Cautare: 1425 rezultate dupa tagul "artist"

Este o femeie de succes şi se bucură din plin de rolul de mămică! Mirela Vaida la Star Matinal!

acum 140 zile

Invitată la "Star Matinal", Mirela Vaida, prezentatoarea emisiunii „Acces Direct“, a dezvăluit, în direct, cum se împarte între carieră și familie.

Romanticul X, spectacol de senzație la Neatza cu Răzvan și Dani! Artistul dansează și recită poezii

acum 145 zile

Îmbrăcat cu o haină de leopard, Gabriel Chioseaua, concurent iUmor, dansează la Neatza cu Răzvan și Dani, dar și recită câteva poezii scrise chiar de el.

Neatza cu Razvan și Dani. Denisa Moga lansează melodia Dezinteresat: În melodie este vorba despre băieți

acum 145 zile

Denisa Moga lansează la Neatza cu Razvan si Dani melodia ”Dezinteresat”. ”În melodie este vorba despre băieți”, a spus artista.

Mihai Morar şi Jorge, provocare pe nevăzute! Ce surprize au găsit sub cloşuri?

acum 147 zile

Jorge a dispărut de pe Internet! Cântăreţul şi-a sters toate vlog-urile! Deşi era urmărit de mulţi dintre fanii săi, artistul a decis să dea totul uitării şi să elimine toate filmuleţele!

Star News. Nelu Ploieşteanu şi femeia vieţii lui, din nou în faţa altarului

acum 147 zile

Nelu Ploieşteanu şi femeia vieţii lui, din nou în faţa altarului! Moartea fiului i-a devastat, dar le-a întărit credinţa în povestea lor! Aflați semnul care i-a arătat artistului că trebuie să se întoarcă la cea care i-a fost alături la bine şi la greu.

Star Matinal. Shift, povestea necenzurată de viață

acum 148 zile

Dezvăluiri în exclusivitate din viaţa lui Shift, cântărețul care compune hit uri pe bandă rulantă pentru artistele momentului.

Fiul lui Leo Iorga, declarații sfâșietoare de la căpătâiul tatălui: "L-am lăsat să doarmă liniștit"

acum 148 zile

Familia lui Leo Iorga este împietrită de durere. Cel care le-a fost alături o viață întreagă, cel care a încâtat milioane de români s-a stins din viață la vârsta de 54 de ani. Leo Iorga a pierdut lupta cu viața dupa opt ani de suferință. Fiul artistului a povestit pentru Antena...

Star News. Soţia lui Leo Iorga, mărturii cutremurătoare. Ce s-a întâmplat cu puţin timp înainte să moară artistul

acum 150 zile

Soţia lui Leo Iorga face mărturii cutremurătoare. Ce s-a întâmplat cu puţin timp înainte să moară artistul, dar şi unde va fi depus sicriul cu trupul neînsufleţit al lui Leo Iorga.

Star News. A murit Leo Iorga. Ce reacție a avut fiul artistului

acum 150 zile

Informaţii de ultimă oră despre moartea lui Leo Iorga. Ce s-a întâmplat cu Leo Iorga în ultimele clipe de viaţă.

Star News. A murit Leo Iorga. Ce s-a întâmplat cu artistul în ultimele clipe de viaţă

acum 151 zile

Scene sfâşietoare la moartea lui Leo Iorga! Artistul a încetat din viaţă, în această dimineaţă, după ani în care a luptat neînfricat, cu o boală gravă! Ce s-a întâmplat cu Leo Iorga în ultimele clipe de viaţă.

Acces Direct. Ce a luat Nicuşor Iordan din casă, după moartea lui Aurelian Preda: Sunt îndreptățit să iau până la ultimul ac

acum 151 zile

Nicuşor Iordan a recunoscut! Ce obiecte a luat artistul din casă, după moartea lui Aurelian Preda, dezvăluie chiar Nicuşor

Răi da buni. Mihai Constantinescu, înmormântat cu onoruri militare

acum 152 zile

Mihai Constantinescu a fost condus pe ultimul drum de prieteni și fani. Artistul a fost înmormântat cu onoruri militare.

Marele regret al lui Mihai Constantinescu! Ultima lui confesiune la Răi da buni!

acum 153 zile

Marele regret al lui Mihai Constantinescu! Ultima lui confesiune la Răi da buni!

Ultimele cuvinte pe care i le-a spus fosta soţie lui Mihai Constantinescu! Declaraţii sfâşietoare: "Ştiam că va muri"

acum 153 zile

Mihaela, fosta soţie a lui Mihai Constantinescu a făcut declaraţii sfâşietoare la priveghi. Ştia că va muri şi s-a asigurat că îi spune marelui artist ce sentimente poartă în suflet pentru el.

Ce avere a lăsat în urmă Mihai Constantinescu

acum 154 zile

A lăsat în urmă multă durere....după ce aproape cinci luni cu toții am sperat la o minune. Cinci luni petrecute pe patul de spital, în comă. Însă, ani întregi Mihai Constantinescu s-a confruntat cu problemele de sănătate la inimă şi a suferit o operaţie pe cord deschis. Din...

Neatza cu Răzvan și Dani. Mihai Constantinescu s-a stins din viață la 73 de ani! Artistul cântă în ceruri alături de îngeri

acum 154 zile

Mihai Constantinescu, celebrul artist, s-a stins din viață la vârsta de 73 de ani. Cântărețul a debutat la formația Mondial, dar a făcut parte și din trio-ul Marius Țeicu, Olimpia Panciu și Mihai Constantinescu.

Agenția Vip. Rămas bun, Mihai Constantinescu! Artistul s-a stins din viață la 73 de ani

acum 154 zile

Mihai Constantinescu s-a stins din viață la vârsta de 73 de ani. România îl plânge pe celebrul artist care a plecat să cânte în ceruri, alături de îngeri.

Răi da buni. România plânge! Mihai Constantinescu a plecat într-o lume... minunată. Marius Țeicu: Toți speram că se va face bine

acum 154 zile

Mihai Constantinescu, celebrul artist, s-a stins din viață. România a rămas fără "vitezomanul Gică". Marius Țeicu, celebrul compozitor, îi plânge dispariția.

Răi da buni. România plânge! Mihai Constantinescu a plecat într-o lume... minunată. Mihaela Constantinescu: Nu pot să vorbesc despre el la trecut

acum 154 zile

Mihai Constantinescu, celebrul artist, s-a stins din viață. România a rămas fără "vitezomanul Gică". Mihaela Constantinescu, soția sa, este în stare de șoc.

Star News. Sonny Flame, gest emoţionant pentru fiica lui

acum 154 zile

Ordinul ei nu se discută, se execută! Vă arătăm, astăzi, de ce în stare Sonny Flame, atunci când vine vorba de fiica sa! Paparazzii au surprins gestul emoţionant pe care l-a făcut artistul!

«
6
7
8
9
10
»