pus şi Florin Salam, cu toate că de obicei este o persoană destul de paşnică, în special atunci când se află în public, însă uneori se pierde cu firea, mai ales dacă la mjloc este vorba despre un subiect sensibil pentru el. Aflat la o petecere, artistul s-a lăsat filmat...

Star News. Băiețelul lui Kamara, progrese uriașe în lupta cu boala

acum 183 zile

Kamara face o confesiune cutremurătoare: cât a luptat ca să îşi salveze fiul. Artistul vorbeşte şi despre o nouă relaţie.

Star Matinal. Laurențiu Duță, primul interviu după ce era să moară

acum 183 zile

Laurenţiu Duţă ne-a oferit primul interviu după ce, în urmă cu o lună, era să moară! Artistul vede viaţa cu alţi ochi după ce a ajuns la spital din cauza unei bucăţi dintr-o furculiţă pe care a înghiţit-o.

Star Matinal. Averea lui Ion Dolănescu, ținta unui nou scandal

acum 183 zile

Averea lui Ion Dolănescu provoacă un nou scandal! Ionuţ Dolănescu, fiul marelui artist se judecă din nou pentru o proprietate!Vezi despre ce este vorba şi cum a ajuns artistul din nou în instanţă.

Star Matinal. Dan Bittman face bilanțul anului 2019: A fost destul de bun!

acum 183 zile

Dan Bitman a început cum se cuvine anul 2020. Cântăreţul a făcut un bilanţ al anului 2019 şi ne-a mărturisit şi ce dorinţe are pentru viitor! Artistul a dezvăluit cum va petrece după sărbători , dar şi ce destinaţie va alege.

Acces Direct. Nicolae Furdui Iancu, secrete de familie! Cum l-a cucerit soția pe celebrul artist

acum 186 zile

A fost învăţător, înainte să îşi descopere vocaţia! Nicolae Furdui Iancu a renunţat la catedră şi a decis să se lanseze în muzică, la vârsta de 29 de ani, după ce i-a fost descoperit talentul. Din acel moment, viaţa interpretului de muzică populară s-a schimbat complet, iar...

«
6
7
8
9
10
»